Отговори
# 15
  • до канала
ох и аз да се запиша да следя развитието на септемврийските бебоци

# 16
здравейте мили мами и аз да почерпя
http://www.bgbaby.net/emiliqn/uplimg/mb_2768a6a6ae3b3fedfe562150 … acbea_mainpic.jpg
че днес имам имен ден.
И така да се похваля моят бебок снощи за първи път от много време на сам си заспа самичак в леглото и много се зарадвах.Вече започва да скача и в бънджито и бута проходилката ама назад.
А и да ви кажа вчера папахме киселче и май му хареса.
Ох това е за сега ще пиша пак по късно
нещо не ми се показва снимката ама незнам защо извинете

# 17
Добро утро мами-сладурани  Hug Hug Hug .
Честит рожден ден на Валентин   Hug Hug Hug
Надявам се , че сте отпочинали днес . Аз най-накрая се наканих да сложа малко снимки . Има и от празника на 8-ми ето тук http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2360083 и тук http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2360084 .
Съжалявам , но не съм се научила да слагам снимки Simple Smile
Аз днес имам ужасна мускулна треска . Болят ме всички мускули , който вчера тренирах и направо като вдигам Теди ми идва да  smile3514 .. Това е донякъде добре , защото означава , че съм ги натоварила добре . Само дето гърбът ме боли само от едната страна , което показва , че някое от упражненията не съм го правила както трябва , но утре ще внимавам повече .
Ето няколко снимки и на Теди е паяка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111192&photo=13 .Тази много ми харесва -  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111192&view=1&photo=17 .
Малката се научи да ми скубе цветята , а у дома имам доста от тях . Онзи ден докато се обърна и вече беше скъсала едно листо и гордо го опитваше на вкус   hahaha .Едиснтвеното , което ме притеснява , е че има някой видове с голяма токсичност , а аз не знам дали у дома имам от тях , но мисля да проверя в интернет моите растения .
Сега тя спинка , а мам ще пие кафенце , за да се събуди , а ако знаете какъв глад ме гони  #Crazy #Crazy #Crazy , но никакво ядене  Naughty .На обяд със салатка , че лятото идва и трябва да изглеждаме добре .
Толкова от мен за сега

# 18
  • София
Честит Рожден Дена,Валентин![/size][/color]

Честит Имен Ден,Галя![/b][/size][/color]

Чудесна пролетна тема и подходяща тематика! smile3525
Да си призная обаче,доста ме е обхванала рутината на ежедневието и всичко при мен се върти около Ника!Осъзнавам обаче,че това не е правилно,но някакси все отлагам момента,в който ще почна да мисля повече и за себе си.....Засега и на мен "оправданието" ми е кърменето Wink!
Честито на всички сладки усмивки с малки бели зъбчета newsm62 !Ние още сме беззъби Hug!
Правихме задължителните кръвни изследвания и всичко е в норма,а хемоглобинът й е 113!Мисля,че е добре,въпреки че още не сме го коментирали с педиатърката!
Днес бяхме планирали да излезем тримката в центъра и да комбинираме разходката с обиколка по магазините,но разхождайки кучето,замръзнах....
Целувки от нас newsm51

# 19
  • гр.Русе

Честит Рожден Ден,Валентин!!!
Честит Имен Ден,Галя!!!

# 20
добро утро!
 ВАЛЕНТИН, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН . БЪДИ ЗДРАВА, ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ЛЮБОВ, ПРЕСЛЕДВАНА ОТ КЪСМЕТ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ НЕЗАБРАВИМА ВЕЧЕР ДНЕС!
При нас нощта бе тежка - от 1 докъм 5 - спокойствие имаше само на гърда, а в крайна сметка дори легнала аз се изкривявам от лежане в една поза и не мога да спя. Мъжът ми го взе и г оприспа към 6. Спахме докъм 9.30... Дали нощта  е била озъбена ще проверя по-късно.
Мила84, това с краденето на деца е ужасно. Аз затова дори не се обръщам без количката да е пред мен. Освен това винаги слагам предпазните колани на Спаси, а те доста трудно се откачат. Но както т иказваш Господ да ни пази!
Мама Капи, много е порастнало сладурчето. Heart Eyes А за растенията - Спаси също вършее с проходилката от "цвят на цвят."Изолирала съм ги доколкото можах.
Кузманка, за проходилките нищихме темата отдавна. Дали е рано или не - зависи от личната преценка на родителя. Спаси иска да стои във вертикалн оположение, крачетата са му със силно развита мускулатура /независимо, че не ги пускам напълно на земята/. Гръбчети и вратът му са напълно стабилни, знае какво д аправи като е в проходилката. Все пак н его оставям в нея за повече от 15-20мин без прекъсване.
Банди, Сладурче, браво за резултатите   bouquet

