Смешки от форума - 43

• 87 418
  • 714
  •   1
Отговори
# 375
И тези които вместо да питат, търсят, натрупват и знание и опит.
Скрит текст:
Да питам, мъчи ме тук нещо. Какво е това Y = ( 4Y + 12X ) >> 4

# 376
  • Телиш/Плевен
Цитат
То сега правят много партита за разузнаване на пола на бебето.

# 377
  • France
Никой не ги задължава да отговарят. Но като цяло, ако всеки пита и всеки отговаря - всички страни печелят

# 378
Цитат
То сега правят много партита за разузнаване на пола на бебето.
Леле, цяло разузнаване организират. ЦРУ ряпа да яде.
Моята дъщеря май е мъжка. Много си пада по коли, камиони и тирове.
Обаче не съм я разузнавала още официално.
Thinking

# 379
  • Обран бостан ;)
Цитат
Жувитът е сложен...
Wink

# 380
  • Deutschland/HE
Цитат
Здравейте днес отида в магазин Свежен Варна и шефката такова внимание мини ушърна че нямаше как да не купя всичко от там, нищо общо не купих от това което щях фурна купих без пиролиза ето такава на 780лв е при тях https://www.ikea.bg/products/smaksak-furna-s-goresht-vazduh/30411689/
, котлони бош керамични, хладилник и сушилня Сименс, съдомиалня и пералня бош. Направиха ми и допълнителна отстъпка и оставих 6К, остават аспиратор и мивка да взема и съм ток. Не знам но тия черните модели печки като ги пипна и все остават отпечатъци а съм мъж, тая пиролиза я е ползвам я не викам за кво ми е пъ тва и те така взех тая печка тип ретро малко 🫡

# 381
Брей,къде го този магазин у Варна да отида и аз да "мини ушърнаТ" внимание. Или мен няма да ме огрее,понеже не съм мъж.....
Иначе браво на шефката,разбира си от работата жената,я гледай колко уреди си е закупил тоя мъж....

# 382
Сам мъж в магазин за кухненско обзавеждане, колко пък ще е трудно да го омае една опитна търговка. Човекът сам си казва, че е купил не тези уреди, за които за които е отишъл Wink

# 383
  • Телиш/Плевен
Цитат
Цитат
"Аз Гошко го знам от училище. Със сигурност е добро момче, дай да му дам без кондом".
Той пък на Гошко му е мечтата да си го сложи без броня в кутията на Пандора и да върти колелото на късмета дали ще са антибиотици или памперси.

# 384
От тема, в която мъж търси полвинката си по списък от 9 точки.
Цитат
Той не търси еднорог, че да му кажем в коя приказна гора се срещат и по кое време от месеца.

Имам познати, които се запознаха, докато хвърлят боклука. Bowtie
Цитат
Ами ето - да взима торбата и да отива да кибичи до контейнерите.

Едно време са се чакали на чешмата, сега като има водопровод се срещат на контейнера.
Романтика Wink

Скрит текст:
То цялата тема е за тука. На когото му се чете, ето линк - https://www.bg-mamma.com/?topic=1803538

# 385
Авторът го засичах из няколко теми, все такива излияния драматични, философски, излишно многословни и на места високопарни...

# 386
  • Другата България
Впечатлена съм, че едно от основните му изисквания е да не е ваксинирана срещу ковид. Blush

# 387
Впечатлена съм, че едно от основните му изисквания е да не е ваксинирана срещу ковид. Blush
Ами логично: ваксинираните са чипирани, следени, манипулират ги централно и ще измират поетапно. Първоначално трябваше да умрат до 2 години след ваксината, но явно нещо се е объркало и морът се е отложил.

# 388
Това е защото ваксината е противопоказна при трипер и сифилис.

# 389
  • France
Хммм, значи ако е ваксинирана, няма трипер? Логично би било да търси точно ваксинирана, нали?

Общи условия

Активация на акаунт