Смешки от форума - 43

• 83 671
  • 682
  •   1
Отговори
# 90
Писах пак на робота, да го питам как да оставя пратката на персонала на Бокс нау, той ми отговори да го оставя на мира и ми върна парите.
От темата за Тему 😅

# 91
Цитат
От вашите отговори дори ми стана комедично, колко зле изглежда положението отстрани.

# 92
Grinning
А вие как си прекарвате живота?

Цитат
По нашата улицата като се зададе кола я чуваме през три имота и излизаме да видим кой минава

# 93
Не толкова добре колкото автора на цитата Joy Сериозно, мечтая да живея на тихо място, да ме събуждат птички и ромон на река.

# 94
Не толкова добре колкото автора на цитата Joy Сериозно, мечтая да живея на тихо място, да ме събуждат птички и ромон на река.

Mr. Green Ще си проспиш живота, докато хората гледат...

# 95
Няма, обещавам! От чистия въздух плюс тишина ще се наспивам бързо и бодра, заредена ще слухтя и гледам Laughing

# 96
И да слухтиш, нищо няма да чуеш. Нали мястото ще е тихо. Joy

# 97
Цитат
Единственият начин да има при мен No buy month е,ако съм умряла.
Скрит текст:
Too Faced Jewel Crush Blush & Highlighter Face Palette (въобще не ми трябва,но е на 50% намалено) Smiley
Joy

# 98
Цитат
За мен една крава със спирала си е пак крава. Харесвма жени без грим, почти без изключения! За мен усилията вложени от жена в това да гримира са обратно продуктивни. Сестра ми е известна инфлуенсърка в гримирането, няма да казвам коя е .. че те не са много. Знам за какво иде реч и колко кинти биха могли да потънат там.

# 99
  • France
Стана ми интересно кой е този с кравата със спирала Joy

# 100
  • Стара Загора
..И без да иска нарече сестра си крава със спирала Laughing

# 101
Стана ми интересно кой е този с кравата със спирала Joy

От обичайните напоследък тролове в СО - https://bg-mam.ma/p/1731010/49168582

# 102
  • France
Оф, пак ли той Rolling Eyes има теми, в които от тролове човек не може да прочете едно нормално мнение

# 103
Цитат
Да бъде здрав, никому лошо не желая! Ала нека го боли както мен ме боли.

# 104
Нека е здрав, ма и да го боли Laughing

Общи условия

Активация на акаунт