Как да намеря съпруга?

• 5 188
  • 104
  •   1
Отговори
# 60
  • SF
Човекът хубаво е написал какво търси, проблема е че не пише какво предлага и доколкото е реална преценката му за " аз-а".

Е, какво да предлага... Предлага срещи, връзка, ако се харесат и се влюбят, да си живеят заедно. Той да тича до магазина за картофи, кайма и хляб, а тя да ги превръща в мусака.
Доколко да му е реална преценката за аз-а.... Доколкото и нашата за нашия аз.
Някоя ще му каже, че е нереална, защото само тя знае кои са реалните преценки. Друга ще я оцени като реална. Е, "другата" ще ходи с него по срещи.

# 61
  • По света и у нас
Значи, на възрастта на бившето ми гадже си в момента, и аз бях готова да му родя едно бебе преди 2 госини, но той не искаше. Много му беше трето дете да има.
Наскоро и мен ме питаха дали бих родила още едно две деца иии, малко ми стихна ентусиазма (а нямам 40 още) Вижда ми се като изсилване да седна да раждам. То си е упражнение за по-младите, по- енергичните и по-стегнатите.

Ако намериш към 35 годишна - много ти е малка, ти си застаряващ.

И наистина същинския въпрос която всяка от нас си задава е: къде блея 33 години та се сети на 53, че искаш и съпруга и деца?
Защо непременно и деца искаш? Защо не само съпруга? К’ъф е тоя максимализъм - ти знаеш ли какво ще си причиниш на 53 години - възраст в което силиците ти вече тръгват към изпър*яване.

# 62
  • Наблизо
Нищо не е невъзможно,особено щом става въпрос за мъжа.Но ще е трудно.Евентуално с 40+ годишна,медицината е напреднала.
И аз потърсих в нета,човекът изглежда нормално.
Моят съвет е интернет и всякакви мероприятия тип танци,готварски курсове и може би доброволческа дейност.
Иначе в семейството имаме неимотен и направо мързеливичък мъж,който се ожени за набор на сина му и сега имат и второ бебе.
За мен това си е доста нечестно към децата,но това е мое мнение.С мъжа ми сме на близка възраст,не съм фен на големите разлики.
Успех!

# 63
  • София
Не е лошо все пак човекът да мъцне нещо…

# 64
  То па човек ще каже, че вие винаги ще останете млади и красиви. Не се знае кой какво го е споходило, та не мойте много зна.
  Единственият грях на човека е, че не сподели снимка, история и не даде повод да го захапете вече по-конкретно, за нещо определено.
  Пожелавам му да си намери това, което ще го направи щастлив и да направя някоя жена щастлива.

# 65
Е, то и Чарли Чаплин точно на 53 г. се е оженил за 17 годишната Уна О'Нийл и са имали 8 деца. Невъзможни неща няма. Ама, все пак Чаплин вече е бил известен.

# 66
  • SF
Не е лошо все пак човекът да мъцне нещо…

Ами ние добре си мъцаме и без него.

За да ходим по разни курсове за танци, готвене, пеене и др., трябва да има някакъв смисъл и да можем да си го позволим. Няма нужда да се записва на уроци по китайски, ако не го влече, защото на третия урок вече ще изглежда достатъчно отчаяно пред останалите курсистки, ако не показва напредък. Ако не му се танцува и не изпитва желание да се научи, там пък още по-голям смях може да постигне.
Все пак мъжете са доста по-облагодетелстване откъм курсове и кръжоци, защото масово жени се записват. Лошото е, че след курса, всяка тича да се прибира при децата, за да сяда да учи с тях и да мисли нещо за вечеря.
Това не са студентските години с курсовете, когато всички са свободни електрони и се чудят как да не се приберат вкъщи и къде да скитат.

# 67
  • По света и у нас
Да, но Чаплин е имал и много други деца преди това. И не му е било зор да става баща.

Определено има жени на 40+ които искат същото като него. И аз даже имам приятелка която търси да се омъжва и да ражда на 43, май на 44 е вече. Американка от латиноамерикански произход, много е сладка и с големи гърди (сочна но не е дебела). Обаче може да се опита да те направи вярващ християнин.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 23:30 от PriMadonna

# 68
- Защо не се жениш?
- Как да харесам жена, която харесва идиот като мен?!

# 69
И защо ти е брак точно?

# 70
Човека се отказа от всичко завинаги.

# 71
Ами ето ,аз ставам за него.
 На 47г. , с дете на 11г. и в менопауза.
Но той упорито иска дете и брак.
Лошото в случая е,че повечето мъже не могат да осъзнаят ,че трябва да търсят според това, което могат да предложат. Жената с дете все още е нещо страшно.
Мъж на 53 г. тепърва компромиси със себе си няма да прави. Особено ако е живял сам или с майка си.
Авторе, търси жена с дете и си намери спътник  за  късни години.
Другото е бош лаф.
И само да вметна,че да си на 53 г. означава,че човекът тепърва може да започне да живее за себе си, да пътува и да се радва на живота.
А вие верно го погребахте...

# 72
Да кажа че колега на ММ се ожени на 52, никога не е бил женен. Малко беше комплицирана ситуацията. Измести се да живее тип "еко", на село,  с добри доходи, пък малко разходи. В селото явно това  беше от значение.  Взе си жена  изглеждаше ми мило скромно, работливо момиче, селски тип по-млада от него с трийсетина години и си нащракаха набързо две деца. Живеят вече десетина години заедно, добро хубаво семейство.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 02:13 от _re_ge

# 73
Познавам жена с двама сина. Беше вдовица. Когато овдовя, единият й син беше тийнейджър, а другият - бебе. Намери си втори съпруг - вдовец, без деца. Вторият й съпруг осинови по-малкият й син. Добре се отнася към децата й. Вече 15 години са заедно.

Знам и българка, родила на 41-42 г. от доста по-възрастен от нея чужденец с пораснали деца от предишен брак. Заедно са си. Детето им вече не е много малко. Живо и здраво е, и много обичано от голямото семейство на бащата.

Така че и на по-късна възраст може да се ожениш.

# 74
Сега видях ,че сме колеги с автора.
Само може , да е по- притеснителен просто, да не е намерил подходящата, независимо,че работи сред жени. Не знам. Аз имах връзка с по- млад мъж от мен с 5 години. Разделихме се, защото искаше дете.
Още е ерген след две години.
И аз искам красавец, но си давам сметка,че не съм красавица вече.
Детето ми е последният проблем.
На нашите години вече трябва да се търсят по- спокойни и тихи отношения, разбирателство и поносимост. Пътувания, интелектуални разговори, две чаши топъл шоколад за Коледа, а не една. Стигат!

Общи условия

Активация на акаунт