Отговори
# 435
И аз търся нова кола. Има ли мнения за Тойота корола? Имам предвид нова, т.е модела от 2025г.
Има много мнения Simple Smile главното е - купувай я Simple Smile
Тойота Корола е най-продавания автомобил в света за всички времена. Не случайно.

# 436
Здравейте, до колкото разбрах миналата година, когато прехвърлях кола  в КАТ може да се издават по два броя малки талони. Ако сега отида и искам да ми се издаде втори малък талон, необходимо ли е да представя първия 😏 С една дума някъде попилях малкия талон , мога ли без разправии да си извадя нов/втори?

# 437
Носи си големия талон и ще стане. Правят дубликат на малкия.
Моята разправия беше огромна, включваше и канал, но беше затрит големия талон. След две години го намерихме, но без него не можехме тогава ГТП да минем.

# 438
Clo - Camille,  благодаря! Да,големият е наличен Simple Smile

# 439
.....
Королата е супер. Някога тя беше по-малката, а над нея беше Авенсис, но сега промениха нещата и вдигнаха Королата почти на нивото на Авенсиса, а него го замениха с Камри. Тоест новата Корола си е общо взето Авенсис. Аз съм карала две модификации на Авенсис и имам най-добри спомени. Много гладка и хубава возия (не са резачки обаче, карала съм и Акорд, тя е осезаемо по-спортна), багажник, комфорт, надеждност...
Акорд, а и като цяло Хонда са със спортна насоченост, казват, че това е японското БМВ. По-доброто БМВ според мен. Знаете ли, че в книжките на БМВ пише, че разход на масло до 40 грама на 100 км е нормален?

# 440
Хонда "Сивик" беше избрана преди години за кола на годината в САЩ.

# 441
  • Бургас
До преди няколко месеца карах Сивик 8. Много си я харесвах, ама много трудна за паркиране беше - видимостта ѝ е ужасна. Моята нямаше парктроник. Старичка, но много здрава излезе. Една рускиня я купи, целува ме и ме прегръща щастлива 😄

# 442
Ако е модел 2025, както беше въпросът, ще има не само парктроник, ами и камера, евентуално и с 360 градусов обзор и поглед отгоре (няма такъв кеф).

# 443
Ако е модел 2025, както беше въпросът, ще има не само парктроник, ами и камера, евентуално и с 360 градусов обзор и поглед отгоре (няма такъв кеф).
Не само новите коли имат 360-градусова камера, моето Инфинити FX30S е 10-годишно и има такава екстра.

# 444
Не само новите коли имат 360-градусова камера, моето Инфинити FX30S е 10-годишно и има такава екстра.

Да, ама е Инфинити, а тук говорим за Сивик и Корола Simple Smile

# 445
Един приятел си купи хонда понеже софтуера й не се пише тук. Била единствената марка със собствен. Той пишеше софтуера хахах ( е, не сам).
Тойотата ди я харесвам, но свърши ли гаранцията, не бих стъпила вече в сервиза.

# 446
  • Sofia
Защо, какъв е проблемът със сервиза?

# 447
Всички фирмени сервизи са скъпи по време на гаранцията.
Те и не фирмените сервизи са скъпи вече...
Аз лично съм много доволна от сервиза им на бул. Сливница.

# 448
Проблемът е, че плащах за части, които се оказаха несменени. Всяка година хиляди левове. И ходих 10 пъти, когаго се счупи една от тези части, да ми говорят глупости. Откакто сме в друг сервиз, рядко има нещо различно от нормалната поддръжка.

# 449
  • София
До три дни отивате и завеждат щетата.
Чист автомобил за да снимат.
Не, не се вика КАТ.

Общи условия

Активация на акаунт