Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 24 521
  • 265
  •   2
Отговори
# 150
А ми аз вече си поръчах от Али и ми излезе само 50лв с някакви отстъпки. Този е доста скъп в сравнение.

# 151
Има различни модели, моят е като показания, беше 120лв.

# 152
Е знам, моят е M8S. Беше  най-много поръчван. Още не е пристигнал, та не знам какво ще получа.

# 153
  • София
Е знам, моят е M8S. Беше  най-много поръчван. Още не е пристигнал, та не знам какво ще получа.

Може ли линк. Благодаря.

# 154
Да , ето го.. не знам защо излиза такъв огромен линк...Няколко пъти го копирах. Иначе го използвах само малко , че слънцето е още силно, но изглежда си работи добре. На мен ми излезе 48лв.https://www.aliexpress.com/item/1005007857063795.html?spm=a2g0n. … 84ed-623b425a5dbe

# 155
  • София
MDD91, много благодаря!

# 156
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате серуми за Др. Пен Ултима М8. Всички линкове в темите назад са неактивни и не смея да поръчам нищо, което не е обсъждано тук. Благодаря ви!

# 157
  • Sofia
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате серуми за Др. Пен Ултима М8. Всички линкове в темите назад са неактивни и не смея да поръчам нищо, което не е обсъждано тук. Благодаря ви!

https://www.aptekadetelina.bg/?route=product/search&search=%D0%9 … 80%D1%83%D0%BC%20

# 158
Аз лично ползвам само чиста ХК. Поръчах си от iherb  и това се препоръчва от повечето видеа, които изгледах.

# 159
Някой ползвал ли е  Foreo Bear и дали има видим ефект ?

# 160
  • Пловдив
Аз, ама от дъжд на вятър и не мога да кажа за ефект.
Има клипове, в които онфлуенсърки се кълнат, че има, козметици и дерматолози също тук-там го препоръчват.

# 161
Кога ще почваме с микронийдълинга безопасно? Спрях го март и нямам търпение да почна вече ...за края на септември се глася да стартирам ...

# 162
  • При елфите ...
От 10-ина дни имам ето този популярен уред Medicube Age-R Booster Pro. Друг с лични впечатления?

Ползвам го от 2 седмици (по 2 пъти на ден) и още събирам впечатения...

# 163
  • пустинята Гоби
Края на септември е подходящо време да се стартират разни процедури по кожата. Аз ходя на дерматолог да ми гори разни несъвършенства по кожата и по това време вече няма проблеми.

# 164
Изчетох доста по темата за Дарсонвала и искам да попитам вашите от къде сте ги закупили. Има доста отзиви в нета и на много от тях пише, че уредът им е спрял да работи след първо използване. Очевидно поради крехките приставки, ако много се размята от куриерите се пука тялото на стъклото или направо се чупи.
Вече две седмици седя и гледам мнения и искам да поръчам, но точно изброеното по-горе ме спира. Има ли някой, който е поръчал наскоро и всичко да е ОК с уреда му? Ще съм благодарна за всякакви съвети.

Общи условия

Активация на акаунт