Смешки от форума - 43

• 84 065
  • 675
  •   1
Отговори
# 630
  • Обран бостан ;)
Кой живее 90 години ,като гледам по диреците, рядко е.

Средно 90 години. Тоест, някой до 70, друг до 120. Нещо като средната заплата. Wink

# 631
Вярно ,че средно ,това пък хептен невярно.

# 632
Математика плюс демография

Цитат на:  link=topic=1725887.msg50568887#msg50568887 date=1765181280
В настоящето човешкия живот трае средно 90 години, ....... дете се гледа тегаво първите три, четери години. После то си влиза в матрицата на детска, училище, а след седем, осем години почва да те гони от стаята и да иска да си е само с приятелчетата. Средно на двайсет се изнасят от вкъщи и ти имаш едно 70 години (90-20), в които да работиш, да се развиваш, да срещаш подходящи партньори, да пътуваш и въобще да живееш както искаш. 
Егати, математиката. Излиза, че майката започва с грижите по децата от раждането си. Нейното. Joy

# 633
Може пък майката да е от рода Маклауд и да е безсмъртна. По 90 години ще живеят децата ѝ, внуците, правнуците...

# 634
Въх тая "матрица"!
Чудно ми е, дали преди да влязат в нея избират хапче!? Или стандартната процедура - синьо за момченце и червено за момиченце. Grinning Ама то сега... това с половете доста рискована процедура, та не знам. Сложна работа. Thinking

# 635

Че как кой?
Вдовиците.
И разведените жени, разбира се, но на тях им пада малко стандарта след като умре бившия, щото им изчезва издръжката. Пък това са си едно 25-30 годинки.
Wink

# 636
  • София
Ха-ха, "издръжката от бившия"  вика Joy
Съвсем на място е.

# 637

Че как кой?
Вдовиците.
И разведените жени, разбира се, но на тях им пада малко стандарта след като умре бившия, щото им изчезва издръжката. Пък това са си едно 25-30 годинки.
Wink

В България жените не получават издръжка от бивши, само за децата, ако са до 18 г., евентуално 26, ако учат в университет. Ама на 90 децата ти са на 60-70 и са спрели да получават издръжка преди половин век.

# 638
Че какво му е - до 45 разчитат на мама и тате, а после - на децата си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 639
  • София
От една съфорумка, която винаги разведрява иначе тегавата седмокласна тема:
"По интернет никакъв език не може да се научи. То и аз онзи ден се научих да се завъртя на един крак, но не ме канят в балетната трупа на Виенската опера, а кучето пред нашата месарница цял живот зяпаше през витрината, но си умря от старост, без да хване занаята."

# 640
В темата Гримиране - идеи и техники научих, че козметичната лампа лупа може да се използва и за поправяне на платки Joy

Цитат на: ""
Здравейте момичета.

Идвам с молба за помощ... Излиза ми вашата тема, някаква стара, че някои от вас имат лупа лампа... Искам да подаря такава на мм, за разни дребни неща като иска да си гледа и поправя, я платки, я няккави дребни детайли като си гледа и човърка... Обаче не знам какво увеличение да взема... Дали х5 ще е ок? Пробвах до нас в един магазин за козмерично оборудване, но нямаха ни една налична да видя и сравня...
Иначе намерих х5и х8, по-голямото увеличение, обаче беше с малко по-малка лупа... Но не знам... Та ако може някакъв съвет да ми дадете или евентуално къде в сф може да има налични на живо?

# 641
Може да, даже са по-евтини от тези за електрониката.

# 642
Това ми напомня за една позната - химик, занимаваше се с козметика и имаше е-магазин за "компоненти", вкл. изключително прецизни везни - която обясняваше, че не сварва да зарежда точно везните, изкупували се светкавично. Не от мераклии да бъркат кремове и серуми за красота, естествено.

# 643
  • Down south
Цитат
Още си спомням като дете на един рожден ден как ми бяха подарили книга. Толкова съм била разочарована явно, че въпреки че се опитвах да не си личи съм се издала колко съм била разочарована.

# 644
- Иванчо, как не те беше срам да подариш на баба си за рождения и ден футболна топка?
- Ха, а тя на мен как ми подари книга?

Общи условия

Активация на акаунт