Отговори
# 75
Навън е готино време не личи че е зима ,но ще завали сняг. Коледа сме ! Christmas Tree

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 11:48 от femmi2

# 76
# 77
Здравейте, дами!

Нещата, които правят една вечер специална: усмивка,
добро настроение и споделеност
Heart Eyes

# 78
Добро утро!

# 79
Здравейте, момичета!

"Радостта идва от малките неща, спокойствието идва от душата,
светлината идва от сърцето."

Топъл и запомнящ се да е денят ви!
Радост, обич и добро настроение да го изпълват!
Бъдете щастливи - Коледа чука на вратата!

Момичета, извинете ме, че едва сега успявам да пиша, но в Истанбул човек забравя всичко друго, потапяйки се в магията на този мегаполис.
Не срещнах маминия сладур, сега видях, че и в IG не се е отбелязвал. С какво ли ще ни изненада новогодишно - нямам идея.
Благодаря ви за всичко споделено.
От сторито на Амине:

Сега, когато почивката свърши, връщането към спорта започна 😅🙈

Тренировките със Slow стават все по-добри. Спортът е много удобен с @alo 🤩👌🏼

# 80
Здравейте през новата празнична седмица. 

Емкааа:kissing_heart: тъкмо си мислех за теб. Радвам се че си се върнала заредена с емоции и спомени от  любимият мегаполис. 
Има ли туристи, като лятото и пролетта или сега е по спокойно.
Ако сега  си пожелаем да видим любимците си може и да се сбъдне.

# 81
Здравейте през новата празнична седмица. 

Емкааа Kissing Heart тъкмо си мислех за теб. Радвам се че си се върнала заредена с емоции и спомени от  любимият мегаполис. 
Има ли туристи, като лятото и пролетта или сега е по спокойно.
Ако сега  си пожелаем да видим любимците си може и да се сбъдне.
Феми, по всяко време на годината в Истанбул гъмжи от туристи. Не са толкова много, както през пролетта и лятото, но оживлението не секва.
Единственото нещо, което ме изненада, беше много бедната Новогодишна украса. Зная, че турците не празнуват Коледа, но не очаквах, че ще бъде толкова сиво без мигащи светлинки, елхи и т.н. Само някои от витрините на магазините бяха украсени и тук -там по уличките имаше камбанки.

Скрит текст:

А ето го и входа на музея на Мадам Тюсо.
Изрязала съм себе си от снимките, че да не видите  разочарованието ми.

Ново от Суде:

Ново и от Езги:

# 82

Здравейтееее в навечерието на Бъдни вечер и Коледа! 🌲🎄🎇Пригответе ли трапезата ?
От снощи нагънах чушките и сърмичките. Има всичко само здраве да има и по добър и нормален свят.  Светли и уютни празници ви желая с близките хора.  

Нещо ... нямам настроение главата ми пуши в повече ми е всичко това и новостите. За сериала се радваме дори и там да е изненада че ще снима отново на ТВ. Партньокрката му е добра и от звездните имена от сега феновете се вълнуваме.  По - добре да се
правя на глуха и сляпа и нищо да не знам за любовния живот и афери на Дон Жуана. Ще проявим търпение.. както беше с бившата и всичко ще си дойде на мястото.
Надявам се тоя път да е за по кратко колкото лошо и
егоистично да звучи. Всеки има право на щастие да бъде обичан и обича. Така че щом той се чувства добре и приятно така да е. Тя също изглежда доволна и щастлива от репортажа ще
свиква с правилата и хобитата му. Умирам / ме от любопитство как и кога се е случило, но нищо няма да разберем и издаде. В правото си е не е длъжен да се обяснява и показва всеки път, че са заедно. Отнася хейт ,че я е оставил сама на летището да се оправя сама с Акифчо. Две години сам нищо не са можеше и повече ама.. папараците ще дебнат да ги уловят заедно лятото или преди това.  Ако той им позволи ще го снимат иначе да забравят. Няма проблем с това да го снимат по яхти никога не е крил връзките си. Това лято даже и онази снимаха, която беше за една, две нощи. Повечето се радват за новата му любов или каквото там има между тях други не я харесват.  Нормално е всеки с усещанията и разбиранията. Одобрена и харесвана от всички едва ли ще има Joy има го и момента че  ревностно го пазим.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 17:26 от femmi2

# 83
Здравейте, мили дами!   

В навечерието на Бъдни вечер Ви желая любов, доброта и благоденствие!
Да откривате светлината в себе си и другите и мечтите Ви да се сбъдват с лекота!
Да бъде!
Heart

# 84
Здравейте, момичета!

Семейството е огнище, семейството е крепост, семейството е уют и утеха, то е онова свещенно място, от което никога не си тръгваш и винаги се завръщаш. Семейството е огънят, който винаги ще те топли, колкото и далеко да си от него. Семейството е светлината по пътя, упората, безрезервната подкрепа. Семейството е онова специално нещо, което винаги носиш в сърцето си и мястото, където винаги се чувстваш у дома.
Марияна Суркова

Във всеки дом да има здраве, щастие, любов и късмет!
Весели празници ви желая!

# 85
# 86
Забравих да питам Мадам Тюсо в Истанбул защо не е работил  нали няма да го затворят завинаги ?

# 87
Здравейте, момичета!

Да е Светлина в душата ви! 
Да е Слънце по пътя ви! 
Да е вдигнато Челото ви! 
Да тежи Думата ви! 
Да е Огън в огнището ви! 
Да са от Радост сълзите ви! 
Да е Верен другарят ви! 
Да е Мир в съня ви! 
Да е споделена Обичта ви! 
Да е Мъдрост в избора ви! 
Да е здрав Коренът  ви и
да пребъдат Рожбите ви! 
Да бъде!

Забравих да питам Мадам Тюсо в Истанбул защо не е работил  нали няма да го затворят завинаги?
Феми, музеят на Мадам Тюсо работи, но го отварят в 11:00 ч., а ние бяхме на площад Таксим в 10:00 ч. и разполагахме с 1 час да разгледаме площада и булевард Истиклял. Нямахме късмета да влезем, но поне разбрахме къде се намира и при следващо ходене ще го посетим, без да се съобразяваме с програмата на групата.
От сторито на Алмеда, която продължава да пуска изгледи от Тирана.

# 88

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 14:03 от femmi2

# 89
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

БЛАГОСЛОВЕНА КОЛЕДА!

Пожелавам ви светли Коледни празници!
Бъдете здрави, бъдете щастливи и усмихнати, бъдете добри, бъдете обичани и обичащи,
бъдете с любимите си хора, бъдете благословени! Бъдете!
Добрувайте, осъществявайте, летете!
Пожелаваме Ви сбъдване!
Heart

Общи условия

Активация на акаунт