За дамите с къси прически :)

• 6 476
  • 119
  •   1
Отговори
# 90
Мавина, страхотни са ти къдриците! Обаче хем къдрава, хем тънка коса е много подла комбинация. Къдравата коса обикновено е суха и иска протеин и дълбоко овлажняване, а пък сложиш ли такива работи на тънка коса, тя натежава, пада и всичко се разваля. Голяма мъка е. На твое място бих пробвала с някакъв спрей със сол, намачкай я хубаво след баня и я остави да изсъхне сама. Ще гониш ефекта на плажните къдрици.

# 91
La Chimere ,много благодаря!
Мисля ,че Balea имат такъв спрей солен.
Ако има на друга марка с удоволствие ,ще пробвам. Тепърва започвам да експериментирам кое ,ще ми понесе.
Но с гела за коса ,косата остава така както я направя ,но слагам по една шепа. 😆

# 92
  • По света и у нас
Благодаря, №2 почти нихога не стои повече от 20 минути точно защото косата е тънка е жива.

Мавина, ти накъдрена ли си, или това ти е естествената къдрица.
За къдрици единсвено лак за коса ми държи на мен и изпичане с машата (за съжаление).

# 93
PriMadonna ,това е естествената ми коса. Не съм я къдрила. Вземам продукт ,намачквам си косата ,изсушавам със сешоар и ми се оформят къдриците. Сега се направих с крема за къдрави коси на Taft. По принцип се правя с гел ,който издържа до 2-3 дни за следващото къпане.

# 94
  • По света и у нас
Ехе 2-3 дни, ми ти проблеми нямаш!

# 95
Ехе 2-3 дни, ми ти проблеми нямаш!
Така е ,но от гела ,който слагам по една шепа ми изсушава косата и после се чудя с какво да я хидратирам.

# 96
  • София
Здравейте, идвам за съвет и консултация. Иска ми се къса прическа, не много, но все пак идея по късо от това което е в момента /първата снимка/. По принцип се харесвам като се вържа и вдигна косата, открива ми се лицето /втората снимка/. Според фризьорката би ми отивало, но не много късо.  Косата ми е суха, с твърд косъм, в момента даже за боя. И това което най-много ме дразни е горният пласт, т.н. фриз ефект. Винаги хвърчи нанякъде. Опитвала съм различни продукти, но явно не са правилните или аз не успявам да постигна желаният ефект.
Може ли да споделите мнение.

.........

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 19:30 от Stasi_13

# 97
  • Велико Търново
Стаси, изглеждаш чудесно и с пусната и с прибрана коса. Аз не бих бутала дължината, а терапията - слагай някоя по -силно худратиращата маска като https://makeup.bg/product/180997/
И дори и по дълго време да стои на косата няма проблем. Това което виждам за подобряване е сухотата на косата.

# 98
  • София
skk007, много благодаря за мнението и предложението за маска. Записвам си я. Косата наистина е много суха, правих изследвания, запълвам дефицити на витамини. Засега ефект никакъв.

# 99
Прибрана те освежава много!!! Simple Smile))
Наистина нека терапията за коса помогне. Не мога да преценя каква прическа точно, но наистина мисля, че нещо по-късо ще ти стои много добре Simple Smile)))

# 100
Stasi_13, наистина и с двете прически ти е добре. Но ако искаш промяна, мисля,че съвсем малко скъсяване и леки пластове за раздвижване на косата ще ти стоят добре. Мисля,че ти е чуплива, така че ще придадат и и обем.

# 101
  • София
Много Ви благодаря момичета. В събота съм на фризьор за боя и  ще мисля дотогава. Smile

# 102
Stasi_13, наистина и с двете прически ти е добре. Но ако искаш промяна, мисля,че съвсем малко скъсяване и леки пластове за раздвижване на косата ще ти стоят добре. Мисля,че ти е чуплива, така че ще придадат и и обем.
Подкрепям.
Наистина на пластове ,ще стане много хубава прическа. Но иначе и на двете снимки изглеждаш много добре.
Маската на Balea с кератин е много хубава.

А моята сестра ми препоръча за косата на ,която са и сухи краищата ,олио за коса.
Аз си взех ето това.

# 103
  • София
Идвам да се покажа след фризьорката. Доверих и се. Аз така или иначе не знаех какво искам. 🙂
.............
Единственото което малко ме притеснява и косицата при врата. От едната страна е добре, от другата стърчи. Ще видим като трябва да се справям в домашна обстановка как ще е Grinning

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 00:17 от Stasi_13

# 104
Stasi_13 ,честита прическа! 🌹
Много ти отива ,изглеждаш супер свежо с нея. Тъй като е прясно подстригана и трябва време "да се намести".
Много добре се е получило!

Общи условия

Активация на акаунт