Отговори
# 690
Първомартенски привет, дами!

Вълшебен месец Март ви пожелавам, приятели... в очакване на пролетта,
нека има повече усмивки, прекрасни мигове, цветно настроение и радост!

Честита Баба Марта !

Днес традицията повелява на всеки мартеничка да се подарява..
Затуй закичвам всички ви с моето -ОБИЧАМ ВИ
ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ , ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ..

# 691

Красавеца се застоява все поече в Албания,
поне някоя клюка да тръгне от там..
Joy

# 692
Красавеца се застоява все повече в Албания,
поне някоя клюка да тръгне от там..
Joy
Софи, като го гледам колко е доволен нашият сладур, очаквам фотка от този вид:

# 693
# 694
Нямаше, ама спретнах набързо и изчезвам да си довършвам новата тема, че и шапка трябва да правя.

# 695
Еми веднага чакам епизод аз съм забравила...

# 696
Еми веднага чакам епизод аз съм забравила...

Диди, не разбрах кой епизод чакаш?

# 697
Да ми кажеш самия кадър от коя серия е пише долу ,че е от
Аслато ама то мина много време аз не помня вече.

# 698
# 699
Здравейте, момичета!

Хубаво е да е неделя...
Пиеш кафето си на спокойствие, не бързаш за никъде. Имаш достатъчно време да се отдадеш на любими занимания и да дадеш и поискаш прошка за всички грешки.

Сирни Заговезни е! Ден за прошка....
Нека я поискаме и да благодарим, че има на кого да я дадем!
“Прошката е нещо лично, невидимо, едно искрено нашепване, звучащо дълбоко в душата.”
Простени бъдете и простете и на мен.

Да ми кажеш самия кадър от коя серия е пише долу ,че е от
Аслато ама то мина много време аз не помня вече.
Диди, този кадър е от Asla Vazgeçmem 45.Bölüm.

Скрит текст:

# 700

Kiss Нов турски сериал стартира в българския ефир.

"Моят шампион" (Şampiyon) започва на 5 март (сряда)
 и ще се излъчва всеки делник от 21:30 до 22:30 ч. по Dizi**
с повторения в 01:40 ч. и 04:10 ч. през нощта.

# 701
# 702
Днес е Заговезни и ден за прошка.. Hands PrayHands Pray

# 703

От 5 март тръгва нов турски сериал в България

February 27, 2025
Нов турски сериал ще завладее българския ефир този март. Турската драма „Моят шампион“ стартира с ексклузивен премиерен епизод на 5 март (сряда) от 21:30 часа и ще се излъчва всеки делник в ефира на DIZI. Главната роля в сериала се изпълнява от обичания турски актьор Толгахан Сайъшман, известен с участието си в сериалите „Сега и завинаги“, „Черната перла“ и „Сезони на любовта“.

Фърат Болюк (Толгахан Сайъшман) е млад, но опитен боксьор. Предстои Фърат да излезе на ринга в битката на живота си, за да спечели трофея, за който винаги е мечтал. В същата нощ обаче боксьорът става баща, а съпругата му Ейлюл (Дениз Дурмаз) умира, докато ражда сина им Гюнеш (Емир Озякишър).

Ейлюл има само едно предсмъртно желание – Фърат да се откаже от бокса и да държи Гюнеш далеч от този спорт. Часове преди раждането на сина си, Фърат печели шампионата. Въпреки, че е шампион, след тази нощ Фърат вече е и баща, който решава да се посвети на сина си, страдащ от тежко заболяване.

С течение на годините Гюнеш пораства, а болестта се влошава. В търсене на лечение, което да спаси живота на момчето, Фърат и синът му се местят в Истанбул. В турския мегаполис баща и син срещат доктор Суна (Йълдъз Чааръ Атиксой), която предлага скъпо, но ефикасно лечение за Гюнеш.

Фърат няма възможност да заплати лечението, но Суна предлага да покрие всички разходи по него. За Гюнеш чудото е на път да се случи, но тогава тайните от миналото излизат наяве и лечението може да се окаже невъзможно.

Турската драма се отличава с трогателния си сюжет, разкриващ връзката между баща и син. Продукцията отразява човешката решителност и издръжливост в борбата с предизвикателствата на живота.

Българските зрители ще могат да се насладят на сериала „Моят шампион“ от 5 март, всеки делник от 21:30 часа в ефира на DIZI.

Охх, хубаво е, че ще започне "Шампион" и в България, но аз още не мога да намеря начин да се вържа към DIZI.
С трима оператори говорих и нито един от тях не предлага такъв пакет. А сериалът заслужава да бъде гледан и с бг. субтитри.

# 704

ФЕМИ* на любимците всичко прощавам за една фотка
но да не прекаляват че ИИ* ще ги измести и пред зеления екран
и тогава няма връщане назад
Joy

Blush

Общи условия

Активация на акаунт