"Пролет на вратата чука, декемврийчето ни сладко гука!"

• 13 758
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
 Flowers Rose Вержи ,съжалявам за случилото се ! Бъди силна ! Прегръщам те .  Hug БОГ да се смили над душата му Praynig.Амин

Понтесчето хубаво разпита за плачът след и повреме на баня  Grinning ,но нека и аз да питам нещо ,което ме претиснява докога ще е така.Нашият проблем е повръщането.На пръсти се броят пътите в които не сме повръщали след ядене .Нашата педи го обясни ,че имаме високо разположен стомах и ,че до 6 месец ще е така.Но това е някакъв кошмар .Постоянно е  на ръце изправен,дори да заспи след ядене трябва да го държа.  sling И лошото е ,че взе да свиква на ръце.Нищо не мога да свърша в къщи ! Като знам преди да родя ,как постоянно чистих и подреждах ,сега бомба е паднала Misc Bomb  Но все пак ме претиснява ,че ще свикне на ръце.Май ще му купя и аз една Активна гимнастика Thinking
Сара ,радвам се ,че вече си добре. Grinning За зелените акита !?-нашата педи,каза че като се налапат с въздух и се оцветяват в зелено.Не е задължително да сте настинали.А с ракията трябва да се внимава ! Бла-бла е права.

# 16
mam21 и ние бяхме така с Лазар, носех го по 24 часа, за де се оригне хубаво и да не връща след това. В момента в който го сложех да легне веднага повръщаше, че даже и през носа, та не смеех да мигна, за да не се задуши. Казаха ни, че има рефлукс доста често срещано при бебетата, клапата между стомаха и пилора още не е затворена и затова връща. Израства се до 6 месец. Откакто смених млякото, че аз го кърмя и после дохранвам проблема спря. Ние сме на Аптамил AR-анти рефлуск, има и други млека - Фризовом, NAN AR, Nutrilon Comfort (това не ни помогна, малко горчи и Лазар не го искаше), така че можеш да пробваш с някое от тези млека, те са по-гъсти от обикновените, но имат различни съставки за сгъстяване. Можеш да прочетеш в сайта на магазин Пакостник ето тук, секция храни - www.pakostnik.com

Дано не съм се натрапила със съвети, но аз доста се изтормозих докато стигна до някакво разумно решение

# 17
Браво на Ники за новата темичка.
Аз днес съм много нервна, само секарам на каката и започнах сече и на бебчо....чувствам се ужасно!

# 18
ХАЙДЕ И В ТАЗИ ТЕМА ДА ПОЧЕРПЯ ЗА НАШИТЕ 3 МЕСЕЧИНКИ!

# 19
Вержи, мойте най-искрени съболезнования!
Mam21 и при нас беше същото, докато не минахме на Аптамил АР Peace! Обаче, ако сте само на кърма, едва ли може да се направи нещо. Четох тука във форума, че минава, когато бебето почва да се захранва и с твърда храна!
А и ние имаме проблеми с акането! Тя ака почти всеки ден, но така се напъва милото, че като я гледам и слушам, чак мене ме заболява! А и акита и са направо твърди! Страх ме е да не получи някоя херния или хемороиди от това напъване! Не знам какво да правя newsm78! Ние сме само на АМ, дори сокчета не и давам, а и вода тя сама ми отказва! Чудя се дали да не я захраня вече, по принцип исках да изчакам до 4 месец, ама при това положение newsm12 

# 20
честито на 3-и месечинките! newsm51 smile3525

# 21
Daria, как така твърди? Хемороиди няма да получи ама херния  newsm78 да ти кажа честно мисля че и двете са предразположеност повече отколкото нещо друго. Моля те миличка като се сетиш да добавиш нещо в постинга, горе в дясно има бутон "редактирай" по този начин си влизаш пак в стария постинг и няма спам  Hug
Ние пък сме нещо в нервен период, какво му стана на това детенце  newsm78. Как се чувствате когато ви плачкат дечицата а не знаете защо, аз се чувствам виновна  Embarassed. утре сме на гости в Пловдив, дано е спокоен Кристи.
Вержи, прегръщам те мила, не искам да си представям колко боли, разкажи ни когато имаш сили, прекалено сме си близки и отдавна е така ,мисля, за да ни спестяваш каквото и да било  Hug  Praynig

# 22
Да започна аз с хвалба. Мойта красавица сутринта я оставих да лежи на дясната си страна в десния край на количката и след малко гледам си легнала нашата в левия край по гръб.....явно почваме да се въртим.  ppp smile3539

# 23
  • София - Дружба 1
Здравейте и от нас!
Ники, прекрасна тема.
Верджи, мойте съболезнования.
Относно къпането - моят сладур в момента, в който го извадиме от водата, така силно плаче, става червен и на моменти не може да си вземе въздух. Иначе много обича във водата.
На нас акото ни е зелено, откакто минахме на хипоалергенни млека. Но педито каза да не се притесняваме от цвета - можело да варира от зелено до жълто, стига да не мирише на развалени яйца.
До скоро, че започваме с банята...  bath1

# 24
Може би не съм се изразила правилно, става въпрос за пюретата, каши и т.н, т.е. за захранването! Detelini, и преди четох за тоя бутон "редактирай", обаче не мога да го открия и не мога, извинявай Embarassed! Много съм зле smile3547!

# 25
  • Варна
записвам се , по-нататък ще ви кажа какво стана че още ми е прясно от погребението
мерси на всички за милите думи !

