Смешки от форума - 43

• 71 301
  • 568
  •   1
Отговори
# 525
Цитат
Довечера репетиция танци и после на заведение със съфоромки.
Сигурна съм, че е грешка от бързане, но си представих ромки от форума

# 526
  • here and now
Аз пък за потребителки(консуматорки) на ром се сетих...

# 527
Колебая се дали е за тук или за другата тема:

Цитат
Да черпим предварително лекари / сестри и да ги пазарим да сложат “щадящо” ваксина на дете? Ти сериозно ли?

Отговор:
Цитат

Да, аз го правя много пъти. При вземането на кръв също черпя.

# 528
  • София
Преди "хиляда" години (1993) при първия аборт, при който не ме хвана упойката, познайте дали на следващия аборт (в края на същата година) не черпих анестезиоложката и сестрите предварително...Освен че не ме хвана упойка, даже кюртажа не бяха направили както трябва, че се наложи след 4 дена пак да ме кюртират по спешност и пак  беше без упойка. Ако се питате как се стига да аборти по желание след раждане на две деца - с ненаучен (вече бивш) съпруг кога, аджеба, се слага кондома.

# 529
  • Сф
Брр, това е голяма страшка.  По- добре е жената да знае как да се пази.

# 530
  • София
Цитат
Samsung s25 ultra толкова хещвален, а снимки като телефин с фенерче.

Полицай Крабтри навестява форума Satisfied

Ако беше той, щеше да напише "фенирче". Grin

# 531
Цитат
Чистотата и навиците са добре, но всяка вечер душ.. Можете да я научите просто да си измива всяка вечер мишничките например. А душ често, но не всеки ден.

Не е чак за страшките, ама малко се озадачих... какво му е на душ всеки ден, прекалено ли е? Винаги ми е било странно това миене на сектори - мишнички, дупенце, крака... Не е ли по-удобно просто да се пъхнеш под душа за 5 минути, отколкото да се връткаш 15 минути да миеш това-онова?

# 532
Ако се поливат с канче   ..

# 533
Цитат
Чистотата и навиците са добре, но всяка вечер душ.. Можете да я научите просто да си измива всяка вечер мишничките например. А душ често, но не всеки ден.

Не е чак за страшките, ама малко се озадачих... какво му е на душ всеки ден, прекалено ли е? Винаги ми е било странно това миене на сектори - мишнички, дупенце, крака... Не е ли по-удобно просто да се пъхнеш под душа за 5 минути, отколкото да се връткаш 15 минути да миеш това-онова?

И на мен ми е странно, особено пък "кошничките" трудно ще ги измиеш, ако не се съблечеш изцяло. В болница съм практикувала позабърсване с мокри кърпички и силно подозирам, че нещо такова, със салфетка и вода примерно практикуват, а не измиване под течаща вода

# 534
  • София
Много зависи. Моята деца са с атопичен дерматит и не е препоръчително всекидневното къпане. Сега, с навлизане в пубертета е трудно. Дерматологът препоръча измиване с препарат (душ-гел, сапун и тм) само на мижшниците, слабините и краката, другото с вода. Цялостно къпане 2-3 пъти седмично.
Но иначе катоп цяло - да, звучи смешно.

# 535
Дори само с вода да е, пак ми изглежда по-удобно и дори водоспестяващо да си под душа, буквално отнема 5 минути. Сапун ще се слага, където е необходимо при някакви кожни проблеми, но си е друго да се освежиш. Вече ако има реакция и към чиста вода, това е съвсем друго. В цитирания пост няма здравословни проблеми обаче, само за хигиена става въпрос.

# 536
Да, при АД е така, но разликата е единствено в препаратите. Пак минаваш под течаща вода цялото тяло и има душ.

# 537
От малки само с вода, но всеки ден. Много рядко душ гел. Бабата беше взела една гъба, трябвало с гъба.. където  мина тази гъба, станаха мехури по тялото на детето. Едвам се оправи.
Ние си ползваме хавлиени кесета и проблеми нямаме.

# 538
Не знам каква е възрастта на коментираното дете, но след определена точка в пубертета, а и още повече, ако спортува- не веднъж, а два пъти на ден, могат да са малко.

При нас , ако не си се къпал сутрин, преди училище/ работа, ставаш категория мърляч.

# 539
На мен ми е смешно възмущението, което се прокрадва в “но всяка вечер душ..”
То бива, бива, но да се къпете всеки ден, малко мяра ви липсва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт