Вержи ,съжалявам за случилото се ! Бъди силна ! Прегръщам те .
БОГ да се смили над душата му
.АминПонтесчето хубаво разпита за плачът след и повреме на баня
,но нека и аз да питам нещо ,което ме претиснява докога ще е така.Нашият проблем е повръщането.На пръсти се броят пътите в които не сме повръщали след ядене .Нашата педи го обясни ,че имаме високо разположен стомах и ,че до 6 месец ще е така.Но това е някакъв кошмар .Постоянно е на ръце изправен,дори да заспи след ядене трябва да го държа.
И лошото е ,че взе да свиква на ръце.Нищо не мога да свърша в къщи ! Като знам преди да родя ,как постоянно чистих и подреждах ,сега бомба е паднала
Но все пак ме претиснява ,че ще свикне на ръце.Май ще му купя и аз една Активна гимнастика
Сара ,радвам се ,че вече си добре.
За зелените акита !?-нашата педи,каза че като се налапат с въздух и се оцветяват в зелено.Не е задължително да сте настинали.А с ракията трябва да се внимава ! Бла-бла е права.
! Обаче, ако сте само на кърма, едва ли може да се направи нещо. Четох тука във форума, че минава, когато бебето почва да се захранва и с твърда храна!
! Ние сме само на АМ, дори сокчета не и давам, а и вода тя сама ми отказва! Чудя се дали да не я захраня вече, по принцип исках да изчакам до 4 месец, ама при това положение

!

А той милия въпреки хъркащите гърди и гадната кашлица, си гука и усмихва 

Ще чакаме поне още малко коса да ни порасне и пак ще се пробваме 
...