Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 564
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 690
Ако няма да пазаруваш за големи суми, с купони.

# 691
Цитат на: Liashka
О много тъпо! Имам поръчка за мои близки в село, където няма клон, значи трябва да ги пратя да си я взимат от съседния град. Нали пратката е до адрес уж...Голяма простотия!

Повечето доставчици са с кутии, до адрес почти никой не доставя вече. Пощите пък съвсем.

А Спиди? Аз за пръв път имам поръчка, насочена към тях, досега всичко е било с бокса. Да не ги ли очаквам до адрес?

# 692
Нали има плик, той не е ли запечатан?
Къде да има плик? Получих кутия, която всеки може да отвори. Вътре нещата уж да си по местата , но  довечера ще сглобя,за да видя. Но все пак

# 693
За Спиди не знам, аз съм дала адрес на офис на Спиди, не моя домашен.

# 694
При мен Спиди доставят до адрес. 🙂

# 695
Значи ще кажа дали ще доставят до домашен адрес при мен. С друг адрес бокс нау ме пращат в трета глуха 🫠

# 696
Писах пак на робота, да го питам как да оставя пратката на персонала на Бокс нау, той ми отговори да го оставя на мира и ми върна парите.

# 697
  • София
Къде да има плик? Получих кутия, която всеки може да отвори. Вътре нещата уж да си по местата , но  довечера ще сглобя,за да видя. Но все пак
Плика на Тему, на който пише получателя. Освен това самата стока трябва да има плик с баркод.

# 698
Пощите не се славят с добро обслужване. Ще берем ядове. Дано не съм права...

# 699
Писах пак на робота, да го питам как да оставя пратката на персонала на Бокс нау, той ми отговори да го оставя на мира и ми върна парите.
😂😂😂
Извинявай, този бот ме разсмя, държи се като човек.

Ако няма да пазаруваш за големи суми, с купони.
Благодаря, наистина за момента мисля да се поспра.

# 700
Плика на Тему, на който пише получателя. Освен това самата стока трябва да има плик с баркод.
Плик изобщо няма. Просто фабричната кутия,на нея е лепнат баркода. Кутията не е залепена по никакъв начин. Затова се ядосвам. Даже всичко да е ок, цената не предполага поне един плик да не сложат.
Ето така е затворена.

# 701
  • Асеновград
Досега каквото и да ми е пристигало в кутия или кашон, или е залепено отвсякъде с тиксо, или е сложено освен в кутия и в найлонов плик и запечатано. Много странно е така.

# 702
  • На изток от Ада
Аз ще имам 2 пратки със Спиди, първата Берое с пощите.
Днес взех 2. 09 върнат кредит..

# 703
Странно е доста. Роботът беше опакован освен с пликчето, вътре самата кутия отвсякъде с бабъл найноните беше. Това за БоксНау. Не знам дали зависи от доставчика. С предубеждение съм към пощите.

# 704
  • на морето
По-назад в темата някой писа, че е с 10 поредни поръчки с оферта връщане на 80лв кредит. В момента съм на 8-ма и 9-та паралелно.
 В края на лятото почти ежедневно ми даваше 90%-овата.
  Ако някой се припознае като алгоритъм на акаунта, би ли споделил какви предложения е получил след 10-те с връщане.
Аз съм с 12 поредни поръчки с връщане на кредит. Надявам се утре пак да ми пуснат, че ми трябва😁

Общи условия

Активация на акаунт