Пролет нежна се задава, БУРГАС с любов дарява

• 14 264
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Мале колко сте изписали не мога да ви про4ета hahaha за среща и аз съм за newsm68 newsm68 newsm10

# 76
Снощи нахраних Пламен в 22, дадох му капки п-в колики, почистих му дупето и заспа до 4 часа. Като се размрънка станах, направих му мляко, нахраних го, гушнах го за 5 минутки и той заспа като къпан. Ще се спукам от огризения! Sad
Сигурна съм че 90% от "коликите" ни са били чист глад. Повече никога няма да правя така! Sad
За езичето и на нас ни изписаха Дактрин и сега го мажа 3 пъти на ден. Но не виждам подобрение още. То е рано де! Но мажа.... Дано да мине бързо.
Та така. Ще си храня детето колкото пъти се събуди вечер и ще чакам само да реши да спре да яде през нощта.

Друго което исках да питам е че забелявам че започна много да обича да заспива в ръцете ми. Приспивам го така а съм чувала че е лошо да свикват да са на ръце. После като порастне и натежи за мен щял да бъде проблема. Но аз мисля че човечето има нужда да усеща че го обичам и че съм до него а това май е единствения начин да му го покажа. Как мислите ...

Благодаря ви от сърце за подкрепата момичета!   bouquet
Вече знам че сгреших с този режим и пак ще бъда най-добрата мама! Simple Smile

# 77
Здравейте момичета!
Нямаше ме няколко дена и много се смях докато изчета всичко. Какви са тия разправии хахахахаха. Аз докато бях бременна нямаше дори тема отчетни или по градове. А сега даже си имаме бургаска си темичка. Е радвайте й се де бъдещи, настоящи все имаме какво да научим едни от други.
Честито прохождане на адаша. Мойта Дени също направи 6 крачки сама в петък, ама я излюгахме - хихихи мислеше че я държим за гърба, а ние я пуснахме, иначе много го е стах детето а да бяхте я видяли как препуска напред като си мислеше че я държим, направо си бягаше но на 6тата крачка се усети че никой не я държи и седна. Въпреки това на другия ден препусках по етажите на входа с питка с мед, че барем не я е страх. Ама това стаха си е голяма работа иначе е много стабилна, но тя си ми е страхливичка от малка - стах я е от прахосмекачката, сушуяра, миксера а сега я е страх и да върви. Иначе усилено се готвим за рожденният ден. Поръчала съм най-голямата торта....... и сега се учим да духаме свещичка Simple Smile
Айде бай от мен и много усмивки

# 78
Честит Рожден Ден на fineti! nbirthday
Да си жива,здрава,много щастие и любов!

# 79
Снощи нахраних Пламен в 22, дадох му капки п-в колики, почистих му дупето и заспа до 4 часа. Като се размрънка станах, направих му мляко, нахраних го, гушнах го за 5 минутки и той заспа като къпан. Ще се спукам от огризения! Sad
Сигурна съм че 90% от "коликите" ни са били чист глад. Повече никога няма да правя така! Sad
За езичето и на нас ни изписаха Дактрин и сега го мажа 3 пъти на ден. Но не виждам подобрение още. То е рано де! Но мажа.... Дано да мине бързо.
Та така. Ще си храня детето колкото пъти се събуди вечер и ще чакам само да реши да спре да яде през нощта.

Друго което исках да питам е че забелявам че започна много да обича да заспива в ръцете ми. Приспивам го така а съм чувала че е лошо да свикват да са на ръце. После като порастне и натежи за мен щял да бъде проблема. Но аз мисля че човечето има нужда да усеща че го обичам и че съм до него а това май е единствения начин да му го покажа. Как мислите ...

