"Пролет на вратата чука, декемврийчето ни сладко гука!"

• 13 759
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • София - Дружба 1
Някой може ли да ми каже потребителско име и парола за снимки?

За падането на коса - Митко отпред е оплешивял, а отзад има голямо петно. Но знам, че е нормално.

# 47
  • Бургас
Здравийте! Редовно ви чета още когато бях бременна.,Иимам момиченце на 3 месеца и ще мие приятно да обменям опит.

# 48
  • Бургас
Това е линка към албумчето на дъщеря ми http://www.snimka.bg/search.php?q=%C4%FA%F9%E5%F0%FF+%ED%E8+%C1% … checkbox%5B4%5D=1

# 49
  • Бургас
Здравейте мили мами,

За албумчето със снимките, просто цъкате отпред /1-ва страница/ на линка дето е оная мадама с фотоапарата. Паролата и потребителя ги пише там.

Ние плешиви петна нямаме, но си ни пада косата и то яко, поне по пеленката, която му слагам за възглавничка винаги има много косъмчета.

Незнам дали ви казах, че нас педи ни кара да отказваме нощното хранене, тая нощ реших да пробвам и оревахме орталъка, търси си човека цицата и това е, ама като гардже зее, пъхам биберона с вода обаче нъцки, плюе и това е. Довечера ще пробваме с чайче.... Май най-лошото е, че той винаги си заспива с цицка в устата и то в легнало положение на нашата спалня, та как ще заместя цицката с биберон изобщо не ми е ясно. Пък и чайче да му давам той пак ще се буди, ама уж коремчето да му почивало.....
Има ли други мами, които кърмят още нощем или май само аз останах. Дайте някакъв съвет как да се справя с малкото зверче, че и характер взе да проявява, като реве от глад не просто реве, а се кара..... И толкова ли е важно да не се храни нощем, щото ако е заради моето спокойствие, на мен не ми тежи да ставам, но пък ако наистина се натоварва.....незнам какво да правя?! А някак си не ми се вярва сам да се откаже.

Добре дошла Елми  bouquet

# 50
Nikki_Ivanova - какво имаш предвид под нощно хранене? Мойта пуканка хапва към 12-1 и после към 5, това брои ли се за такова хранене? На мен педи не ми е казвал да не яде нощем.

# 51
а ние ядем към 21:30-22:00 и после към 04:30-05:30 това брои ли се за нощно хранене??? newsm78

# 52
Здравейте мами!  Hug
Аз така като чета май всички бебоци си сменя косичката.Само, че при нас това явление липса. newsm78Предния път като ходихме на консултация док каза , че може да е от бебетата на които не им се сменя косичката.А задължително ли е да я сменят ?
Ние на скоро имахме проблем с акането и тогава бях приложила термометъра.Но този път реших да изчакам да видя сама кога ще го направи и днес успяхме. Mr. Green...почти до ушите SickНо и е 4-ти ден и не зная нормално ли е?....Една мама (позната) ми беше казала , че можело понякога да акат на 6-7 дни(когато са изцяло на кърма).Само че ние едното хранене го заместваме с АМ..?...не знам какво да си мисля вече.....
Ето да ни видите колко коса си имаме и накъдето и да реша да я среша тя си стърчи винаги.На мама рошавата фиболинка  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100137&photo=69

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 17:14 от HEBMEHTE

# 53
Здравейте мами и от нас. Видях, най-после, къде е бутона и мисля, че горе-долу разбрах как се ползва, благодаря Сарра  bouquet! Ако пак нещо сбъркам, помагайте, моля Praynig!
НЕВМЕНТЕ и на нас не ни пада косичката, та дори имаме и "гнезда" отзад на главичката, не че имаме кой знае колко коса! А не знам защо, не смея да и ги изрежа newsm78! На големите ми щерки, също не им се е сменяла косата, така, че не е задължително, не се притеснявай!
За акането, пробвай масаж и притискане на краката към коремчето при всяко сменяне на памперса! При нас тази сутрин имаше страхотен ефект Peace
Ето ни и нас:  http://snimka.bg/album.php?album_id=112635

# 54
Здравейте момичета  Hug
Вчера Бояна ме изуми  Shocked Понеже с мъжа ми щяхме да излизаме вечерта я изкъпахме към 18 часа и я оставихме на баба й. Последно беше яла в 16,30 и следващото хранене трябваше да е към 19,30 но милата така й се спеше и ревеше, че като я сложихме в кошарата към 19 часа отцепи. После баба й я разбутала да папка, но цък - детето спи...... и така до сутринта в 6 както обикновено си закуси. И за целия ден си остана само с 4 хранения  Mr. Green А от няколко дена определено ми показва, че 6 хранения са й много и проспива някое. Все ми се струва че е малка още ама пък ако не е гладна няма да я насилвам.
Относно косопада след като беше станала като Ленин отпред на темето, вече започна там да й расте нова коса, но пък сега се проскубваме отзад на тила и имаме плешива лента и всичко е в косми - чаршафи, дрешки, одеалца.
И нашето аки от време на време е зелено  Sick и то когато не ми ака цял ден, но после се оправя. Не знам на какво се дължи. Ние сме предимно на АМ.
Благодарности отново на Nikki   bouquet
iva-bebe като гледам Теди е русо копие на баща си май  Grinning
Относно захранването Ekaterina85 трябва да си много внимателна, не е шега работа и цитрусите определено се дават след годинката, а за другите плодове поне след навършени 4 месеца. Започва се с бистри сокчета от ябълка и морков и круша може. Да не говорим че последните препоръки даже са за захранване не със сокчета а направо с плодово пюре след 4-ия месец. Аз самата още не съм захранила Бояна въпреки че почти изцяло сме на АМ, защото четох че ранното захранване може да предизвика стомашни болести като колити, гастрити и други в по-късна възраст, като пубертета. Все пак всеки сам решава как да постъпи, но затова сме тук за да обменяме опит и мнения  Peace

# 55
  • София
Бързам да се похваля - днес сме на първа страница, Снимка на деня http://www.snimka.bg/
Направо се разтопих като я видях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 56
verolina тъкмо преди малко и аз бях влязла  и а, какво да гледам  Shocked едно декемврйиче сладко на първа страничка;)...много и се задарвах и аз....а бе всички бебоци са много сладки....сигурно щеше да стане страшна снимка ако можехме да събереме всички бебенца и да им направиме обща снимка Mr. Green

# 57
  • София
Ами може да изплагиатстваме от ноемврийките и да си направим колаж със снимките на бебоците ни. Техния колаж е много сладък Simple Smile

# 58
  • Бургас
Това с колажа със снимки на бебоците ни, ако знаете от колко време ми севърти и все се чудех дали да не го предложа......Много е яко!  Peace

pebble, desidm за нощното хранене идеята е,ако Петър хапне към 00.00 часа, следващото ядене да е към 6.00 т.е. не толкова да не яде в нощните часове, колкото да има една по-голяма часова пауза от5-6 часа неядене, която той много рядко прави. А като гледам вашите бебоци си правят по-големички паузи.....и така трябва.

HEBMEHTE не на всички бебенца им падат косичките, аз имам приятелка с 8 месечно бебе, на която изобщо не им падна косичката, ама тя от раждането като твоята Аделина си имаше косичка и така си остана с голяма коса......

А ние в сряда като бяхме на консултация и нали пак ми обясняваха какви сокове да давам /ама аз се правя, че внимателно слушам и много убедително кимам с глава  Laughing/ и нашта педи изрично ми забрани цитрусите......., препоръча ябълка, защото май само от тях на пазара все още се намират от македонските, които не са толкова изкуствени. Иначе и за морков каза, че може, но и него препоръча да изчакам просто защото тия на пазара са боклук и не пускат сок, толкова са сухи.......

Ох направо ви се чудя, как бебоците ви сами се отказват от това или онова  newsm78

# 59
Браво verolina ! Много се гордеем с вас  newsm44 !
Тъкмо сутринта с нашия татко разглеждахме снимчици и и' се зарадвахме на вашата мома. Много  ви е готина тая усмивка !
Гласувам за някакъв такъв колаж, идеен е ...стига да не се опънат ония мацки от ноемврийките.  Може и нещо подобно да бъде, да не е съвсем същото.
Поуспокоихте ме малко за плешивините  Hug
Та ето ни и нас :

http://images14.snimka.bg/002371928.jpg
http://images14.snimka.bg/002371897.jpg

Общи условия

Активация на акаунт