Как да намеря съпруга?

• 5 204
  • 104
  •   1
Отговори
# 15
На 53 години съм.Търся жена за брак, семейство и деца. Моля, дайте мнение къде и как може да се намерят жени, които искат същото.

Ако темата е сериозна, а не нещо друго, как ще намериш жена за това, което съм подчертала?

Трябва да е доста под 35 години, за да има шанс, че репродуктивните функции при нея няма да са отсъстващи. Ако е на 35, означава 18 години разлика във възрастта, почти едно поколение. И не е сигурно. Не става. Такава жена ще търси по-млад.

Кажи, ако сметнеш за уместно, истинския повод на твоето търсене.

# 16
Много груби коментари. Всеки има право на любов и съвместен живот с любимия партньор. За деца е малко по- трудно, но не е невъзможно.

# 17
  • София
Каква е причината да не намериш жена и създадеш семейство досега?

Иначе аз не бих се навила да раждам на мъж на такава възраст. Каква жена очакваш да намериш и какво предлагаш? Опасявам се, че опциите ти не са много големи. Някои от горните коментари са груби, но верни. Дано си реалист.

# 18
На тази възраст човека може да намери повече отколкото даже предполага.
Съпруга. Плюс внуци. Джакпот от всякъде.
Един познат така стана младоженец и дядо едновременно.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 19:57 от Абуто

# 19
Защо му наскачахте с кубинките?! Подкрепям Фрау Дана.
Поне е наясно какво търси, и какво очаква! А не, като повечето мъже днес - сърби, боли, драго ми е.

# 20
Е, той звучи като от адрес 4000.
Здравейте, мило предаване, аз просто търся жена за брак и семейни отношения.
И като го видиш на снимка, и припадаш.
Обикновено на тази възраст, за да останеш сам, или си пълно дърво, или нещо не ти е наред с външността и характера.

# 21
Може да е вдовец от известно време, и да му тежи самотата. Примерно.
И какво, да изтипоса снимка тука с пълните си характеристики и извлечение от банковите  си сметки, както и имотно състояние.
Човекът просто пита! Иска съвети.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 20:16 от Без цел

# 22
  • Melmak
Според мен има жени, които биха били добра партия. По-скоро ще са разведени с деца, но защо не? След 50 хората не са за изхвърляне. По-скоро да не си прави илюзии за младо гадже. Но ако хване 48-50 годишна жена, защо не? Особено ако тя е изгледала децата, може да иска да пътува, да си обикалят насам-натам, dolce vita.

# 23
  • Бургас
Като в обявите на една музикална телевизия, забравих й името... "Мъж на 53, търси другарка в живота, да живее при него и да му роди деца." Joy Само дето там предимно баби ...Ама, не пречи да пробва.

# 24
  • София
Човекът пита, ама то не е като да има пазар за фертилни булки, поне не при всеки етнос. Преди да търси, трябва да си направи една хубава, реалистична сметка на това какво може да очаква срещу това, което е. А ние знаем само, че е иска, но доста е закъснял. Което вече ограничава доста вариантите, дори иначе да е топ избор, което обаче е малко вероятно.

# 25
За деца малко е закъснял. Но, да срещне жена, с която да живее, пътува и дели битие, винаги има изгледи.
Така че, бъди реалист авторе.

# 26
Не на нас да изтипосва снимки. Сакън.
Но да търсиш така напосоки жена...

# 27
Запишете се на курс по английски или готварство. Може и йога или народни танци.
Доста неомъжени жени се записват. Дори да не намерите съпруга, ще се поразчупите малко.
Има и разни еднодневни екскурзии, но там мисля.че ходят по-възрастни жени.
Според мен, имаш шанс някоя между 40 - 45г. не е невъзможно за деца на тази възраст. Медицината напредна доста. Още по-голям шанс имаш за жена, вече с деца, а както казаха и внуци.
Обаче човек свикнал да живее сам, трудно се пречупва.

# 28
Защо му наскачахте с кубинките?! Подкрепям Фрау Дана.
Поне е наясно какво търси, и какво очаква! А не, като повечето мъже днес - сърби, боли, драго ми е.

А може би досега е бил в положение "сърби, боли, драго ми е" и затова сега е "по Слънчице поспала, по Месечинка попрела".  Като цяло закъснял е, но може би има шанс с разведена или вдовица... Но не казва какво иска и какво предлага.

# 29
Той какво предлага, какво търси ?
За деца трябва да търси някоя 35- 40 годишна... но пък разликата е много голяма.
Вие бихте ли имали връзка с толкова млада дама ?
Хубаво е да оточни повече за себе си и какво търси за да му се дадат по-точни съвети, къде може да търси своята половинка ...
В сексуален план как е , тестостерон, простата ? Ако иска да хване млада жена ще може ли да и насмага в сексуален аспект ?

Общи условия

Активация на акаунт