Благодаря ви от сърце за подкрепата момичета!   bouquet
Вече знам че сгреших с този режим и пак ще бъда най-добрата мама! Simple Smile

Никакви угризения миличка! Трябва да знаеш, че никой не може да се грижи по-добре за детето ти от теб. Само следвай 6тото си чувство. За заспиването го пробвай да го сложиш в легълцето, на тъмно и ако заспи добре, но ако плагка не го лишавай от гушкане, обич и милувки. Децата трябва да усещат обичта ни към тях. Можеш да пробваш да не е на ръце, а на леглото до теб да го гушнеш, просто да усеща топлината ти. Мойта поне така заспиваше известно време, а сега вече си я оставям в кошарката и заспива сама, няма да му създадеш лоши навици, не се притеснявай.
За млечницата, консултирай се ако имаш позната стоматоложка, те имат лазери и за 2-3 процедури от около минута всяка се оправят без лекарства. Ако искаш мога да те насоча към моята зълва, та е зъболекарка и прави такива процедури - е мине за 3 дена без никакви лекарства. Само не знам дали твоето бебче не е малко за това, ама ще се консултирам ако те интересува. На Деница й бяха казали, че има млечница, но зълва ми като я видя каза че няма такова нещо и от само себе си се оправи без никакви процедури и лукарства.
И слушай сърцето си, то ще ти покаже как да действаш

# 80
  • Бургас
Здравейте и от мен. Нали приемате бъдещи и настоящи мами с разбъркани хормони?   bouquet
Можете да ме запишете в списъка на бременните мами с термин 26 юли.

Уишче специално за тебе искам да кажа че моя син беше голям лакомник и си го храних и в 0 часа и в 3 часа посред нощите до към осмия месец. Ами не се спеше от ревове, глаааад го гонеше. При това на изкуствено мляко, след това започнах да давам вода ама що вода се изпиваше  ooooh! Храни си го детето като е гладно. Ела да го видиш сега моя беше пухчо а сега е щека. А пък за приспиването на ръце е гадно нещо, сега не ти тежи ама след два месеца гледай как ще ревеш че тежи. Легни до него, гушни го, по дупето го тупкай, сложи му нещо топличко на коремчето, просто измисли нещо което ще го успокоява но мисли и за в бъдеще. Успех.  Hug

# 81
C-3PO 4естито да бяга бързо и да не пада smile3540 Hands Clap bdbaloni fineti!

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 13:49 от tadela

# 82
  • Бургас
    bigdance2 Честит празник, Финети !   bigdance2 

# 83
  • България
 Laughing Момичета, какво стана , влизам си аз днес въъв форума , търся си темата на бъдещите майчета и гледам някакви разправии, що така сме се изложили бургаските майчета  #Crazy Ама щом не може- не може, ко да праим. Сега в тази тема ли ще пишем? Ами моя термин е 24-ти май, от Бургас, чакам първо детенце- момиченце. На 27 години съм, моля да ме запишете тогава тук  Laughing
 Та сега да си задам въпроса за изписването на моята дъщеря- живот и здраве съм решила да й купя не от тези бебешките комплектчета , а има едни такива миниатюрни дрешки - като за големи , но с размери за новородени- много са сладурски и гъзарски.
Та въпроса ми е някой може ли да ми каже къде в Бургас мога да намеря нещо подобно???

# 84
Ох бях решила днес да покажа Пламен на терасата а ме е страх ...
все си мисля дали не е твърде рано и дали няма да го простудя?

# 85
за10 минути няма да му стане нищо

# 86
Честит рожден ден на Финети!!!Бъди много, много щастлива!
  wish, и аз малкия го приспивах на ръце до 6-7 мес, но мисля че така е по-удачно от това да свикне детето да заспива на вашето легло.Просто една вечер реших, че повече няма да го нося, оставих го в неговото легълце, седнах до него и така, заспа си сам и после нямах проблеми.  Simple Smile

# 87
райно време е да го изкараш на въздух, а и днес времето е хубаво

# 88
Пуснах поздрав за ФИНЕТИ в календар  на събитията. Peace

# 89
Честит Рожден Ден, Финети  bouquet

Уиш, ако няма вятър започвай да го извеждаш на терасата.

На новите момичета искам да покажа и тази тема, която е само бургаска. В нея коментираме магазини, услуги, къде  какво може да се купи Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136810.300;topicseen

За среща съм ОК, но засега ще "гледам мача отблизо", защото напоследък няма кой да ми помага. Ще се опитам да се нагодя според това, което решите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт