Смешки от форума - 43

• 84 184
  • 675
  •   1
Отговори
# 420
  • France
Сега ако някой ми го и преведе...

# 421
  • София
Цитат
Тя набляга на някакъв "естествен, софистициран' брандинг на нехубава жена. Та роклята, която й сплесква тотално бюста, може би добре се вписва в подобен бранд--в стил, изглежда антисекси, значи сигурно е много естествена, умна и възвишена.

Лирическият герой твърди, че някаква дама се опитва да "изпере" грозните жени, правещи ги еталон за подражание.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 11:37 от Moderator (Nikol)

# 422
  • here and now
Цитат
...... Ако успея да си пъхна задника в панталона му, аз ще го нося, ако не - ще го храня повечко да му порасне нвговия. Joy ....

# 423
Жалко, че този подход не работи за обувки, колко пари щях да спестя от тинейджърите.

# 424
Цитат
Аз доста често отварям по гащи на куриерите от Амазон  с чаша бира или вино в ръка.

Хм, аз това съм го гледала май в един филм... Smirk Laughing

# 425
  • София
Цитат
От едно квартално магазинче си купих кока-кола в малките бутилки от 0.500гр. с името "Володимир" на етикета. Яко. Значи Кока-Кола подкрепя Володимир Зеленски и Украйна. За разлика от Пепси,които избягват да взимат страна в спор...

# 426
"Голям смях, но разбираемо, мен като ме погледне някой със сини очи, мозъкът ми се парализира и  понякога забременявам, така че не ми е и на мен място да се подигравам."

# 427
Как се забременява от поглед?Въх мой муж с кафеви очи, а ся децата от чий поглед са? 🤔 😂

# 428
"Голям смях, но разбираемо, мен като ме погледне някой със сини очи, мозъкът ми се парализира и  понякога забременявам, така че не ми е и на мен място да се подигравам."
Аз съм със сини! Който разбира, тука се спира Joy
=====
Егати бонбонената дискриминация, с желибон не може, а с дъвчащ може ли?  Trollface
Цитат
Коя пък ще се хване с тоя желибон, та изневерявал чак!

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 19:06 от 𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇

# 429
Коя е темата? Моля, мъже със сини очи да не пишат там😂

# 430
  • Somewhere beyond the moon and stars
Как се забременява от поглед?Въх мой муж с кафеви очи, а ся децата от чий поглед са? 🤔 😂

Ако ще предлагаме теоретични хипотези, то може би мъжете с кафеви очи са принудени да ползват други части на тялото?

# 431
Някакви идеи? Grinning
Цитат
Не знам как се вика като имаш еректилната дисфункция ама на говора
Смея се с глас и сълзи! JoyJoyJoy

# 432
Аз след дълъг размисъл стигнах до "фъфлене". Искаш да кажеш нещо, ама езика се огъва Wink

# 433
  • София
Таргетирано заекване, когато става дума за важни неща?

# 434
  • Обран бостан ;)
Цитат
Последно пътувахме преди 4-5 години за 4 дни сами. А и за едно погребение наскоро бяхме 1 ден заедно, чудесно просто.
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт