Как да намеря съпруга?

• 5 188
  • 104
  •   1
Отговори
# 75
Сега видях ,че сме колеги с автора.
Колежке, къде видя какво работи човека.
Може да не се казва Павел. А ник нейма му да е "павЕ". Като жълтите павета в София.
Или да се казва Камен. Което всъщност има нещо общо с твоя ник "камъчка".
Стана като Флингстоун тука. Кариера някаква.
А човека просто искаше да попита къде би могъл да намери жена за неговия възрастов диапазон. БГ-Мама не е кофти място от където да започне. Има логика.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 02:10 от Абуто

# 76
Повярвай ми, от бг мама по- кофти място за подобна обява, няма.
Къде съм видяла, видяла съм.
Той поне да беше отговорил.
Когато искаш помощ, не мълчиш.
Ама част от племето тук го съсипаха.
Камъчка и Камен са майка и дете. А майка и дете е семейство.
Научно доказано е,че жените можем без мъже, но мъжете не могат без жени.
Авторе, аз дадох пример, да не помисли,че ти се предлагам. Не.
Имам връзка в момента. Пак е по- млад, но има дете.
Кака си научи урока.
Лека нощ.

# 77
  • По света и у нас
Така е, жената като поодъртее поумнява и започва да си гледа лесното, а не идеалите на обществото. И виждаш как по-младия мъж всъщност е добра партия.
Тоя пич може да се класира при някоя млада провинциалистка от по-затънтен район или при някоя стара мома. Но при бг-мама… не мисля, че ще прокопса. По-скоро ще родя на 10 г по-млад мъж, хем да ми е мед на окото и в леглото, хем ако тръгна да мръ да има кой да се грижи за детето.

# 78
Защо непременно и деца искаш? Защо не само съпруга? К’ъф е тоя максимализъм - ти знаеш ли какво ще си причиниш на 53 години - възраст в което силиците ти вече тръгват към изпър*яване.
Ей това и мен ме смущава, не знам дали го написах вече - за мен е някакво мъжко его. А и още нещо - ако се стигне дотам че стане баща, а после види зора и реши да дава заден или просто го налегнат здравословни проблеми или друга пречка да участва активно в отглеждането, за жалост товарът ще остане частично или изцяло върху майката. Няма да е първият случай. Та колко му е човек да иска, докато не знае реално какво ще му е...

# 79
  • По света и у нас
Знаеш ли каква е цялата работа. Той сега се е сетил че остарява, и че няма кой да го гледа. Тоя е от най-гадните егоисти, най-гнусните.
Само когато му е нужно нещо, ма вече в последния момент преди да му се изразходи заряда, тръгва да действа и се надява че като направи бебето ще се кльопне на дивана и жената ще вършее след децата че и на него ще му прислужва. Той реално има 10 години трудов стаж още, и АКО работи, децата му на около 10 годишна възраст ще разчитат на пенсията му и на заплатата на мама.
Считай тази жена която го вземе как ще се набута. И ако продължителността на живота е 67 години, той ще пукне преди децата да се пълнолетни.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 02:43 от PriMadonna

# 80
  • По света и у нас
Защо пък зодия рак да е? Това ли е най гадната зодия? Joy
Стига де, нека да не захаросваме положението. Много ни захранваха с романтизъм и утопии, с позитивно мислене…. и после ти пляскат едни сухи критерии и ти казват че моята ценност е единствено на база младостта ми (дори не се гледа работоспособността ми,  за да забравя че тя придава още толкова ценност към портфолиото ми от активи). Ценността ми се въртяла около мъжа само и единствено, а не около обществото, децата или мен самата. Като че ли той ще направи 100 деца … аха 😉
Нека да оценим неговата ценност с икономическите ви критерии с които ни оценявате нас, защо не?
 Това не е сценарии, това си е оценка на рисковете да се хванеш с този. Той също старее като актив, не само аз.  Показвам на какво прилича той отстрани, от първия си пост, който издава достатъчно информация да ни изправи на нокти.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 03:44 от PriMadonna

