Отговори
# 75
Да бе как така? Не сте ли гледали новини или клипове? Крадат ги за под минута с прихващане на сигнали или копирани ключове. Точно съвременните автомобили с елементарни за кражба.

# 76
Не си оставяй ключа на никой. И аз съм с параноя на тази тема и си взех спец. изолиращо калъфче.

# 77
,🤣🤣а аз съм си взела специална изолирана кола😁 карам 15 годишна кола от зрънчо , сега е при майстора щото не ми се отключват вратите с централното...каквото и да копират ,тя вратата се отваря когато реши😆😆🤣 чака ги изненада

# 78
За такива коли ключове не им трябват, тях не ги крадат.

# 79
За такива коли ключове не им трябват, тях не ги крадат.

Добре, че ни каза....

# 80
Аз отскоро си я мия вече сама и нямам подобни притеснения. Даже и не съм се замисляла. Ама то моята едва ли някой иска да я вземе Grinning
Не, че не ми е хубавка и поддържана, но вече си е старичка. Blush

# 81
Крадат ги за под минута
Аха, ама това, че не е мита ще ги откаже Joy

# 82
  • София
За кражба е достатъчно желаещият да те сбута на пътеката в мола, нали имаше такъв случай. Keyless автомобилите са супер удобство, но наистина лесно се крадат, няма нужда да имат пряк достъп до ключа.
Веднъж и аз брах страх да не са ми сложили GPS едни, цивилна кола ме спря на магистрала в чужбина, беше си страшничко, и до ден днешен не знам истински полицаи ли бяха.
На автомивка не ме е страх да оставям колата, но в хотели са искали да оставяме ключ, там сме твърдо НЕ. Не защото някой би откраднал колата, по-скоро да не реши някой да я вземе назаем да се повози.

# 83
За чужбина  и ние не навсякъде оставяме ключа на колата-на ММ 🤣🤣 той е малко Тома-неверни и не е сигурен че могат да карат кола с ръчни скорости😁😆😆 Обаче човека се оказа прав😂 толкова беше усърдно момчето да го накара да слезе от колата и да му отстъпи мястото и накрая....ха, педалите са 3 броя и само завъртя глава и вдигна рамена😅

# 84
  • Mediterraneo
На автомивка не оставям ключове, просто защото не ползвам ткава услуга, външно и вътрешно си я мия и чистя сама, откакто я имам.
Но съм ползвала услугите на сателитен към летище и жп гара паркинг, където оставяш колата с ключа и ти я паркират те. Не съм имала притеснения. Моята кола е с карта, която си стои в чантата ми и никога не я вадя. И скутерът ми е keyless, дистанционното му е  в същия джоб.

# 85
Аз ползвам калъфче с фолио и в мола няма как да го копират. Но ме притеснява да я оставям на автомивка. Чудех се как решавате такива проблеми. Не мога винаги да я мия сам, а и ма автомивка я мият по-добре от мен.

# 86
  • София
Аз ходя на една и съша мивка от над 6 г.
От откриването й още, записвам час предварително. Няма проблем. Оставям и след час ми звънят да отида да я взема.

# 87
Аз никога не оставям ключ, защото за половината час, през който я мият, няма къде да отида и какво да свърша. Вкарвам я в отделението после пия кафе, моткам се, гледам си телефона, поглеждам как и какво мият и след половин час си тръгвам. Защо да оставям ключове на някого?
Да не говорим, че преди много години в Самоков ни блъсна младеж, служител в автомивка - явно не беше погледнал, че идваме по пътя и тръгна да се включва. Колко ли се е зарадвал после онзи, който му е оставил колата си...

# 88
И по повод кражбите, смятате ли, че в София много се крадат Тойота Корола Версо? Понеже търся хубав, доколкото може здрав и сравнително евтин за поддръжка ван след 2014 г., а приятели ме отказват от Тойотата с този довод, че много ги крадат и съм в голямо чудене.
Зафира не искам, новите не ми харесват.
Чудех се за S макс (не C max), но всички твърдо отричат Форд.
Френски също не искам.
Нямам претенция за бензин/дизел.
Приемам съвети, като държа да има 7 места.
Благодаря ви Simple Smile

# 89
И по повод кражбите, смятате ли, че в София много се крадат Тойота Корола Версо? Понеже търся хубав, доколкото може здрав и сравнително евтин за поддръжка ван след 2014 г., а приятели ме отказват от Тойотата с този довод, че много ги крадат и съм в голямо чудене.
Зафира не искам, новите не ми харесват.
Чудех се за S макс (не C max), но всички твърдо отричат Форд.
Френски също не искам.
Нямам претенция за бензин/дизел.
Приемам съвети, като държа да има 7 места.
Благодаря ви Simple Smile

Kрадат се не толкова марки колкото модели. На Тойота се крадат RAV4 и CH-R. Мини ванове не се крадат с такива темпове, просто търсенето за тях е нищожно.
https://www.stolencars24.eu/en/stat.php

Общи условия

Активация на акаунт