За дамите с къси прически :)

• 6 461
  • 119
  •   1
Отговори
Здравейте,

Никъде не открих тема за дамите с къси коси/прически, или такива, които желаят да  направят прическата си в този стил Simple Smile

Аз съм една от тези - искам да се подстрижа късо Simple Smile Толкова съм се надъхала, че нямам търпение.
За Дамите с Къси Прически
Нека в темата да объждаме различни трендове, да споделяме мнението си за различни къси прически.

Цветове, кой тип прическа, на какво лице отива.

Най-ще се радвам на вече подстригалите се дами да споделят опит, как поддържат стилът, прическите си Simple Smile Продукти, процедури и прочие Simple Smile

Общо взето всичко свързано с тези велики прически Simple Smile

Какъв тип къса прическа бихте си направила? Wink

*аз ще направя нещо като комбинация от тези двете. имам по-издължено лице, тънък косъм и червена, боядисана коса. С цел да и ежедневна/небрежна, и елегантна при желание Simple Smile
В момента съм с коса малко под раменете:

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 09:38 от Рaдост

# 1
  • Пловдив
Като на Одри Тоту, ама не приличам на нея за съжаление и не ми отива.

# 2
Цоп в темата.
С къса коса съм от много години, просто косата ми е ужас и няма как да стои дълга.
Късо каре с бретон съм:

По принцип искам да я пусна малко, обаче от 3 години съм с брутален косопад и просто не става. Тънка ми е по принцип, пършива, затова - къса.
Боядисвам се, това на снимката е доста тъмничко като за мен, по-светлокестенява съм. Залагам на билкови бои, които са по-щадящи. Иначе съм била с черна, червена и руса на кичури коса, естественият ми кестеняв ми е най-добре.
Но според мен цветът зависи от тена на кожата и очите, а прическата трябва да е съобразена с формата на лицето. Аз бих я орязала и по-къса, но не би ми отивало.

# 3
Ей така съм аз от години. Даже отстрани ми е една идея по-къса.

# 4
Тази на Одри Тоту ли?

Ако е нещо подобно, тези "завъртулчици " предполагам се поддържат с нещо, но сигурно и без всеки ден "мазане нещо" по косата, прическата пак ще стои хубава Simple Smile

*без цел - тази е страхотна!

# 5
AniNe , и е много  лесна за поддръжка. Обаче изисква правилна форма на черепа.

# 6
  • Пловдив
Да, тази прическа на Одри Тоту имах предвид.
Косата ми е подобна, обаче лицето и фигурата - не.
Като млада, в последните класове на гимназията, се бях подстригала късо, и стигнах до извода, че не е за мен, не ми стои достатъчно женствено. На нея и на други жени много я харесвам тази прическа.

# 7
  • Далечният изток
Аз съм с къса пепелно руса коса. Не толкова къса като на снимките, малко над раменете е. Изправям я с преса, защото ми се къдри много грозно. Преди я носих на късо каре, но веднъж реших да ме направят на пластове и вече не става за каре за съжаление. Нещо като на черта съм. Миналата година по това време ме излъгаха да ми направят кератиново изправяне и това беше най-тъпото нещо, което можах да направя за косата си. Винаги толкова много се грижа за нея, маски, олиа, балсами и т. н., а накрая зорлем я изгорих. Още не може да се възстанови. Бях решила да не я подстригвам цяла зима, тъкмо беше започнала да придобива някаква форма, но миналата седмица ходих на фризьор да ме боядисва и уж малко щеше да ми вземе връхчетата, а тя ме офъка отгоре много късо. Сега пак ми е някаква неоформена... Frowning1

# 8
  • Телиш/Плевен
Много хубава тема! Heart
Голям почитател съм на късите прически, но уви, напълнях (и поостарях) и вече не ми отива чак толкова късо, колкото ми се иска. В момента съм със средна дължина, сравнително добре се чувствам, но не толкова, колкото когато можех да си позволя къса прическа. Изрових си снимки от 2016 г. и 2021 г. (тогава за последно бях с къса коса):

Скрит текст:
2016:

2021:

# 9
Дълги години бях с къс боб, много хубава прическа. Сега я пуснах малко. Късата прическа отива на подходяща форма на лицето. Най- ужасно ми е дама, преминала средната възраст, много късо подстригана и небоядисана.

# 10
ФрауДана, кое за теб е средната възраст?

# 11
Някъде до към 65.Blush

# 12
  • По света и у нас
Аз съм с късо каре с бритон, в момента. И освен това си пускам естествения тон на косата която е светло кафява, пепеляво руса.
До скоро бях доста по-руса но ми писна.
Отвикнала съм да имам дълга коса и не мога да се харесам като стане по дълга (до раменете примерно)

# 13
Аз незнам колко вече години съм с дълга коса. Силно казано съм я скъсявала, най-много до раменете, но реално аз не я нося пуснята, просто защото не се харесвам. Винаги или вързана с ластик ,или най вече със щипка.

Не исках къса защото си мислих, че е трудно за поддържане, особено тази прическа, която искам. Един вид, че всеки път като излезна от душа нещо трябва да й правя ... Еми май живея в заблуда Simple Smile
Защото и скам да е подобна на тази
*бритона ми така или иначе си стои настрани и съм чуплива, тъй че .

*косата ми последните години
Скрит текст:

# 14
  • Банско
Винаги съм искала такъв тип прическа, но носът ми не е чип а с лека гурбица и въобще не ми отива този тип коса. Иначе са много младежки тези тип прически.

Общи условия

Активация на акаунт