За дамите с къси прически :)

• 6 463
  • 119
  •   1
Отговори
# 105
Stasi_13 Честито! Решението за къса прическа е наистина страхотно решение! Simple Smile Освежи те много.
На тила ако не слегне, може да се доостриже. Wink

Аз бях Петък при моята да ме оформи, че не бях ходила от няколко месеца. Казах й просто да ме оформи и подстриже на тилът, че беше много израстнал без да ми скъсява косата, защото това е дължината, която исках.

Еми скъси ме доста ... била много безформена ...
Като се гледам трябва повечко грим по очите, да си слагам, просто защото лицето ми се откроява още повече и ми изпъкват ужасните торбички.

# 106
Супер ти е, Стаси! Дай си време да свикнеш.

# 107
AniNe ,според мен прическата е станала много хубава и ти отива много! И мое лично мнение ,че и без грим си много красива!

# 108
  • София
Благодаря момичета. AniNe, изглеждаш чудесно.  Аз торбички не виждам. Това е след фризьор, нали? Как успяваш вкъщи да оформяш прическата? Или сама си застава? На мен това ми е основното притеснение.
По съвет на фризьорката си взех Парусан, шампоан и тоник. Боря  косопад и новата прическа е част от терапията. 🙂

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 21:04 от Stasi_13

# 109
Благодаря момичета. AniNe, изглеждаш чудесно.  Аз торбички не виждам. Това е след фризьор, нали? Как успяваш вкъщи да оформяш прическата? Или сама си застава? На мен това ми е основното притеснение.

Благодаря дами, но наистина с молив и някаква писалка е по-елегантно, че нещо така изпъкват тези очи незнам, аз така се виждам.

*снимките са одеве след като я изкъпах и издухах.
Косата просто я духам със сешоара от напред назад, и от другите страни, за да има обем и минавам с една кръгла четка за коса да направя повече обем на бретона. (преди това на мокро съм сложила съвсем малко пяна за коса, по-малко от целувка)
Тази коса не стърчи, май заради балсамът ми и сама се заглажда дори като духам със сешоарът навсякъде, и просто я реша след това.

Но аз не искам да съм толкова зализана често казано :/ И от време на време ще я топирам да стои по-чупливо, и после с лак.

С по-дългата коса беше малко повече работа с четката, повече въртене на места с нея, за да има повече обем. Но ми беше по-начупена, което си ми харесваше.

# 110
"За много години момичета!" Grinning

Нямаше как да не се похваля веднага, защото най-накрая намерих жена, която знае как да подстригва къси коси като хората! Последните ми опити при моята фризьорка не бяха хич успешни и се отказах от нея, та бях в търсене, но открих салон, имаше и снимки по FB та се ориентирах на там. Лично аз съм доволна от резултата и трябваше веднага да се "селфи-рам" RelaxedSweat Smile

*сега като си оправя цвета отново червено-червено Wink

# 111
AniNe ,честита прическа!
Много е хубава и ти отива много.

# 112
  • Велико Търново
Честита, много добре ти стои и цвета и прическата!

# 113
Благородно завиждам на всички късокоси жени, които са намерили фризьор, който да ги постриже точно както искат.
Чат- пат попадам на добра фризьорка, но в повечето случаи не съм доволна от резултата. А не съм претенциозна, по дяволите.
В момента съм като разплетена кошница в главата, фризьорката ми я няма тук, предстои ми отпуск в България и се чудя дали са не я оставя дълга, щото ми писнА!
Ани, чудесна прическа!

# 114
Ако косата ми беше читава, честно, бих си пуснала дълга.
Първо - правила съм безброй проби-грешки с фризьорки, направо за нищо не стават. Последният път една нова фризьорка ме окепази, заведох си детето при нея и я помолих да ме подстриже малко отзад, малко бретона… Докато се усетя и бретона ми беше до средата на челото…
Та да, ходя си основно при една, която рядко ме прави да изглеждам като идиотка, но ми е далече и като излезе и в отпуска, ходя като разплетена кошница.
И подстригването е веднъж в месеца задължително.

# 115
  • София
AniNe, чудесно изглеждаш. Много, ама много ми харесва. Честито Smile
Подшушни на ЛС името и салона на фризьорката, само информативно.

# 116
Била съм многократно с къса, много къса, асиметрична и средно къса коса.
Всъщност моето "дълго" за много жени си минава за късо. За мен "късо" е да не може да се хване на опашка. Обаче съвсем малко фризьори умеят и се навиват да постригват много късо ( обран врат), а и аз със годините някак не смея вече съвсем да се острижа.
Мисля, че късата прическа след една определена възраст задължава към цялостна поддръжка на лицето, защото с оголено лице лъсват разни дребни несъвършенства, които се прикриват от дългата. Наличието на хубави, добре оформени вежди също помага за цялостното възприемане на късата прическа.

# 117
Благодаря много!
Огледах 1000+ студиа и FB снимките им, защото всеки ще и ми казва "Да, правим къси" а-у

И само тази открих, от Пловдив , късите прически на снимките са доста екстравагандни, но щом могат такива, значи, ще могат и семпла, адекватна като моята, и йей намерих най-накрая човек Laughing

https://www.facebook.com/EleganteAestheticsandBeautyCentre

# 118
  • София за сега
Супер е станало! Ще разгледам и аз салона. Може ли да споделиш с каква боя и номер се боядисваш?

# 119
Супер е станало! Ще разгледам и аз салона. Може ли да споделиш с каква боя и номер се боядисваш?

https://kosaistil.bg/product/3375/amonyachna-boya-seri-premium-s … -ml-oksidant.html
*от горният каталог, а не от долният, който е за кичури.

Благодаря Simple Smile

Със Seri 1006 Гръцка, но не се продава по магазините (в много малко частни магазинчета си ги внасят) и отделно купих Оксидант 9% защото си бях прецакала цвета на косата с една боя и стана мн тъмна Sad
*"едновременно изсветлява и боядисва“ - хора са писали във форума, че горяла, но аз нямам никакви проблеми с нея, дори и предишни години.

Тия дни ще я боядисам с останалата част от боята, но с много по-нисък оксидант, защото няма нужда вече от по-висок, достатъчно е светла вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт