Отговори
# 405
  • Sofia
Има ли някъде тук тема, където се обсъждат предимствата на хибридните коли? В голяма дилема съм и искам да прочета повече, но не знам къде да търся адекватна информация. Можете ли да препоръчате място с информация и дискусии по темата? Търся си някакво хубаво SUV-че за градски условия, но не мога да се спра на модел.

За да не съм спам - не мога да повярвам, че на някой ще му е трудно да кара автоматик. То това върви самО. Няма наклони, няма съединители...слагаш на D и приключваш. Моята не излиза сама назад, трябва да дам леко газ, ако е на равно, но е супер удобно. Преди това бях с ръчни и нямам грам желание да се върна там.

# 406
Назад в темата имаше нещо за хибридите. И да, аз съм от тези които не могат да карат автомат.
Скрит текст:
Щото ще се пребия

# 407
  • на Мелмак
Имаме Ярис хибрид, типичен градски автомобил. Аз я ползвам за " пазар " кола. Щерката, да се учи да кара. Икономична, маневрена, винаги има място за нея Wink
Мерцедес ГЛЕ плъг ин хибрид. Най-икономичната градска кола форевър. Но! Ако имаш гараж да я зареждаш, иначе Не!
Понеже ние я ползваме за дълъг път, ММ не беше доволен от този сув. След последното пътуване до Италия, я върна и поръча ДВГ. Но примерно на брат му би му свършила прекрасна работа, защото на него му трябва голям автомобил за градско.
Зависи за какво ти е хибрида? Ако имаш въпроси - питай.
Назад в темата имаше нещо за хибридите. И да, аз съм от тези които не могат да карат автомат.
Скрит текст:
Щото ще се пребия
Всичко е в главата Wink
Не само за това.

# 408
  • 1st floor
Има ли значение каква зимна течност за чистачки да купя или само градусите да гледам? За София до колко трябва да са?

# 409
Минус 20. Значение няма, но купи от хубво място да не е менте.

# 410
Гледай да не е с метил. Въпреки, че тук казаха, че няма значение, винаги взимам с етил.

# 411
Прави ми впечатление, че в "белите страни" ментета няма. Нямаме ли контрол на контролните органи, който да ги накара да си вършат работата??

# 412
Прави ми впечатление, че в "белите страни" ментета няма. Нямаме ли контрол на контролните органи, който да ги накара да си вършат работата??

Има, в нормалните магазини. Ако си купиш от някой кой знае какъв дюкян не се знае какво ще има в тубата.

# 413
Има, ама органите контролиращи контрола на контролните органи липсват...

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 17:27 от bboiko

# 414
  • София
Никога не съм гледала състава на течността за чистачки. Взимам това, което е готово за употреба и на нормална цена. Никога не съм имала проблеми. Да не говорим, че такива зими в България -20 няма.

# 415
Имало е немалко зими, в които нощем пада до минус 20. Хубаво е човек да се застрахова.

# 416
Имахме не много отдавна под -25. На съседите им замръзна дизелът, хем от голяма бензиностанция казаха, че са заредили..

# 417
Никога не съм гледала състава на течността за чистачки. Взимам това, което е готово за употреба и на нормална цена. Никога не съм имала проблеми. Да не говорим, че такива зими в България -20 няма.
Течността за чистачки стана по-скъпа от цената на бензина. Всички течности не замръзват, но качествените чистят добре, докато някои замазват стъклото и пречат на видимостта.

# 418
В 4те големи града не пада до -20 вече почти никога, ама по планинските курорти и градчета зимата си е редовно -20 през нощта, -10 сутринта като тръгваш.
А то за да ти се спука казанчето или някой маркуч е достатъчно за малко да замръзне.

Хубавата течност помага и с размразяването зимата и при снеговалеж. Това не значи, че трябва да е най-скъпата.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 05:24 от bboiko

# 419
  • Бургас
В Бургас живея, където зимата почти я няма, но зимна течност до -5 ми замръзна. Още по-кофти стана, като започна да се размразява и да се маже по стъклото като гел. Вече купувам до -20 задължително.

Общи условия

Активация на акаунт