Отговори
# 30
Не видях такова нещо. Излизат числа само. Затова се чудя, не знам кое какво е и какво означава.

За 5-газ анализатор ли говориш? Помислих че питаш за OBD IM (Inspection Monitors).

# 31
Затова се чудя, не знам кое какво е и какво означава
Показват процентно съдържание, за въглеводородите показва количество на милион най-общо

# 32
Как разбираме в кое евро попада колата? Има ли скала някъде?

# 33
Как разбираме в кое евро попада колата? Има ли скала някъде?
Като прочетем максималните стойности написани в директивата.

# 34
Питаш за Евро или за Еко? Различни неща са.
https://dizzyriders.bg/post/8459/vizhte-v-koya-eko-grupa-popada- … luchite-sled-12-y

# 35
Здравейте, добър сервиз за Мерцедес във Варна? Става въпрос за евентуален проблем в двигателя и  е нужен наистина съвестен професионалист.

# 36
  • София
Привет!
Моля ви зъвети за завеждане щета на паркинг по каско с доверен сервиз? Да не пропусна някакъв дребен за мен детайл, но пък важен. Нямам застрахователен брокер, направих застраховката директно от страницата на ДЗИ.

Благодаря

# 37
Звънни им веднага на денонощния телефон за щети и Каско. Би трябвало да имат такъв тел. номер на сайта.
Снимай отвсякъде.
Ако разбира се говорим за Каско. Ако не - то забрави и прости. За Каско трябват и снимки от оглед при сключване на застраховката, а при теб май няма такова нещо.

# 38
Здравейте, добър сервиз за Мерцедес във Варна?
СилвърСтар.

# 39
  • София
Здравейте, някой има ли информация какво предстои да се случи с дизеловите автомобили в категория еко 3 в близкото бъдеще?

Изправени сме пред дилема с ММ. Харесали сме едно дизелово Ситроен Ц4 Пикасо еко 3 и тая сутрин четох някаква статия, че се предполага/очаква еко 3 да бъде забранен да влизам в центъра на София през 2028г, което е след 3г.

Да, дотогава я камилата, я камиларя, но ако наистина е така, то по-добре да си вземем по-нова от Германия, защото и това го имаме като вариант. А и ако това, ако го приемат, тази кола остава вечно наша, защото няма да има кой да я купи...

Аз съм фен на бензина и всичките ни коли са бензинови, но сега се е запънал, че искал дизел, защото били по-пъргави.

# 40
Целта е хората да купуват нови и по-млади автомобили. Което, като цяло е добра идея.
Моята също е дизел (2004 - Еко 3 или Евро 3 🤔), хич не ми се иска, но в близките години ще я сменям за нещо доста по-ново, с което няма да се чудя ще мога ли да минавам някъде или не.
Коя година е това Пикасо? Годината също се гледа.
Аз не бих купила вече кола под 2014 г.

# 41
  • Mediterraneo
Аз нямам идея от тези екота. Моята кола има стикер с буква С. Това, което съм чела е, че отговаря на Евро 6. Така че още не съм застрашена да не ме пускат дори в центровете на големите градове с моя дизел.

Я да питам за мнения за гуми Hankook. Някой ползвал ли ги е?

# 42
  • София
Целта е хората да купуват нови и по-млади автомобили. Което, като цяло е добра идея.
Моята също е дизел (2004 - Еко 3 или Евро 3 🤔), хич не ми се иска, но в близките години ще я сменям за нещо доста по-ново, с което няма да се чудя ще мога ли да минавам някъде или не.
Коя година е това Пикасо? Годината също се гледа.
Аз не бих купила вече кола под 2014 г.

2010 е това, което гледахме, а тези в Германия са 2012 до към 2014. Евро 4 е, но еко категорията, измерена на гтп е еко 3, което се определя от годината на колата и вредните емисии. По принцип това в София е за зимния период и то обикновено са 2-3 месеца. Та всичко зависи какво ще кажат в сервиза като го закараме.

# 43

Я да питам за мнения за гуми Hankook. Някой ползвал ли ги е?

Добри са. Много даже.

# 44
  • Mediterraneo
Аз след дъжд качулка малко, ама викам, чакай да видя в Мама- та какви са настроенията. Обухме ги миналата седмица така или иначе Simple Smile В два сервиза ни дадоха оферти, тези излизаха сравнително добре като цена( стотина евро разлика със собствените марки на сервите) и ММ ги избра. Досега никога не сме ги ползвали, на първо четене са доста по- тихи от досегашните Континентал.

Общи условия

Активация на акаунт