Пролет нежна се задава, БУРГАС с любов дарява

• 14 281
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Готово!
Бебе Пламен изживя първите си 5 минути навън! Simple Smile ...и веднага заспа!
Явно му хареса!
Обещавам утре да са 10, а до края на седмицата ще има и пълноценна разходка в морската градина с количката! Simple Smile
Момичета!
Относно разходката разбрах че е по-добре да си нося топла водичка отделно и млякото отделно, т.е. да не ги смесвам в къщи, но не знам за памперсите. Ако се наложи да ги сменям, а то със сигурност ще се наложи какво да правя. Мога ли да го събличам детето голо на вън. Вие как се справяте?

# 91
wish, няма да е удачно да го събличаш навън, студено е, ще му смениш памперса като се приберете, все пак няма да стоите навън цял ден.

# 92
  • Бургас

Та сега да си задам въпроса за изписването на моята дъщеря- живот и здраве съм решила да й купя не от тези бебешките комплектчета , а има едни такива миниатюрни дрешки - като за големи , но с размери за новородени- много са сладурски и гъзарски.
Та въпроса ми е някой може ли да ми каже къде в Бургас мога да намеря нещо подобно???

Много  трудна задача  Wink Но,ако имаш кредитна карта , вариант е да си поръчаш от този сайт : http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryID=22911831 ,има размери за бебешки неща от 45 см. За френския мога да ти помогна  Peace

Друго,което се сещам са дрехите на V-babyhttp://www.v-baby.net/ .Има магазин в Бургас ,намира се в пресечка на Богориди,където е Кодак ,първата в дясно,води към Републиканска и е преди Съединение.Може някой да се сети за точния адрес,аз го забравих.Друг е въпроса,че няма всичките неща от сайта.

Ceylan - до Св.София също може да има нещо  по въпроса.

Трети вариант - София,но там не съм запозната обстойно ,има магазин на Премама  и МадърКеър - http://www.mothercare.com/gp/node/n/44482031/202-9252307-6835050 … UTF8&mcb=core ,
   V-baby  и може би и др.за които не знам.  Sunglasses  Успех !

Уиш,като за начало щом не сте излизали досега,разхождай се по-близо до в къщи за да се приберете ако се наложи,иначе смяната на памперса може ако времето позволява ,ако е като днес топло,но все пак ми се струва рано.Излизайте като е нахранен и сменен ,така ще можете спокойно поне 2 часа да сте навън.

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 15:02 от Галхен

# 93
  • По света и У нас
Тина78, проверила ли си за всеки случай в магазина на Бенетон или в Полиема /на Богориди, там има дрешки и на Чико ..../Премаман магазини има и във Варна и в Стара Загора /виж тук http://www.premaman.com/bg//
А МодърКеър поне за сега има само в София .... Но то ако ходиш в СОфия, на Витошка има и Лапин Хауз и поне още един магазин на Витошка където продават по-луксозни бебешки и детски дрешки .... А скоро откриха и на италианската марка "Овиесе" в мола "София Сити Център" ....

Уиш наистана е хубаво да започнете да излизате по-мъничко, първо на балкона, а след това навън. Тъй като сте мънички, може би би било удачно и да ползвате кремче срещу студено време и вятър за бузките и нослето /напр.Колд Крема на Мустела/.... До колкото съм чула наистана не е хубаво да му смесваш предварително АМ с водата .... Според мен все още е хладничко да го сменяш навън, освен ако все пак ти се наложи да сте някъде на закрито и закътано ... ЗА приспиването, не се притеснявай, някъде четох, че на тази възраст все още е твърде малко, за да се каже, ме ще свикне, но внимавай, те от малки стават тарикатчета  Mr. Green Ние в това отношение се родихме, като сменихме дървеното креватче с преносимо /на което на вото ниво се получаваше един такъв люшкаш ефект, вършещ чудеса при приспиване/ .... ЗА нощното хранене и на нас не ни се размина  Mr. Green до  3тия месец и половина /все пак всичко си е индивидуално и зависи и от детенце/... може би е хубаво все пак да се стараеш поне 6 часова пауза да има .... А за "лошата мама" - и всякакви други съмнения, притеснения и безпокийства, и аз не веднъж съм профучавала през тях - въпроса е да не им се даваш /те че такива мисли ще те налягат от време на време е неизбежно/ ,,,  Hug

# 94
  • По света и У нас
Та сега да си задам въпроса за изписването на моята дъщеря- живот и здраве съм решила да й купя не от тези бебешките комплектчета , а има едни такива миниатюрни дрешки - като за големи , но с размери за новородени- много са сладурски и гъзарски.
Та въпроса ми е някой може ли да ми каже къде в Бургас мога да намеря нещо подобно???
А в магазините на Канц /в Триата, на Александровска до Стоматологията/ не предлагат ли нешичко  newsm78

# 95
  • Бургас
Нямам поглед за бебешките неща,за това и не го писах Канц.

# 96
Уиш, за смяната на пелените вече са ти писали. Адаптето се дава до 1 час от приготвянето, затова е най-добре в един термобокс да си сложиш водата, млякото отделно, и да ги смесиш на момента.Първите ти разходки навън да не са много дълги, още е малък.

