Смешки от форума - 43

• 71 319
  • 568
  •   1
Отговори
# 60
Хмм, слаба ракия. Ей това наричам аз умение Simple Smile))
Цитат
Косата ми е почти до кръста, а като изсъхне, вратът ми се оголва

Ох, това съм аз Joy Ами къдрава е, наистина така се получава Grinning

# 61
  • Карлово
В смисъл? Разделя се на две на врата или...

# 62
Не, къдриците, когато изсъхнат, се напружинват Joy Ама, че дума измислих.
То това е тънкостта, а и драмата на къдравата коса. Подстригват я мокра, примерно с 5 см, изсъхва и се оказва по-къса с 15 см Simple Smile

# 63
В смисъл? Разделя се на две на врата или...

Когато е мокра, е дълга почти до кръста. С изсъхването се накъдря и къдриците стават като ситни пружинки, така че ми се вдига над врата - затова съм казала, че се "оголва" Joy

# 64
Ле-ле, Спирит, чак толкова ли? Мислех, че маалко преувеличаваш, така, за забавление, затова те донесох в смешките Simple Smile

# 65
  • Euskal Herria
Цитат
Оправих си прическата. Вързах си косата, гримирах се и детето рече-приличаш на Луна, президент. Мъжът в ъгъла прецени, че не е безопасно и не посмя да се изхили.
В последните часове на старата година ме разсмя поста на съфорумката. Благодаря!

# 66
Темата е за домашни любимци и НГ. Не съм по кълненето, но това определено ме разсмя.

Цитат на: link=topic=1724100.msg49083949#msg49083949 date=1735769145
Ние не го оставяме сам на НГ. Вече 6та НГ караме вкъщи, преди това само навън. Трепери яко и после с часове гледа към прозорците като препариран.
А аз на всеки гърмеж кълна: да изгориш мръвките довечера, да ти падне бушона в 12ч, да обърнеш тавата с баклавата и т.н.😂

# 67
Цитат
Макар че това е най-грозната кола на света и може просто да се е самоубила от срам

Joy Става дума за теслата гръмнала пред х-ла на Тръмп във Вегас.

# 68
  • Euskal Herria
Цитат
Осъзнах, че близките ми са извадили голям късмет с мен. Ето пресен пример:
Идва мъжа ми сутринта, носи ми кафенце и пита:
- На къде ще се ТЪРКАЛЯМЕ днес?
И още е жив и не съм го удушила .... Късмет имат, ей!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Още една съфорумка с чувство за самоирония.

# 69
  • Mediterraneo
Цитат
Какво е това стилето където го пишете? Червените подметки са на louboutin, или си е някаква inside joke в групата с която не съм наясно, ама в няколко мнения го мернах и реших, че е време да се просветля и аз.

С louboutin иначе е запозната.

# 70
Цитат
Цитат
Ама ,вие спали ли сте заедно?...
Той ми каза, че ме харесва в романтичния смисъл. Не точно спали.

# 71
???
Нищо не разбрах, мацката да не е имала среща с Монк?! За справка - Монк харесваше така Труди и през целия си брак не са "спали" (сериала за детектива)🤣🤣🤣

# 72
Мацката харесва и жали себе си. С давност 2 години.

# 73
На 16 ли е?

# 74
Много обичам такива грешки, и аз ги пляскам същите понякога Joy

Става въпрос за домакински гъби за почистване, които преди употреба трябва да се намокрят

Цитат
гъбите са меки, когато се накиснат в топла вода и твърди, когато се накиснат в суха.

Общи условия

Активация на акаунт