"Пролет на вратата чука, декемврийчето ни сладко гука!"

• 13 767
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Alex_shu аз съм твърдо "за" срещата! Южният парк е чудесно място за това!

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 20:01 от SilverStar

# 76
 Peace  за някой парк, може и Южния!
poli.jekova ,ние го минахме този период с внезапния сърцераздирателен плач по време на сън. Много е стресиращо наистина. Така и не разбрах на какво се дължи, но отшумя внезапно, както се и появи. Дано и при вас да е така. Само пробвам жокер : с акането как сте ?
За задграничен документ на бебо му трябва международен паспорт / съответно 2 бр снимка от фото, копие от акта за раждане/. Необходимо е двамата с татито, с вашите документи и бебето да отидете до Районното и да подадете заявление. Два вида услуга се предлага - обикновенна , за 15/ или месец не помня/ и бърза за 5 . Цените съответно бяха 8 и 15 лв. Туй то  Grinning
А , и ако пътува само единия от двамата родители с детето , нотариално заверено удостоверение за съгласие от другия.

# 77
Alex_shu аз съм твърдо "за" срещата! Южния парк е чудесно място за това!
И аз и аз! smile3521 smile3521 smile3508

# 78
Здравейте мами! Hug
Завиждам ви искренно, че ще можете да се срещнете.  bouquet
Много целувки на бебоците! Wink

# 79
Привет и от нас с Ива, която за моя радост сега спи. Няколко дни имах на гости свекърва  Rolling Eyes и сега ви дочитам.
И нашата мома редовно изкарва зелена ако, ама като спанак. Док каза, че е така, когато храната преминава по-бързо през стомаха. Абе, обяснения колкото щеш.
Ето ни как четем книга. http://snimka.bg/album.php?album_id=103414&view=1&photo=145
Идеята за колаж е супер. Ще пратя една снимка на бебка.

# 80
  • Бургас
  bouquetЗ дравейте!Да ви се похваля!Ние днес навършихме 3 месеца.Утре сме на консултация, да ни претеглят и поставят имунизацията.Наща мома има запек от снощи  и малко ни притеснява.  Изхожда се с термометъра и с малко сапунче в дупето.Вие как се справяте със запека  на вашите бебета?Поздрави на малките сладури!Всички са много сладки.

# 81
  • София
Ники и ние се кърмим още през нощта - по 1-2 пъти, че и по 3 пъти се е случвало! На мен това не ми пречи - бебка спи при мен, а и на тези теории с почивката на стомахчето се връзвах с първото ми дете - сега вече не! Сега гледам и се ръководя от детето - щом се буди и реве от глад, съвсем нормално е за мен да го нахраня. Твърдо съм против дресировката на бебетата!  Naughty Когато се откаже сама - тогава, все пак това ще е още някой и друг месец, а няма да е цял живот. Още повече кърмата не е някоя тежка храна, за да е необходима толкова голяма почивка на стомахчето.

И моята бебка е с рефлукс - повръща на всяко хранене по веднъж, че и по повече. Баткото и той беше така до към 11 месечна възраст. Опитвах да я кърмя в по-изправена поза, но нямаше ефект.

Вие мислите ли да ходите на море и да водите бебетата?

# 82
и аз мислех за морето дали е подходящо но минала година пропуснах тази живот и здраве нямааааааааа!!!мисля че и за бебчо  grinning039 е добре да е на моренце

# 83
ЧЕСТИТА ТРИ МЕСЕЧИНКА НА БЕБКА НА ELMI73

# 84
poli.jekova ,ние го минахме този период с внезапния сърцераздирателен плач по време на сън. Много е стресиращо наистина. Така и не разбрах на какво се дължи, но отшумя внезапно, както се и появи. Дано и при вас да е така. Само пробвам жокер : с акането как сте ?

Mageseta много благодаря за изчерпателния отговор по повод пътуване извън БГ. А с акането сме както напоследък е популярно положението - неакащо.

Някой беше попитал за евентуален цикъл - аз се разписах преди два-три дни за първи път след раждането. Същия както си беше и преди.

# 85
ЧЕСТИТА ТРИ МЕСЕЧИНКА НА БЕБКА НА ELMI73

# 86
  • Русе
Благодаря за отговорите.Явно имаме рефлукс.Лошото е че постоянно не ни стигат лигавниците ,а имаме към 20-тина. Четох тук в саита,че може да се сгъсти млякото с оризово брашно за да стане по гъсто и да не го повръща.Ние сме на кърма ,но се цедя и давам от шише и се чудя дали да опитам ,но малко ме е шубе.Какво може да му стане от това оризово брашно? newsm78
Нашата коса се сменя постепенно,просто като цяло му оредя. Другото на което се ядосвам ,че още не е оздравял ,а минаха вече 2 седмици.Е гати настинката.Лошото е ,че в Русе няма класически хомеопат при който да го заведа.
Честито на 3-месечинковците!

# 87
Здравейте мами.
Честита месечинка на всички празнуващи днес  bouquet!
SilverStar ние имахме подобни пъпки и нашето педи ни каза, че е контактна алергия, или от някоя дрешка, или от праха за пране, ако си го сменила евентуално, или не се знае от какво още и ме "успокои", че непрекъснато ще ни се появяват, нали сега се адаптира бебока към нашия свят! Аз я мажа с кремче на Мустела - Стелатопиа и по принцип ползвам само нея, много ни помага newsm10, малко е скъпичка, но си заслужава!
Liletka Много добре те разбирам Hug и мойте роднини са далече, малко по на изток от твоите! Мислиш ли да ги посетиш това лято? Что-то аз, живот и здраве, имам такова намерение!
Аз и миналата година ходих на море с големия корем и още по-големия г..., и тази година, ако не ходя при мама, 100% сме на море!

# 88
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МЕСЕЦ НА АЛЕКСИС НА PONTES , на Екатерина на selena6 И НА РОСИ НА ZIZZU newsm51 newsm59
Да бъдат живи и мнооооого здравички!!! За радост на мамите и татитата!!!

# 89
честито на тримесечковците!живи издрави!

Общи условия

Активация на акаунт