Отговори
# 15
На някой случвало ли му се е да му дойде фиш по пощата, но като се провери в е-услуги мвр, да не излиза нищо? В чуденка съм имам ли фиш, нямам ли? Минал е месец от нарушението
За да сте сигурни че фиша е истински, вижте кой ви го праща.  Ако изпращача не е Районното управление на МВР, възможно е фиша да е фалшив, а написаната банкова сметка да е на частно лице. Напоследък се навъдиха много измамници. Аз редовно получавам предупреждения за прекратяване на достъпа ми до банка ДСК, а аз нямам сметки там.

# 16
Да ви кажа за сагата с фиша, като е от общинска полиция не иьлиза в сайта на МВР, нито в системата на Easypay. Та ходих в общината да го плащам.

# 17
  • Другата България
При сина ми не бяха от Общинска полиция, а от камери на ПП на околовръстното в София.
И пак ги нямаше в https://e-uslugi.mvr.bg/services.

# 18
Здравейте! Имам въпрос свързан с винетката, която се полага на човек с ТЕЛК.

Човекът години наред ползва това право. Винетката сега изтича през м. януари, за да се поднови е необхдимо да се направи Застраховка гражданска отговорност, колата обаче не се кара в момента, няма да я кара и в следващите няколко месеца. Може ли документи за винетка в социалните да се подадат по-късно, след няколко месеца?
Според мен не пречи, но ме помолиха да питам със сигурност. В следващите дни и до социални грижи ще отида/ще се обадя, но ако някой е запознат, ще се радвам да сподели. Благодаря!

# 19
Е, за какво му е винетка, като колата не се кара? Може, разбира се, да пропуснете няколко месеца, то не е задължително.

# 20
  • Другата България
Може.
Когато подадете, тогава.

# 21
Може. Даже бих препоръчала, защото собственикът на автомобила може да избере да си го смени с друг автомобил, а веднъж издадена винетка, чак след 12 месеца може да подаде отново. И не може да се прехвърли.

# 22
Издирвам адреса на сервиз около Симеоновско шосе за лазерно почистване на бензинови дюзи.

Колата е бензин/газ, 24 годишна. Не пали от първия път. Сменен е стартера.

# 23
Издирвам адреса на сервиз около Симеоновско шосе за лазерно почистване на бензинови дюзи.

Тоя сервиз ще трябва да се казва Дарт Вейдър.
Дюзи могат да се чистят в ултразвукова вана. Вече са без пари комплекти стенд+вана, би трябвало почти всеки сервиз който прави повече от смяна на масло и гуми да ги има.

# 24

Компресията на цилиндрите как е?

# 25
Днес разпитвах. Не било лазер, а ултразвук. Странник, не знам.

# 26
Днес разпитвах. Не било лазер, а ултразвук. Странник, не знам.

Колата може да пали трудно ако цилиндрите  нямат нужната компресия (износен двигател).

# 27
Кажете, къде мога да прочета как се разчитат показанията на монитора за анализ на газовете при ГТП?

# 28
Кажете, къде мога да прочета как се разчитат показанията на монитора за анализ на газовете при ГТП?

Ako показанието е "complete" на всеки от мониторите, значи минаваш. Ако има някой от мониторите да е incomplete, не минаваш.

# 29
Не видях такова нещо. Излизат числа само. Затова се чудя, не знам кое какво е и какво означава.

Общи условия

Активация на акаунт