# 97
В общото албумче на Бургаски мами,открих подалбумче Burgaski bremelinkinewsm51Позволих си да поставя две мои снимки preggo. Хайде бремелинки да го допълним със снимчици.

Нашето албумче www.snimka.bg
потребител:burgaski    парола: mami

# 98
Честит Рожден Ден, Финче!!!  bouquet

На новите момичета искам да покажа и тази тема, която е само бургаска. В нея коментираме магазини, услуги, къде  какво може да се купи Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136810.300;topicseen

Аз не съм нова във форума, но за първи път попадам на тази Бургаска тема, която ми се струва, че доста полезно инфо може да се почерпи от там! Мерси! Ако има и други подобни -казвайте!

Относно операта- детския кът, пишете ако някой мисли да ходи в събота! И на мен ми се ще отново да отидем,ако не излязат други планове! А наистина е по-добре да не сме сами! В събота, празнувахме там 8момартенчетата и беше много весело!

# 99
  • България
АУУУУ, стахотни са , точно това имах предвид Heart Eyes, благодаря ви. Аз от дригата седмица не съм на работа и ще пообиколя магазините.

# 100
  • UK
 Херка да нацелуваш малото мишленце от мен  Hug  bouquet

Ей хайде ако мамите искат да си направим една сборна срещичка на бременни и мами или ако искате поотделно де както искате  Embarassed Laughing...

madllen супер идея само да намеря повечко време и ще сложа и аз моя  Hug

Уишче то глад ли е не е работа  Mr. Green Laughing ама добре, че си го разбрала, че е гладно детето  Hug

# 101
Аз съм за сборна среща, не виждам смисъл да се делим на бъдещи и настоящи. Само казвайте кога Simple Smile

# 102
Wish,az moqta bebka nikoga ne sym q hranila posredno6t,no vsqko dete si e razli4no.
tq prez denq do 5tiq mesec be6e na kyrma,a ve4er kato se probude6e-vodi4ka. nqma6e mn koliki i si spe6e spokojno....
ob6to vzeto be6e mn zaspalo bebe,vse spe6e Laughing  no sega si navaksva s ludorii i beli  Twisted Evil
za pyrvi pyt q izvedoh na razhodka na 20tiq den Crazy no be6e mn hubav martenski den i ne me svyrtq vky6ti...... za 2 4asa obikolihme centyra nabyrzo i se pribrahme... Mr. Green

Tsachi,4estit ti byrzohodko,mila! Da ti e jiv i zdrav i po-malko da ti4a6 podire mu  Laughing

Fineti,4estit den den!!!   bouquet  Na kolko godinki stava6?  Laughing

Ot dve sedmici sym rabote6ta mama i nqmam vreme da pi6a i 4eta,no ne sym vi zabravila.  Hug  vijdam,4e vse pove4e stavame burgaskite mami i mn se radvam....  Heart Eyes
I az sym ZA forumska sre6ta,no sym do 19h na rabota i moga samo prez uikenda..... ina4e mn iskam i na diskoooooo  Sad  a osven tova trqbva i az da si dam leptata...4e kvato sym zabravanka hi4 ne mi dojde na akyla za tova,kato se vidqhme predi 2 sedmici s Tanina  ooooh!  ooooh!  ooooh!  Blush

# 103
Аз съм за сборна среща, не виждам смисъл да се делим на бъдещи и настоящи. Само казвайте кога Simple Smile
И аз newsm10 newsm10 newsm10

# 104
Айде и аз да се запиша тук към бъдещите мами. Термина ми е на 8.10. Хубаво е че ще се обединим в една темичка.
Честито на малкия проходил палавник на Цачи!   bouquet Честит рожден ден на Финети! Много здраве и щастие!   bouquet
На Мадлен благодаря за албумчето. Ще видя и аз някоя снимчица да кача, че да се видим. Ако не, нали срещичка ще си направим!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт