Смешки от форума - 43

• 84 032
  • 675
  •   1
Отговори
# 105
Да е здрав, пък болката е някаква метафизична, на душата.

# 106
Скрит текст:
Не е черно и бяло. Женската лошотия е като рака - не знаеш кога и как се активира, но може да ти стъжни живота. Аз вярвам, че всяка жена, която не е повредена безвъзвратно, е потенциален добър парнтьор, но е добре да се остави вратичка за бягство, в случай, че реши да се овълчи. Защото бягството е единствения позволен механизъм, който институциите са оставили на мъжа, след като са преценили да го кастрират юридически.
 За страшки е направо ,но като сте зачекнали темата тук...Не съм мъж,  и жена не съм вече, но се плаша.
 Някой може да се посмее обаче.

# 107
Обсъжда се изразът "морски дарове". На един не му харесва, друг го намира за превзет, търсят се алтернативи.

Цитат на:  link=topic=819829.msg49182547#msg49182547 date=1737365582
Който се дразни на „морски дарове“, да започне да ги нарича „морски гадове“ и готово. Simple Smile
Гад в смисъл на гадинка.

# 108
И аз им казвам гадове, ама при мен е защото наистина ги считам за гадни Grinning Дарове... не ща, дори и да ми ги подаряват, не бих ги пипнала Grinning

# 109
Обожавам морски дарове и гадове😂. Лежах си на кълка, че моите(ММ и синове) не обичат. Бях си направила панирани скариди за мезенце към бяло винце. Въобще не ме питаха какво е, опукаха цялата чиния, било много вкусно и оттогава проядоха скариди. Е виното си го преглътнах чисто😂 За мидите още се колебаят😂

# 110
Тумбел, следващия път ги почерпи със сурови стриди, да им се отщат морските дарове Joy

# 111
И аз им казвам гадове, ама при мен е защото наистина ги считам за гадни Grinning Дарове... не ща, дори и да ми ги подаряват, не бих ги пипнала Grinning

Те са прекалено различни за да се обобщава. Аз не обичам миди и раци, не съм ентусиазирана към скариди и калмари (освен ако са много добре сготвени), но си умирам за октопод на скара, в Гърция само това ям.

# 112
Знам аз че са различни. И за мен всичките са гадове Grinning
Завиждам на хората които ги ядат, има и някои доста полезни. Ама... не мога, а съм опитвала всяко едно нещо живеещо във вода което съм могла, ха дано намеря някое дето не ми е гадно. На 43 години съм, до тук няма такова. Предала съм се и ги оставям всичките на вас останалите Grinning

# 113
  • Бургас
За теб,....., е идеално 😁 Позадръж ръка на щепсела. Чела съм, че с нисък волтаж ток са лекували определени здравословни проблеми.

# 114
  • Mediterraneo
Еее, Карз, ти трябваше да цитираш първо въпроса, после отговора. И ако се свърже със задалия въпроса, съвсем ще стане ясно, че е напълно права потребителката, че питащият има нужда от наместване на чакрите.

# 115
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Обсъждаме кройки, модели и младежки прищевки.
Много сладко се получи.

"Като му предложих да ги скъся, ме погледна с такова презрение, че вече не се хабя да коментирам вида му, даже като го видя да излиза с жилетка на голо, пристегната с кожен колан. А беше такова хубаво дете."

# 116
  • Телиш/Плевен
Цитат
Аз пея всичко друго,освен детски песни.Рядко "Зайченцето бяло","Зеленчуци,който не яде".
По принцип ретро Преслава,Ивана,Азис😁и народни песни.Ама и то вие с мене,мъжо иска да ни гони

# 117
Това си е баш за страшките. И после се чудим какво стана с бъдещите поколения, къде сбъркахме. Е те тук е.

# 118
Цитат
Аз пея всичко друго,освен детски песни.Рядко "Зайченцето бяло","Зеленчуци,който не яде".
По принцип ретро Преслава,Ивана,Азис😁и народни песни.Ама и то вие с мене,мъжо иска да ни гони
Може ли контекст? На младо майче ли е цитата?

# 119
  • Телиш/Плевен
Може ли контекст? На младо майче ли е цитата?
Видях сред новите теми такава на октомврийските майки, надникнах и се натъкнах на това...

Общи условия

Активация на акаунт