Смешки от форума - 43

• 84 155
  • 675
  •   1
Отговори
# 120
Сигурно преди 10 години едно детенце в предаването на бате Енчо изпя "Води ме в някоя квартална кръчма" на Ивана от-до.

# 121
Не знам какво ми е вече в главата. Темата "Сватбени "селски" номера и пинизи" я прочетох като "Сватбени "селски" номера и пениси" и бързах да отварям.

# 122
Не знам какво ми е вече в главата. Темата "Сватбени "селски" номера и пинизи" я прочетох като "Сватбени "селски" номера и пениси" и бързах да отварям.

Разбирам те. Селското си е селско. Някакси по-традиционно и натурално. Можеш да разчиташ и да се подпреш на него в тоя модерен джендърски свят, в който не е ясно кой какъв е и защо такъв е...

# 123
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
По повод пластичната операция на носа на реалити персона:
Цитат
Крайно несъгласна съм с подобни намеси във външния вид. Носът би могъл пак да израстне, но веднъж сложиш ли филърче в устните - ще мигрира някъде по лицето ти без да имаш контрол над него.

В никакъв случай не отхвърлям теорията, че носът продължава да расте през целия живот, но този растеж не е нещо фрапантно и ако се забелязва изобщо, това се случва в доста напреднала възраст. Стана ми смешно как тук е описано сякаш би могъл скоростно да се възстанови в първоначалното си положение отпреди интервенцията.

# 124
Брей тоя нос, като гущерова опашка бил Joy

# 125
  • Другата България
Цитат
Тръмп е невероятно хитър. Той каза,че санкциите срещу Русия ще паднат тогава,когато Украйна бъде приета в ЕС. Следите ли му мисълта...?

Цитат
В нашето училище беше много строго. Веднъж в час адски ме присви корема. Оказа се че имам апендисит и спешно ме отведоха в болницата,където веднага ме оперираха под пълна упойка. Когато след няколко дни се върнах в училище и подадох болничния лист на класната,тя го гледаше втренчено и изучаваше внимателно поне една минута,сякаш търсеше знак за фалшификат. Laughing А всички ме видях в училище,когато ме откараха в болница и после говореха за това...

Цитат
Има смисъл и то голям,защото само десетина потребители пишат,но със сигурност хиляди четат тук форума. Аз затова пиша... За тях предимно...

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 22:16 от Merri_An

# 126
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За мен този потребител си е чист трол, обаче не виждам нищо притеснително в цитата за операцията. Оперирана съм от спукан апендикс, престоят ми в болницата беше 5 дни. А в гимназията дъщеря ми имаше страхотен проблем с някаква заместничка на класната по повод съвсем легитимна медицинска бележка от ЛЛ. Не знам защо беше решила, че не е действителна и се бяхме видели в чудо да доказваме, че си е съвсем реална. Хем тогава искаха подпис на родител на гърба на бележката.
И за да не съм офф:
Цитат
На Сейшелите прилепите са най- срещаната птица.

# 127
А в Северно море на Шотландия делфините са най-срещаните риби. Laughing

# 128
  • ВАРНА
Делфина не е риба,а бозайник.

# 129

Няма начин. Нали плува, живее във водата... Не може да не е риба Simple Smile

# 130

Няма начин. Нали плува, живее във водата... Не може да не е риба Simple Smile
Абе и да не може, що пък да не е? Значи прилепа може да е птица, а делфина не можа да е риба. От къде на къде!? JoyJoyJoy

# 131
Е, как може така?! Хем случайно събрали букви, та скалъпили име, хем не мож му го запомниш, а и от имен ден го лишили ...
Цитат
Цитат
В новия филм за Бриджит може да не участва Колин Фърт, но участва един мой любимец Чиуетел Еджиофор, така че съм доволна.

Много го харесвам. Обаче всеки път името му ми звучи, като случайно събрани букви на едно място

# 132
Щото са уважили бабите и дядовците до девето коляно с буквичката 😂 Кратко име-кой както си изкриви езика😂

# 133
  • София
Не си срещала името на синът на Греймс и Илон Мъск, а именно:
  X AE A-Xii

# 134
  • Другата България
Относно операцията, не само от апендицит.
Не става въпрос изобщо колко дни е пътеката или престоя в болница, става въпрос, че след каквато и да е операция никой не се връща веднага нито на работа, да не говорим за дете на училище.
Дори и по соц времето важаха тези простички неща.
Те конците се свалят на седмия ден, но това вече са подробности, в които не смятам да задълбавам.
Според мен въпросния цитат е поредната измислица на потребителя, затова и прецених, че е за тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт