Как да намеря съпруга?

• 5 186
  • 104
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Нормално е да иска собствени деца. Въпросът е как се е стигнало това да се осъществява на тези години. Иначе въпросът е, каква жена ще предпочете да ражда на 53-годишен и какви качества биха я подтикнали да предпочете него пред някой по-млад и близък до нейните години? Отговаряйки си на този въпрос, авторът може да прецени къде да се цели. Семейство и дори деца не са непостижими цели, стига да е готов на други компромиси. Ако има по-сериозни претенции към жената обаче, вероятно да удари на камък.

# 91
Никъде не виждам да съм нападнала автора. Напротив.
Но когато искаш нещо, трябва да знаеш какво можеш да дадеш.
И аз бях много взискателна и преди 10 г. си мислех, че независимо,че имам дете , мога да намеря лесно човек.
Ами не, не е така. Дори и този,  с когото съм в момента, трудно прие мисълта,че имам дете. Исках да дам пример,как предразсъдъците у повечето мъже, или техните майки ,пречат на подобни мъже.
Разбира се, че не е невъзможно,да стане баща на 53. Но доколко е рационално,е отделен въпрос. То аз , дето съм на 47 ,а детето ми е на 11, се моля винаги, поне до неговото пълнолетие да съм до него.
Човекът е интелигентен,според мен ,но не знае да се пази ,и цопна темата си тук, без да знае каква джунгла е .
Чете постовете и дано някои от тях са му полезни.
С две думи, исках да кажа, че след 45 плюс ,просто или снижаваш критериите,
или си живееш сам.
А и човек,  свикнал да живее сам, става егоист, трудно се напасва с друг и т.н.
Затова наблегнах на - упорито иска деца.
Когато си се пренавил какво искаш, то не идва.
От опит говоря. По- скоро, пожелавам на автора да намери жена, с която да е щастлив.

# 92
  • София
Аз примерно, съм се пренавила, че искам връзка. Обаче, тъй като и мен не ме приемат с моите младежи,  искам връзка хем да е сериозна, хем да не намесвам "децата". Което май няма да стане и ще трябва и с това си мислене да се преборя.
А освен това, не искам брак и други деца.
Въобще - сложно.

# 93
  • SF
камъчка, чудя се дали си ми схванала поста правилно???
Никъде не съм прочела да го нападаш, нито съм те обвинила в нападение. По-скоро подкрепям това, което пишеш.
Само не съм прочела, че упорито търси млада жена, готова да ражда. Това в темата се доизмисли.

Да, rockstar, но сега се почва: а ти какво предлагаш, а как се е стигнало до там? Как се е стигнало да се жениш за неподходящ и да раждаш от него? А до развода как се стигна??? Защо се пренави???

Живот, хора! Живеем го и се стига до разни неща…

# 94
Абе, извинявам се много, ама "Търся жена за брак, семейство и деца." звучи точно като да търси жена, с която да се прежали той, за да му върти тя домакинството и да му роди деца. Моите извинения към автора ако не е така. Да си поправи семантиката на темата в такъв случай.

# 95
  • SF
Всеки го интерпретира според собствените си настройки и възможности за интерпретация.
На мене не ми звучи така.
На мене по-човешки ми звучи.

# 96
  • София
Есме, аз периода с брака и децата съм го отчела.
За нова връзка говоря. Ама не съм чак толкова пренавита...

# 97
  • София
При всички положения не прави добро впечатление да изпраскаш "искам жена и деца" и да оставиш нещата до там. Все едно си на пазара, пускаш списъка и чакаш някой да ти напълни пазарската чанта. Вярно, че отговорите не бяха хич приятни, но и авторът се представи... Никак, напрактика, и от там всичко се измисли. Реално, никой не напада автора, защото авторът като личност не съществува, нищо не се знае за него, освен годините му.

# 98
  • SF
Есме, аз периода с брака и децата съм го отчела.
За нова връзка говоря. Ама не съм чак толкова пренавита...

Знам, знам… аз с друга интонация го написах. Предполагам, се сещаш. Иначе подробности не съм чела, но няма и нужда.
Дано имаме късмет да стигнем до където сме се запътили.

# 99
При всички положения не прави добро впечатление да изпраскаш "искам жена и деца" и да оставиш нещата до там. Все едно си на пазара, пускаш списъка и чакаш някой да ти напълни пазарската чанта. Вярно, че отговорите не бяха хич приятни, но и авторът се представи... Никак, напрактика, и от там всичко се измисли. Реално, никой не напада автора, защото авторът като личност не съществува, нищо не се знае за него, освен годините му.
То и списък няма.
Има само начални букви. Joy

# 100
  • Paris, France
Иначе въпросът е, каква жена ще предпочете да ражда на 53-годишен и какви качества биха я подтикнали да предпочете него пред някой по-млад и близък до нейните години?

Ето жена, родила от 53 годишен, че и с две деца от предишна връзка:

Екстра си изглеждаха заедно. Бих се обърнала след тях на улицата, но не заради фрапираща възрастова разлика, а защото са красиви и двамата. И на 15г, и на 20г, и на 25г не бих простила на Венсан Касел ако ми паднеше 53 или 55 годишен. Дете не бих му раждала, но не защото е стар, а защото на млада възраст не исках никак деца.

# 101
авторът има таланта и статуса на касел?

# 102
  • Be realistic - plan for a miracle.
Пусни обява по Тянков.tv

# 103
Тази новата му млада ли е или старата млада:))), че те много си приличат.

# 104
  • Sofia
Приехме, че въпросът е принципен и оставихме темата.
Натрупаха се достатъчно мнения и темата зави към излишни характеристики и определения.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт