Покупка на имот с готово построена сглобяема къща до ключ в него

• 13 648
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, има ли такъв бизнес в България? Отдавна искам да се изнеса от големия град и ужасния висок ЕПК блок, в който живеят хора колкото цяло село и са с такъв манталитет. Да не говорим за това, че един съсед си паркира три коли пред блока, друг чупи огледала, трети пука гуми, на трети му пречи паркирането в тревните площи и драска колите с ключ и място за обикновените хора и колите им няма. Друг мой съсед заразява съседите на етажа с буболечки. Постоянно пръскане на отрови срещу вредители. Трета съседка прави забележки, че и шуми пералнята. И на последно място искам да си взема куче, но не смея, защото сигурно ще ме застреля някой съсед, че му лае. Чувствам се като в затвор. Та, знаете ли дали има вече на пазара имоти, които да се продават с готови за нанасяне в тях сглобяеми къщи до ключ, с ток, вода и изградена канализация? Разбира се, интересува ме да е в някое село, в което няма много малцинства. Не искам да купувам стара къща и тепърва да ремонтирам и да се разправям със знайни и незнайни майстори.

# 1
Има такива фирми и то няколко. Преди години имаше доста разправии с някои от тях защото взаимно си правеха мръсно ,Проучи  добре фирмите , най-вече това което са построили дали е тяхно. Не искам да те отчайвам, но в селата без малцинства , които и без това са малко, цените са астрономически , а да попаднеш пак на заядлив съсед гаранция няма.

# 2
LionKing-благодаря за отговора. Ще търся, определено. Да, и съседите, като много други неща в живота си не можем да ги избираме...Все пак е по-добре на по-голямо разстояние от тях, с двор, в който да си паркираш свободно колата Simple Smile

# 3
Здравей, не знам дали държиш парцела и сглобяемата къща задължително да са в село, но например ние живеем в квартал Горна Баня, недалеч от него в посока Люлин Планина има една местност, в която настроиха в последно време много хубави къщички, има земя, или слагат сглобяеми къщи или си строят, уникално ми изглежда, малцинства няма. Може да погледнете, така хем сте близо до квартала( мисля че се води някаква вилна зона на Горна Баня), хем сте в подножието на Люлин планина, хем сте близо до квартала и до София, но в същото време достатъчно отделени и от града и едни от други. Не знам цените на земята обаче как са там, защото сглобяемите къщи сигурно си държат едни и същи цени, където и да ги сложиш.

# 4
TerraEK-Много благодаря за идеята:hibiscus:, ще огледам мястото.

Общи условия

Активация на акаунт