"Пролет на вратата чука, декемврийчето ни сладко гука!"

• 13 768
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Вержи, моите съболезнования!

Проблемът с повръщането го имаме и ние. Не мога да смогна на лигавници и дрехи защото са постоянно мокри Sad Дано премине всикчко скоро, защото си е голяма мъка. А сигорно и се бебчета е гадно!

А ние заспиваме винаги на гърда, след папане, като по време на хранене правим паузи се оригваме поне 2 пъти. Страх ме е да я оставя без да е заспала легнала, защото почват едни фонтани...

Иначе е голяма радост с мойто момиченце Simple Smile Идва ми да я изям и не спирам да я целувам  Heart Eyes Още малко да порасне сигурно няма да спирам да я мачкам на мама дебеланата  smile3508 Толкова много си обичкам детенцето, чее... абе направо преливам  Heart Eyes

Пак снимчици  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103414&photo=139 /а като ме види с фотоапарата не откъсва очи от него, позира та знае ли се Simple Smile/
а тук сме с най-новия чорапогащник http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103414&photo=142
п.с. Скоро ще препълня диска от снимки  Blush

# 31
Eхо-о-о !
Добро утро мацки!
Не мога да повярвам,че от снощи никой не е писал... newsm78

Преди споменах, сега повдигам въпроса сериозно.....
Капе ли на някоя щерка или син косицата? Аз съм силно притеснена, хем съм чувала, че бебешката коса пада, ама сега ли става - не ни ли е рано.... newsm78?
Жижи от няколко дни е с едно грамадно петно, напълно без коса, което е от едната му страна и ясно контрастира с останалата полу-окосмена половина.... Tired Face
Тц,тц....ужас! Много ни е развалена визията, не смеем да ви се покажем Rolling Eyes
Хайде хубав ден от нас!  bouquet

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 11:20 от Magesta

# 32
Добро утро newsm51 smile3525                                                                                           И аз се чудя къде сте всички? newsm78 Magesta споко и на нас ни капе,имаме си едно петънце отзад на главичката,от лежане е Wink                          И Александър си заспива сам,слагам си го в креварчето,пускам бейбифона и си излизам от стаята.До сега пу пу никога не сме го приспивали на ръце.Ама баща му честичко го взима в леглото при нас да си го гушка и се притеснявам да се ненаучи тоя малък хитрец на голямо легло и да не иска после да спи в неговото креватче Thinking    Сега си дремуцка в шезлонга,много се радвам,че пак прояде,че беше някакъв ужас да го храня насила.Чудя се дали да не му дам малко сокче днес,аз отдавна не съм му давала.   Иначе той си ги харесва,ама нали се беше изринал нещо(май от претопляне)та ги бяхме спряли .А сега нали му давам вит.С И КАЛЦИЙ,и затова незнам дали да му дам и сокче.Да не му стане множко от всичко от това newsm78                                                                                                

# 33
 и аз да се запиша за днес и да попитам дали може да започна даване на плодово пюре от сега без да съм давала преди това плодов сок?или вместо плодово трябва да е зеленчуково защото било по леко от плодовото.моля за вашето мнение newsm78

# 34
  • София
добро утро!
и ние да се запишем в тази чудесна темичка!

# 35
Desidm, най-добре е захранването да започне с безглутенова каша. Но това става след 4-тия месец. А дали плодово или зеленчуково - бебетата повече харесват плодовите, но пък май трябва да се почне със зеленчуково - за него обаче още им е рано на нашите бебчовци. Ние сме на една възраст с вас. Ние сме на кърма и малко дохранваме с АМ и не мисля още да захранвам. Ще изчакам поне още месец. Харесала съм си една оризова каша на Милупа, която е след 4-тия месец, така че с нея ще започна, но кога точно още не съм решила. Баткото го гледах по старата схема на захранване - от втория месец сокчета и т.н.  Не сме имали проблеми, но и той имаше много колики и то чак до 11 месеца.  Сега реших да се вслушам в по-новите идеи, защото така или иначе ми звучи по-логично по-късно да се захранва бебето.  Всеки сам си решава обаче.  Както каза нашата педиатърка - детето си е твое, ти си решаваш.
Повече усмивки на всички! И честити 3 месеца на бебе Мартин на мама a.nedeva и на бебе Дани на мама poli.jekova!

# 36
  • София
Здравейте и от нас!
Нашата косичка също пада, но не очаквам да оплешивее малката Катя, защото и баткото така не е оставал без косица. Иначе забелязах, че ни пада косата преди повече от месец.
Да ви се похваля - Катето се обърна от по гръб по корем  smile3521 smile3501 newsm68.
Лек ден на всички!

# 37
Ето ни и нас, новички снимки
http://snimka.bg/album.php?album_id=110727&photo=5
няколко снимки съм качила но няма да давам url за всяка от тях Simple Smile

За падането на косичката - и на нас ни поопада малко отзад,ама това от много лежане. Simple Smile
Ние още не се обръщаме от гръб по корем но и това време ще дойде.
На болничките бебчета пожелавам бързо оздравяване.

# 38
Така де всички бебоци си имат албумчета само мойто не   tantrum И то защото не знам паролата и потребителя. Помогнетее  Tired Face
Не ми обръщайте внимание...просто съм заплес....и сама се сетих къде да гледам  hahaha

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 12:57 от iva-bebe

# 39
iva-bebe потребителското име и паролата са на главната страница Simple Smile  decemvri , pass 2006 Simple Smile хайде действай Simple Smile да видим бебешока:)

# 40
Привет от нас,ние сме добре,гадното е само,че времето навън е ужасно и не става за разходки. Малката спинка,а мама мързелува пред компа.Имам толкова работа,а наистина мързелувам.

Има ли кърмещи майки,които да смучат хомеопатични за стимулиране на кърма,и как ви действат?
И пак към кърмещите майки-вече за втори път ми прокапва тъмна кръв и то само за по един ден и после спира.Първият път беше преди около 20 дни,сега пак,това да не би е цикъла?????

Хайде успешен и усмихнат ден!

# 41
Нашата бебка също губи коса, но това е съвсем нормално, изобщо не се притеснявайте. В сравнение с баткото, мацката си има доста косица.  Ето ви сега една снимчица и от нас, по-новичка  Laughing
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2368232

# 42
Здравейте мами! На болничките бързо оздравяване!
относно захранването- аз преди седмица....на 02.03 дадох нектар от каисия прецеден през тензух да не остават жилки. На следващия ден между сутрешното и обедното хранене дадох малко пюре на Ганчев от кайсия и ябълка яде спокойно.Е чуди се малко на консистенцията,но яде. Ей следващите два дни ми разказа играта, рев, рве гърчене, газове- няма денен-няма нощем! Побърках се и спрях всички сокове, само на мляко! Аз преди това му давах сокчета от банани, моркови, ябълки, мандарини, портокали, киви- комбимирах ги, всичко домашно приготвено. Една седмица си почина детето и стомахчето, сега пак почнах със сокчетата! Сега ме е страх да дам сок от кайсия или пюре.
 Относно захранването четох  че е  хубаво най-напред да се започне със запознаване на детето като му се даде м/у храненията малко и то плодово пюре. После се замества обедното, в рамките на една седмица, преди млякото се дава малко останалото мляко! После се дава зеленчуково и чак тогава кашите.
 Сега да нахваля моя син- днес както си играх с него той започна да се смее с глас! Умрях си от кеф!
Това е засега от мене- отивам да правя млякото!

# 43
Ekaterina85 - ти направо ме сбърка. Как успя да дадеш толкоз много сокове  newsm09 аз доколкото знам трябва да мине време а не един ден едно, на другия друго. Някъде четох че мандарини не се дават на малки деца под... 2 години май беше... и не се сещам каква беше причината но беше сериозна.
Както и да е, ти си решаваш как ще храниш бебока. Хубавото е че му няма нищо след това меню Simple Smile А стомахчето че го е боляло ми се струва нормално.

# 44
И аз знам че цитрусовите са чаак след година, но всеки си знае.... Според мен - първо сокчета и то от 1-2 вида плодове ( най неалергизиращи - ябълка, круша , морков) и после пюре...То след секциото - дето сме дърти магарета - първия ден само ябълков сок даваха ама ...ти си решаваш де.
Коса си имаме, на моите деца им се сменя постепенно, никога не са оставали без. Но косопада по принцип си е нормално явление - после ще си израсте тяхната си косица - истинската. Племенниците ми бяха като яйца в главите през този период - пък сега са с буйни гриви!

Общи условия

Активация на акаунт