# 21
  • Русе
Привет ! Hug
Хайде и аз да се разпиша в новата тема.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАЛЕНТИН! Heart Eyes
заглавието е доста актуално лично за мен.Направих 1 месец откакто ходя СЕРИОЗНО на фитнес,пия хранителни добавки за горене на мазнините вид "fett burner" на фирмата MLO "THERMO BURNER" с л-карнитин.дано има успех,но инструктура ми каза поне 3 месеца постоянство и поне малко диета.направиха ми програма по която тренирам,така че скоро ще ви кажа как съм със сантиментрите на ханша Joy Но все пак е важно да отбележа,че аз не кърмя и това прави тренировката ми доста различна от тази на някоя кърмеща мама Thinking Blush
Мисля към 20.март да вкарам месото и началото на април-глутена (чрез каша).
Не съм празнувала 8-ми март Cry ,другата година двойно.
В проходилката Ема ходи на страни (ако може да се нарече ходене),но смятам че някои ден ще се научи ,хич не й давам зор.Още не се обръща,не лази,не скача като я хвана под мишниците и в бънджито не скача.....................в тази връзка толкова много се радвах на клипчето на мамата,която го беше пуснала (съжелявам че не й  запомних ника Blush)
Това е от нас,няма с какво да се похвали и за моя радост и да се оплачем Crazy
лек и спокоен ден  bouquet

# 22
Вени ,Честит Рожден Ден!Радвам се ,че те срещнах отново след толкова години,много те обичам  Heart Eyes продължавай напред смело както до сега  Hug   bouquet
Галя-Честит Имен ден   bouquet
Днес е уникален ден.4 мой дружки имат рожден ден,а моя приятелка от детските години роди днес близначета момченце Димитър 1420 гр и девойка Ева 2400гр.  Heart Eyes - на рожденият ден на леля им  Peace

Целувки и страхотен ден!

# 23
  • София
Честит рожден ден и от мен, Валентин!
 Щастливка, да бях сред мамите в парка. Само че не бях много сигурна дали си ти, а номерът ти го забравих до компютъра(напоследък съм адски разсеяна и мъжът ми ми се сърди дори, но какво да направя) Ние вчера малко късно излязохме от обикновено. Като прочетох за краденето на бебета настръхнах smile3512 В началото, когато почнахме да излизаме с Хриси, което е почти всеки ден откакто се е родил много ме беше страх да се разхождам в нашия парк, но като се затопли започнаха и други майки да сядат при нас и е много спокойно.
Сега ме е налегнал проблем. Нашия тати има рожден ден в сряда, а незнам какво да му подаря. Единия подарък го сътворихме и на хартия. Върти ми се в главата нещо като масаж, че много работи и все ме кара мен да го масажирам, а това ми е най-омразното нещо  smile3516

# 24
  • Munich
Честит рожден ден, Валентин!  newsm51
Честит имен ден, Галя!  smile3525
Нашият татко отиде да играе мач и ние сме сами. Като се върне отиваме на гости на едно двумесечно бебенце, а утре е голям ден: за първи път ще излизаме полуседнали в количката. Това ще постави, надявам се, началото на ред безпроблемни разходки. Времето ще е чудно, може да прескочим до едно езери на 20ина км оттук. Мила84, кофти информация... Край с надеждите ми да оставяме дребчо на свекърва ми да го разхожда сама, а ние да щъкаме из София. Ще е поне придружена от свекър ми или от нас... Единият инцидент е дори в парка до тях. Дори и единичен случай да е, пак си е страшничко  Thinking

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 15:37 от дилИпилИ

# 25
Момичета трогнахте ме,не можете да си представите как приятно ме изненадахте днес,благодаря ви на всички! Hug newsm51
Иска ми се в реалност всички до една да ви почерпя за рождения си ден,но тъй като това на практика е невъзможно,черпя ви виртуално

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 13:23 от walentin

# 26
bdbaloni baloni walentin ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА. НЕКА  ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ ДА СТАНАТ РЕАЛНОСТ! Gift Tada Gift
irinii, много ти благодаря за изчерпателния отговор. Не си спомням, че преди сме разнищвали темата за проходилките, затова реших да питам !

Мили, момичета след една седмица си тръгваме от майка ми и си отиваме в квартирата и няма да имам за около месец, два възможност да ви пиша. Много ще ми липсвате докато си вземем и там компютър. Ако идвам до майка ми ще ви попрочитам и ще пиша , ако имам възможност. Hug Flutter Heart Eyes

# 27
Честит рожден ден, Валентин!   bouquet
Честит имен ден, Галя!    bouquet
Момичета, ще ми трябва детегледачка - споделете опит (възнаграждение, задължения, изисквания...) и препоръки тук или на лични, че в чудо съм се видяла...

# 28
  • Пловдив
Честит рожден ден, Валентин![/color][/size] /ние се запознахме Hug/

Честит имен ден и на именничката!

Моля ви кажете ми с какво махате петна от морков???!!!! newsm78

Ние още не сме си купили бънджи, но много ми хариса клипа и май и на нас вече ни е време! Иначе в мен бебо много подскача Joy

А за проходилка въобще не знам дали ще е удачно, притесняват ме отрицателните отзиви Thinking!

И аз като една вече не кърмеща майка съм на диета от 2 седмици и мисля да се запиша на пилатес, защото чувам много добри отзиви от приятелки, които също скоро са родили!

# 29
  • София
Аз си бях свалила упражнения от нета, но кой да ги прави  261uuВсе се оправдавам с кърменето и гледам да се движа. Гледах Такъв е живота и Хриси с такъв интерес се загледа в бебетата Simple Smile
http://www.vbox7.com/play:e430550c да се позабавлявате малко Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 18:21 от Доника

Общи условия

Активация на акаунт