🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 72 178
  • 967
  •   1
Отговори
# 105
Неделчо каза, че играта с яденето на гадории е било голяма глупост. Играта е пусната, заради отказа на Мая да играе и трябва да се пълни с нещо времето.
Голям майтап, значи Бистра трябва да е благодарна на най-добрата си приятелка в играта, че заради нея трябваше и да яде гадости, освен че не се добра до финала заради фръцването ѝ Satisfied

# 106
Дяволо и Сони, безценни сте ! Благодаря ви много и поклон за огромния труд !

Радвам се, че Неделчо е засичал леко Бистра в Надкаста, а за нея ще се опитам максимално културно да се изразя - тя не е никакво невинно и чисто детенце, а един изключително глупав и самонадеян човек.

# 107
  • Враца
Над, под и други касти не гледам, обяснила съм по-напред защо, но чета резюметата, които правите с интерес.

Та, в общи линии, след края на формата, бих общувала с Гогов, Венци и Миро. Приятни са ми, спокойни, харесвам ги.

Много съжалявам за Бистра. Така добре започна, но отровата на Мая не я подмина, хората я намразиха, а след предаването щом не се е осъзнала дори, я смятам за изгубена кауза.  Нереална преценка, лесно манипулируема и нагла. Теглила съм и чертата.
Другите, вече съм ги забравила.
Ако има друг сезон - ще гледам.

# 108
Неспокойна нощ изкарах, колеги... Венци сънувах! 😆 Беше ми дошъл лично на гости, ей тук пред блока го изпращах значи, с червените кецове 😂 Аз рядко сънувам, а пък от впечатления изобщо. Нали, да ме развълнува нещо особено много и после да го сънувам - не, ама що тЕй сега - не знам. 🫣🤔 Не помня нищо друго. Хайде, след малко ставам да си дослушам надкаста, затова няма да чета резюмето на #RAngelova. Simple Smile За последното съм съгласна с нея 🥰

# 109
И аз прекарах нощта с Венци Joy Понеже много късно го пуснах съм заспала, но се пробудих по едно време и  пак го пуснах. И пак не го дослушах. И така тая нощ на няколко пъти. И аз го сънувах между пусканията. Хаха..бяхме в някакво укритие и наоколо падаха бомби. Що ли?JoyJoy

# 110
И аз заспах докато гледам хах, не помня да съм сънувала Венци обаче Grinning

дотук кое ми направи впечатление дето не знаем вече:
*Последните дни Алекс ходел с него при лекаря и му помагал с комуникацията (превода) и тогава са се сближили повече
*Бил е решил никакви любовни неща да няма на острова, защото иначе щял да е първия дето да си даде гривните за някое момиче

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 12:50 от Одри ♡

# 111
  • София
Само с Алекс май няма още Надкаст?

# 112
Каза ли нещо интересно Венци? Ще ми се да го чуя, макар да не очаквам много гладка мисъл, но твърде дълги са тези надкасти. Ако знам, че е един час, за любим участник ще стисна зъби и издържа Неделчо, но в началото още като видя, че е 2 часа и ми се отщява. Надявам се Венци да не ми се обиди.

# 113
Надкаста че няма да ни чуе, няма. Аз на Туньо писах навремето че ако иска да бие "по-големите" по гледаемост, първата стъпка трябва да е - силно да съкрати времето.

* * *

Процентите във всяка секция на анкетата не са само за нея, както би очаквал човек, а за цялата анкета, тъй като форумния софтуер за анкети е упростен.
Бистра има малко фенове, вярно, ама чак един промил не са.
Ще я прерисувам, като гласуват още хора.

В момента на една свястна графика, данните изглеждат така:

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 11:05 от Soney

# 114
Реших да пусна Надкаст с гостуването на Миро и не съжалявам. Много интересно интервю, като акцентите за мен са:

Готвил се е месец и половина. Това е включвало буквално всичко, като почнем от оцеляване и подслон, игри, пъзели, гледане на оригиналния формат, че даже и Надкаст. Просто си личи, че е на друго ниво спрямо другите. И да, вярно е че не всеки има финансовия и времеви ресурс, който да отдели за подобни тренировки. Също така, обаче, е вярно е че когато отиваш в подобно предаване, е редно да се готвиш по някакъв начин. Най-малкото да изгледаш оригинала, да прочетеш каквото можеш за формата и т.н. Очевадно 95+% от хората там, дори нямаха желание да го правят и много си личеше.

Като допълнение към горното, само Вера (естествено, че тя ще е другия по-адекватен и подготвен играч) е знаела, кой е Миро и че е бил в Сървайвър. Много е несериозно това. Да, има хора на по 20-21, които няма как да са гледали С2 на нашата версия, но стабилна част са на години да го помнят. Факта че тези хора не са дори бегли фенове на подобни формати, показва защо сезона беше зле.

Обясни как е изградил екипната тактика, защото му е станало скучно по средата и е разбрал, че това не е неговия формат. Опитваше се да е обран, но се долавяше критика към самата концепция на играта.

Каза, че ако е знаел, че няма да влезе в началото, а след това, е щял да откаже участие, което е логично. Искал е да играе с Вера, защото я вижда като сходен по интелект играч. Ако го е подкрепила на иде в лагер 1 в началото, е щял да и помага на нея. Чак ме е яд, ще нещата не се развиха така.

Опитваше да защити ролята на "бушон", макар че каквото и да обяснява, няма как да одобря и подкрепя подобен избор.

Разказа как много обича да играе на "Върколаци" и това му е помогнало в играта.

Каза, че го канят за други формати, но не иска. Силно се надявам някога да върнат Сървайвър, да направят All Stars и да се изкефим с един готин сезон, вместо да се правят подобни съмнителни експерименти. Ако ми остане време, може да пусна и на Вера гостуването.

# 115
  • София
На мен Венци много добре ми върви за фон, изключително приятно момче и в никакъв случай не е "наивен и глуповат", както го нарече Бистра в нейния Надкаст. Просто Венци ми е балсама след нейните глупости. Преразказали сте, няма да се повтарям, но не се сдържах, ай ще чакам да го сънувам и аз:)

# 116
Аз очаквах малко повече да го разпитат за финалните дни, за отказа на Мая и финалния избор на таблото от Венци..но странно защо не чух такова нещо. Дали не съм го проспала?
Само чух как след като Миро е тръгнал за играта чак тогава Мая му споделила че няма да си даде гривната и той "обмислял да пуска гълъби за да го уведомява"...и затова е бил толкова разстроен.

# 117
  • Другата България
Нещо не ми се връзва за Миро.
Хем “Готвил се е месец и половина. Това е включвало буквално всичко, като почнем от оцеляване и подслон, игри, пъзели, гледане на оригиналния формат, че даже и Надкаст“, хем “защото му е станало скучно по средата и е разбрал, че това не е неговия формат. Опитваше се да е обран, но се долавяше критика към самата концепция на играта.
Играта е тази, концепцията също, регламентът е такъв не само за България. Хем си гледал и знаеш, хем влизаш, става ти скучно, там насред играта се сещаш, че “не е твоето“, и виновна....концепцията.
Айде нЕма нужда.
Като си разбрал, че не е твоето, защо не си тръгна? Като Йочко?
Риторичен въпрос.

# 118
. Продукцията сетих се кои известни бих приел във втория сезон на Острова на 100-те гривни.Това са Влади, Шериф и Еляса, които отпаднаха поради не добри медицински причини.
Също ще ми е интересно понякога колелото да върти Диляна Попова.

# 119
И ако може Саното да не говори толкова много по време на игрите, особено ако са свързани с логика и мислене защото ги разконцентрира.

Общи условия

Активация на акаунт