# 26
  • sofia
Сара, добре се завърнала отново сред нас! Много ни липсваше!
  Вержи, искам просто да ти вдъхна кураж  и да ти кажа че живота  не е само тук на земята..може би брат ти вече е на по-добро място...ще усеща любовта ти и занапред!

# 27
Може би не съм се изразила правилно, става въпрос за пюретата, каши и т.н, т.е. за захранването! Detelini, и преди четох за тоя бутон "редактирай", обаче не мога да го открия и не мога, извинявай Embarassed! Много съм зле smile3547!

Споко, бе, Дари, бутонът "редактирай" е над твоя постинг, трябва да си логната като себе си и да не си в режим на писане на постинг, а да си в самия форум - точно над постинга ти. На другите постинги отгоре им пише "цитат", който бутон вмъква цялото съобщение в прозореца, в  който пишеш твоето съобщение (постинг)...а над твоя си постинг има "редактирай" ... и още два бутона - "цитат" и "изтрий". Молим те, обърни внимание и не задръствай темичката с кратки последователни съобщения, да не свършва бързо заради едно-две изречения.

Момичета, за зеленото аки - май си е наистина признак на настинка, или е ефект от моята кърма, тъй като и аз съм настинала. А днес даже и посвива крачета от време на време, сякаш се завръщат коликите, но доста рядко. Не знам какво е това, дано да мине бързо! Иначе онова на дупето се оправи, да живее хомеопатията. Bla_bla, течно е акито, но не само това - като й сменям памперса, хабя по 2-3 нови памперса, щото не спира да изважда още и още (по малко, но достатъчно, за да ми отваря работа, нали). Ще ни разори тази сладкишка-дришка. Но аз не съм яла нищо съммнително, мисля, че е от това, че и аз съм настинала.

Детелини, аз също полудявам като ми реве детето. И таткото също. Моето обикновено е в добро настроение и не плачка никога без причина. Също, през деня си седи кротко в шезлонгчето (не в леглото, там знае, че е за през нощта само), а на него съм закачила играчки и тя си се забавлява с тях. Дори напоследък много им говори, пее, вика им, кара им се от време на време...научила се е да гука като си хапе долната устна и по цял ден й бърша брадичката - при вас има ли такива ефекти? И най-обича да й застане някой пред погледа и да й се радва - е, тогава се размазва от гукане и усмивки. Наистина голяма гледка!

Понтес, страхотни снимки! Леле, какъв принц е тоя Алексис...направо ни се вие свят! Бояна на mutsanka и твоята е такава сладурка,...и страхотно фотогенична.. А снимката Вела на Косе Босе, дето си имала паспорт, просто обира всички овации!...Но аре да не изброявам, че ще изпълня форума, докато напиша имената на всички ви, много сте готини! Пу, пу, пу!

Ее, мамо-шуши, ами няма само ти да се покриваш от време на време  Laughing...и вие ми липсвахте, много, дано сега не се налага да се покривам.

А къде е Klemy? Rolling Eyes Дано са здрави.

Shrew, разкажи как е бачкането с бебе междувременно, хайде, не се стискай и пусни малко инфо?
А, също да не забравя - Niki_Ivanova, страхотни са тези кокиченца, много ни отиват на темичката...!  bouquet

Днес пак я снимахме наш`та розовелка:http://snimka.bg/album.php?album_id=103414&view=1&photo=137

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 21:55 от Sarra

# 28
Вержи, моите съболезнования.....каквото и да кажа, утеха няма да намериш, само времето ще се погрижи за това.

Алекс вече е с бронхит в начален стадий.   Cry А той милия въпреки хъркащите гърди и гадната кашлица, си гука и усмихва  Confused

За бачкането какво......отрази ми се много добре, аз обаче имам народ, който помага. Работя по 6 часа, от 14 до 20, а в събота работя сутрин. След 2 го поема майка ми, а аз се правя, че работя. Понякога го мятам в количката и го взимам за по час-два в офиса. Сутринта имам достатъчно време за домашната работа, даже ако пожелая мога и да сготвя, но го правя рядко защото готви мама  Simple Smile

Аз се заразих от малкия и пия антибиотици......абе лудница, всички сме болни.....само малкия да не се беше разболявал  Sad

Дали мога да го окъпя? .....от сряда не смея, че да не влоша още повече положението  Confused

# 29
  • София
Боже, Вержи, миличка, много съжалявам и те прегръщам за кураж.

Сара, Еличка ми изглежда толкова кротичка и миличка, направо да я изпапкаш Hug А за другите премеждия думи нямам, повтаряй си, че е малкия дявол и дано вече се отървеш от тия лекари ooooh!

ina_nk, почти всеки ден ходя от 1 до 3 следобяд. Ако имам компания може и повече да поседим. Комъра го знам, става там, само дето вътре е малко топло за бебоци, но няма да седим много. Айде, за другата седмица ще се разберем.

shrew, пожелавам много бързо да се оправите с малкия!!

Ааа, ClanG, то голем наплив Tired Ще чакаме поне още малко коса да ни порасне и пак ще се пробваме bowuu

Благодаря на всички за отговорите, явно повечето бебчета плачат след баня и все някога ще мине, търпение Peace

Като чета как се приспивате на ръце направоооо....Алексис вечер си заспива сам, само го слагам в леглото и се кротва, но още помня как беше допреди месец #Crazy...
Я да питам, понеже ходя на йога видях, че има и йога за мами с бебчета - много съм се замислила да пробвам, някоя мама дали не ходи на такова нещо да ме светне как е.
И още - тея крусти как ги борите, купих онова специалното лекарство на Мустела, зехтин мажа и още имаме...
Аа, Ники, страшна си с тея темички, бе Ники Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт