Смешки от форума - 43

• 87 458
  • 714
  •   1
Отговори
# 360
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
За падналото нещо в Якоруда.

"Мозък е. Паднал е от Марс. На нашата планета такова не съществува"
Joy

# 361
Simple Smile 😊
Цитат
Цитат
Да тя изпълнява ролята на Клозет страхотна и толкова фина красавица! ❤  Да три часа е плюс антракт. В някой дни видях,че менкат актьорите в главните роли, днеска ще е с други артисти.
Името на героинята е Козет.

# 362
  • Майничка
Е, навремето имаше адаптирана детска версия на "Клетниците" със заглавие "Гаврош. Козета". Сещате се как беше по-известно.😜

# 363
Цитат
Видях, че тя има много старa електрическа кана (Bosch) от черен пластмас . Казах ѝ, че черният пластмас е токсичен, особено ако е стар, и че следващият ми подарък ще бъде стъкленa кана.
Авторката е уточнила, че от девет месеца изучава български. Но пак е смешно.

# 364
Нали сте наясно, е това е от автокоректора?

# 365
Ами дръжте си под око автокоректорите, не ги оставяйте да си играят безнадзорно. Simple Smile

# 366
Ами дръжте си под око автокоректорите, не ги оставяйте да си играят безнадзорно. Simple Smile
Едно от първите неща с нов телефон е да вържа автокоректа, с къса каишка 😆 Може да предлага думи, но не да заменя сам, стига му толкова...
Случва се да остане из писанията ми тук-там натисната съседна буква вместо правилната и да не съм го видяла в момента, но това го считам за по-малкото зло. А  О или Е с И често ги омотвам така като пиша от телефона. Но си е думата която аз съм искала а не която ми избере това нещо, дето съм убедена че си и пийва тайно 😂

# 367
Цитат
Веднъж обаче една приятелка (която избягва да качва снимки, особено на детето си) ми каза, че веднъж качила снимка с детето и после и станало лошо, главата почнала да я боли. Втори път качила снимка - същото нещо. Тогава се замислих, че и при мен се е случвало. Пък може и да съм си въобразила.

# 368
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
от една много свежа съфорумка.

Цитат
А, и Орфей тъмнокож, ама той е герой от митологията, та не ме смущава толкова, колкото Ан Болейн. И все пак - по нашите  земи хората са от бялата раса, но може да е дошъл от Африка Орфей, де да го знам, отдавна беше, сигурно и Лили Иванова не помни, та няма и кого да питам.

# 369
Много харесвана от мен съфорумка сподели ето това днес:
Цитат
Моя много близка приятелка така утешавала мое бивше гадже след раздялата ни, че накрая преспали заедно. И дойде тя хъката-мъката да ми се изповяда...Аз се разсмях и казах "споко, няма проблем, ама защо не каза по-рано, че имаш мераци към него да ти кажа, че в леглото не струва"
"Разбрах" - тъжно рече тя, разсмяхме се и му турихме пепел.

# 370
Цитат
Никога през живота си не съм чела ръководство за употреба.

Ами-и-и... Хм.

Това ми напомни за един съученик навремето, който се хвалеше, че не е прочел нито една книга извън задължителния списък за училище. Още се потрисам.
(Става въпрос за езикова гимназия, в която се влизаше след тежки изпити, не за някое СПТУ, пълно с илитерати.)

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 20:49 от Как' Сийка

# 371
  • France
И аз нямам спомен за съм чела. Обикновено нещата са направени достатъчно интуитивно за да се справиш и без.

# 372
Ако се справиш, добре. Но ако питаш за елементарни неща, защото те мързи да прочетеш, вече не е добре.
Нямам предвид лично теб, а многото хора, които предпочитат да питат, вместо да прочетат. В резултат връзват хора, които си нямат понятие, но искат да помогнат, да потърсят инструкцията в нета, да я прочетат и да им обяснят нещо елементарно.

# 373
  • France
И аз предпочитам да питам. Печели се много време. Затова и ИИ има такива печеливши позиции. Много сме явно така.

# 374
Само че ти печелиш време за сметка на времето на тези, които питаш. Simple Smile
Имам предвид живите хора, не ИИ.

Общи условия

Активация на акаунт