# 81
  • София
Брат на баба ми стана баща за пръв път на 53, леля ми е по-млада от мен с 8 години. Но той имаше връзка с жена си от 10 години, прото до безкрай се кумеше, че социализъм, тя разведена и тн. Не е като тепърва да е тръгнал, но пък имаме примери и на обебили се татковци и на 60, ама там компенсират с друго.
Като жена на 48 спокойно и ясно виждам, че не съм първа младост, същото важи и за мъжете и на 48, и на 53. Пожелавам успех на автора, но жената, която ще ражда, че и деца в множествено число, трябва да е макс с оптимизъм на 40. И с нагласа за ин витро, ако не стане бързо по друг начин. А къде да я намери – то навсякъде има и жени в такова положение, сами, но пък не са се отказали и още мечтаят за семейство.

# 82
  • София
Авторът не пише, нормално фантазията да се вихри. Единствената информация, която е пуснал, не е баш в негова полза. На мен ми стана интересно, къде са тея други теми, които уж са негови, може ли линк?

# 83
  • Далечният изток
Няма други теми. Гугъл разкрива прекалено много. Бих посъветвала автора да си смени профилното име докато не са му изтипосали тук и сиви-то.

# 84
  • София
Ами има доста характерна фамилия...

# 85
Няма други теми. Гугъл разкрива прекалено много. Бих посъветвала автора да си смени профилното име докато не са му изтипосали тук и сиви-то.

Това е яко, AIDA.
Предлагам авторът направо да слага сиви-то +данъчната декларация.
Който се хване, хване.

Иначе сериозно по темата. Авторът не пише нищо след първия пост, вероятно и не чете.
А може и да чете в напълно анестетизирано, изчаквателно състояние. Както вероятно досега е минал живота му. Вероятно, подчертавам.

Нали предположихме, че тийнове се забавляват. Ами нека и тийнки да четат и научават за живота. Няма лошо, че някои тук бяха по-саркастично, животът е и сарказъм.

Ако нещо не харесват жените по принцип, е мъж в изчаквателна позиция.
Като отваряш тема, Авторе, като си казал "А", кажи и "Б"...
Иначе оставаш в ступора на "А?" = какво да правя.

# 86
Човекът нищо не каза, освен, че иска жена и на колко години е
Потресаващи отговори има, груби, грозни, обидни, ненужно нападателни

# 87
  • SF
Ами ето ,аз ставам за него.
 На 47г. , с дете на 11г. и в менопауза.
Но той упорито иска дете и брак.

Много разумни постове си написала, но това болднатото не е задължително. Упорито, колко упорито? Упорито не търси нищо. Иска му се да намери неговото.
Като се харесате и започнете срещи с целувки, упорито ще търси тебе, ама точно тебе, точно това, което си ти.
Ще приеме, че е по-добре с тебе, отколкото без, нито с някоя непозната друга, която пък търси зрял мъж, защото и тя вече е зряла и й се ще бързо-бързо да роди едно дете, докато не е влязла в менопауза.
Разбрах, че имаш приятел и не се предлагаш. Но се възползвам, че сама се даваш за пример и има и други жени като теб, които стават за него. Някои наистина пО стават, защото още не са в менопауза и нямат деца.
Но той не е уточнявал, че иска децата да са общи. Може жената да има вече деца, като примера с моята колежка, който дадох. Децата й са станали общи от години. Те други бащи нямат, така че... търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.
Да му стискаме палци на човека, защото не е престарял и за любов няма възрасти. Но по-добре сега да я срещне, отколкото след 10 години. Това са още 10 споделени Коледи и ваканции в неговия живот. Защо да ги губи!

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 09:09 от Esmee

# 88
Не е уточнявал, че иска децата да са общи, от него, защото се подразбира. По-скоро се уточнява, ако не държи на собствени деца.

# 89
  • София
По принцип, мъжете в България държат на собствени деца.

Общи условия

Активация на акаунт