Как да намеря съпруга?

• 5 195
  • 104
  •   1
Отговори
# 30
Темата е илюстрация колко е фалшива сигурността на много мъже, че и на 60-80 могат да станат бащи за пръв път, евентуално, а не като жените. Общо-взето шансовете тепърва да намери жена, която да му роди дете, намаляват след възрастта за нормалния репродуктивен период при жените, плюс някакъв толеранс от до около 5 години.

# 31
Бас ловя, че е разведен. Логично е. На 53 г. не се търси съпруга за първи път. Или е търсил идеалната жена. Намерил я, но тя търсела идеалния мъж.
Темата е по-скоро кукичка. Авторът не дава информация за себе си, но чака оферти на лични.

# 32
Аз си търсех мъж за семейство и деца, докато бях на 39 (трудно, но не ми се влиза тук в подробности....). Обаче съм си търсила на моята възраст до плюс 5 и даже минус 5 години (защото изглеждам по-млада). И се намираха хора да ми кажат да се хвана с някой 50 годишен, защото съм стара мома. Няма как да стане. Един уж 47 (но аз подозирах, че е реално над 50... да не би пък да е същия 😄) ми се пробваше, обаче все едно си общуваш с пенсионер, а и изглеждаше по-стар от баща ми (който също изглежда по-млад от възрастта си).

Пускащият темата може да си намери някоя 45 годишна по латино танците например, ама коя пък ще иска да ражда от него, какво предлага той? И какво търси?
Не само фертилността на жените намаля с времето, ами и качеството на сперматозоидите на мъжете. Не знам за какво чакате.
Аз от млада искам семейство, ама съдба...и късно ми дойде акъла.

# 33
Важното е , че си намерила , някои не могат.

# 34
Хахахахха оферти чака...ще има да чака.. тука да не е сайт за запознанства...Глупости. Да погледнереално човека на ситуацията си.Някоя 50-60да й плаща почивки и забавления и това е. Иначе за кво ще е ...

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 06:32 от maiathebee

# 35
Майче, време е да се успокоиш. Simple Smile
Самотните майки на 35 не само, че предпочитат мъже за семейства, но и създават такива често веднага след раздяла с предишен.
Всеки човек търси и намира, каквото излъчва. И на 30, и на 50. Този човек е много възможно да е стар ерген или вдовец. И в двата случая като нищо ще намери жена бързо, бърз, стига да не е тотал дърво, алкохолик или там някакви крайности.

# 36
  • Sofia
Този човек е много възможно да е стар ерген или вдовец. И в двата случая като нищо ще намери жена бързо, бърз, стига да не е тотал дърво, алкохолик или там някакви крайности.

Не се заяждам, но как почти 60-годишен намира "жена бързо-бързо" и каква е тая жена? Нали... Надявам се, че се движим в границите на някаква нормалност. На 60, при някои мъжлета ерекцията отдавна е мираж, а девиациите избиват даже през ушите... Умът ми не го побира просто.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 01:00 от Blаck Cat

# 37
Е, той пък сега няма да си каже дефектите (алкохолизъм или там каквото е). На пазар като на пазар.

Ако е готин човек, и животът го е прецакал, няма да пише вече, дами.
Взехте му страха 🫢

# 38
53 не е почти 60. Голяма ненавист.

# 39
Мъжете не могат сами да си родят дете.
Но ако иска дете, на негово място бих си осиновила, да не е бебе, а като за детска градина. Ще си го гледа, ще има семейство.
Пък отделно може да търси жена - разширява възрастта и с 40+.

# 40
Не се заяждам, но как почти 60-годишен намира "бързо-бързо жена" и каква е тая жена?
На 53.
А за това как -  ако изкара един стабилен финансов коз ще се подмалди в очите на доста от ХХ аудиторията.

# 41
Човекът не пише, а вие се морите. 

Сигурно си е решил въпроса на лични.

# 42
  • Deutschland
Един познат е на тази възраст 53, намери си жена във ФБ. Вдовица, с внуци.

# 43
На 53 години съм. Търся жена за брак, семейство и деца. Моля, дайте мнение къде и как може да се намерят жени, които искат същото.
Не и тук, очевидно. Най-голям шанс имаш в женска работна среда. Зависи, разбира се и от това какво предлагаш и какво търсиш.

# 44
  • Sofia
53 не е почти 60. Голяма ненавист.
Е, как да не е? 6 г. минават като миг, особено в по-зряла възраст. Пък и както се писа по-назад, той тепърва ще търси. Докато намери, току-виж е станал на 55-56.
Аз, като бях на 25, вече си усещах как гоня 30-така.

А за това как -  ако изкара един стабилен финансов коз ще се подмалди в очите на доста от ХХ аудиторията.
Абсолютен аргумент, но ако казусът беше такъв, нямаше да се налага да се обявява по женските форуми. В случая, по-скоро ухае на "нищета и отчаяние".

Сигурно си е решил въпроса на лични.
Мда, бе, с това представяне, сигурно ще да е намерил безброй напористи кандидатки точно тук. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт