Смешки от форума - 43

• 71 315
  • 568
  •   1
Отговори
# 540
Пореден бисер от един съфорумец:
Цитат
Не знам, някои хора как си представят "професор".
Аз съм учил в доста университети, "професорите" са хора, като всички останали. Малко по-рядко се къпят и подстригват, малко повечко сръбват, умерено интелигентни, нито вляво, нито вдясно на скалата.
Тука ги изкарахте все едно, че са синове на Слънцето.
Госпожи и Господа "професори", "синове на Слънцето" вземете се изкъпете най-накрая, подстрижете се поне веднъж тая година и намалете малко пиенето, че вижте какво „име” Ви излезе в БГ Мама според съфорумеца „учил в доста университети”. Joy

# 541
  • Deutschland/HE
Това на deaf или на dany1?

# 542
Моля за линк! Laughing

# 543
Пореден бисер от един съфорумец:
Цитат
Не знам, някои хора как си представят "професор".
Аз съм учил в доста университети, "професорите" са хора, като всички останали. Малко по-рядко се къпят и подстригват, малко повечко сръбват, умерено интелигентни, нито вляво, нито вдясно на скалата.
Тука ги изкарахте все едно, че са синове на Слънцето.
Госпожи и Господа "професори", "синове на Слънцето" вземете се изкъпете най-накрая, подстрижете се поне веднъж тая година и намалете малко пиенето, че вижте какво „име” Ви излезе в БГ Мама според съфорумеца „учил в доста университети”. Joy

Чистата истина!
Стараят се (не прекалено) докато станат доценти, после се занемаряват и пропиват.
Ама гледам професоршите тук са се докачили Wink

# 544
Това на deaf или на dany1?
Как го разконспирирахте Laughing - втория.
Темата е за политиката на САЩ - както винаги скоро всичко ще бъде "заметено", но не се сдържах да го "цопна" тук.

# 545
“Доста университети”
Joy

Петнайсе? Осемнайсе?
Послъгва си на едро чичето

# 546

Петнайсе? Осемнайсе?
Послъгва си на едро чичето
Защо, не ти ли се е случвало да търсиш себе си? Аз, например, така се лутах една вечер с компания от бар на бар, докато открия любимото си питие. Накрая нас едва ни откриха.
Та - търсил си е попрището човекът

# 547
Мога да предположа в каква сфера се е обучавал. При нас цялата катедра Математика си бяха фиркани по всяко време на деня.

# 548
  • here and now
Мога да предположа в каква сфера се е обучавал. При нас цялата катедра Математика си бяха фиркани по всяко време на деня.
Не е до сфера. За един по "Човешки ресурси" се чудехме преди колко години последно е бил трезвен...

# 549
А професорът по химия, като го карахме да прави алкохол в лабораторията каза - “не се получава добре, аз толкова години експериментирам” JoyCocktail

# 550
Бах таа химия, бах тоа професор. На бай Стамат от Вакарел му се получава, та дрънка, на професора в лабораторни условия - не.
Нещо в условията ще да е не както хората.

# 551
Scream
Ако сте се чудили каква е причината да има имигранти:

Цитат
Вероятно и при нас, ако наемите спрат да се качват, ще видим натиск върху политиците да пускат повече имигранти от страна на хора, които имат много апартаменти за отдаване.

# 552
  • Обран бостан ;)
Бах таа химия, бах тоа професор. На бай Стамат от Вакарел му се получава, та дрънка, на професора в лабораторни условия - не.
Нещо в условията ще да е не както хората.

Мат'ряла. Wink

# 553
Естествено. Произходът на съствките плюс физиката ряботят в полза на бай Стамат. За сметка на това за неговите продукти разправят, че периодично натръшквали маса народ, а редовно водели до лошо пиянство и тежък махмурлук

# 554
Бе кажи си, бях в два университета (то академици обикновено са учили и работили в един, но нейсе, да кажем, че авторът е "търсил себе си")

Доста не значи два и три. Доста значи количество над нормалното. Пет университета. Бе къде си бил в пет университета бе Grinning

Пак е смешно като се прочете какви ги пише потребителя, той е от тия дето описват пет сантима с цяла педя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт