🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 72 098
  • 967
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Георги е много свеж е надкаста, харесва ми.

# 91
Гледах Жорката. Сладур е. Интересно беше макар и твърде много изясняване какво всъщност се било случило но не било показано. Каза, че и от екипа всички са били тъжни за Бистра накрая и той се е чувствал много зле. Не е можел да се зарадва.  Имало е моменти, от които и него сега го е срам като гледа. Сподели интересен случай - как е казал нещо само на синхрон  а после го чул от Гогов и Дзами. Тук ми светна лампичката за къртицата. В много добри отношения е с Биляна, Бистра и всички които по някакъв начин е наранил. Харесва играта на Мая но не били показали целия разговор при онази договорка която УЖ не спази. Много е бил наблюдателен още от кастингите. Внимава също и за знаци свише, които никак не са били малко. Де да можеше и Венци така да се сети, че гривната на Марина освен реване и загуба друго няма да му донесе, но..това е положението.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 13:23 от pandorina

# 92
Жоре!  За последното си прав!  Уникум е!

# 93
Бистра толкова се беше шашнала за интервюто, че се обърка на колко години е. Въобще не мога да видя в нея злодеят, който преднамерено злепоставя Миро. Разказва нещата, както ги вижда през собствената си призма. Мая е спечелила безкрайното й доверие и за миг не може да повярва, че би направила нещо в нейн ущърб, въпреки че дефакто според мен е.
Сподели, че баща й е отишъл във Великобритания, за да може да продължи да се състезава, тъй като спортът е скъп (конкретно триката) и за да имат по-добър живот.
За клиновете - сварила се е в тях, но са я предпазили от инфекции от ужасяващото много мухи. А за Йочколовски - не е вярвала с тази физика да може да се задържи за дълго в играта. Рената се е проявила с някакви гадни коментари. Не е гледала последните епизоди, заради новото гадже, по нейни думи - първо.

# 94
  • Другата България
Аз се сетих нещо, дано преразказвам правилно, ако греша, някой гледал подкаста с Дамян да ме поправи.
Та, какво беше казал за Влади? Че идеята да се премести в лагер 3 първо била на Дзами, но Влади и Венцичка му я откраднали? Какво още беше казал - че единствената му коалиция била с ....Влади?
JoyJoyJoy Помните ли, когато се изправи в кръга, уж да изобличи Влади /така и не стана ясно за какво/, как повечето от нас предположиха, че всъщност Дзами.....ревнува??? Е, колко се радвам да кажа отново - ами прави бяхме. Горкия “алфа“ мъжкар, той така и не може да преживее, че човекът, единствения, на когото е вярвал, хем му е “откраднал“ идеята /ако това е вярно/, хем го и зарязал, след като се  е “пристанал“ на друг.JoyJoyJoy
Толкова за морала и достойнството на Дамян. Така и не научиха какво означават тези думички.
А, и още нещо се сетих. За Рената, която не можеше да понася Бистра. И Бистра нея, естествено. И която Рената си даде гривните на Дамян, когато напусна. А на кого даде Дамян своите? JoyJoyJoy
Много смешен човек, как да повярвам, че е бил “къртица“, та той не може връзките на обувките сам да си върже.
Всъщност, може би точно затова би се справил с ролята, мдааа......

# 95
  • София
Аз имам някакъв спомен, че самата Бистра каза в един от епизодите, че са имали връзка с Дзами. Или нещо от рода на - "ние сме били заедно преди". Не знам точно кога беше, може и да са ми грешни спомените, не знам и какво влага тя в тези думи. За мен си означава точно, че са имали нещо.
Не съм и 100% сигурна, но мисля че я видях един ден, около работата ми. Разхождаше лабрадор. Не знам има ли куче, не я следвам в мрежите. Беше облечена отново с черен клин и беше с вързана на път коса.

# 96
Бистра толкова се беше шашнала за интервюто, че се обърка на колко години е. Въобще не мога да видя в нея злодеят, който преднамерено злепоставя Миро. Разказва нещата, както ги вижда през собствената си призма. ....
Мне, разказва нещата през призмата на Мая. Преди Мая да я обработи тя беше благодарна на Миро. Колко пъти му благодари след играта и си личеше, че е искрена. А и помня как искрено вярваше, че Мая ще си даде гривната на Миро в една от предните игри за елиминации на Миро и го убеждаваше, че трябва да я приеме. Никой от нас тук не го вярваше това тогава. Тогава не се наложи. За мен Бистра е добро дете. Но много лесно за манипулация. Това, което сега виждаме е влиянието на Мая. Бистра си го каза -тя е индивидуалист и нищо не вдява от социални игри. Свикнала е сама да се бори. Такива хора, като нея задължително привличат друг тип хора, свикнали да постигат всичко чрез..дипломация..пардон..манипулация.

# 97
На почти 30 години никакво дете не е, грозно е да излизаш и да говориш как Миро е мислел за неговия си добър образ и как трябвало да постъпи като Дамян (да спечели битката и да и подари гривните) това са 100% анализите на “кралицата на социалната игра” ама не може като кон с капаци каквото ти каже другарчето, да вървиш и да повтаряш… много неблагодарно, изключително грозно.. и на мен в началото ми се струваше добро момиче, но попива като гъба наглостта на дружката и
Бистра толкова се беше шашнала за интервюто, че се обърка на колко години е. Въобще не мога да видя в нея злодеят, който преднамерено злепоставя Миро. Разказва нещата, както ги вижда през собствената си призма. ....
Мне, разказва нещата през призмата на Мая. Преди Мая да я обработи тя беше благодарна на Миро. Колко пъти му благодари след играта и си личеше, че е искрена. А и помня как искрено вярваше, че Мая ще си даде гривната на Миро в една от предните игри за елиминации на Миро и го убеждаваше, че трябва да я приеме. Никой от нас тук не го вярваше това тогава. Тогава не се наложи. За мен Бистра е добро дете. Но много лесно за манипулация. Това, което сега виждаме е влиянието на Мая. Бистра си го каза -тя е индивидуалист и нищо не вдява от социални игри. Свикнала е сама да се бори. Такива хора, като нея задължително привличат друг тип хора, свикнали да постигат всичко чрез..дипломация..пардон..манипулация.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 22:33 от Анонимен

# 98
Венцито си пуснах за лека нощ! Много мило момче и ми е много приятно да го слушам, както и ми харесва това, което разказва. Няма никакъв начин да излезе причина, заради която да започна по-малко да го харесвам. Страхотен човек! С удоволствие утре ще си дослушам подкаста с него, че стана никое време.
Изгледах блицовете преди това, ми... тъпички са въпросите и нищичко не ми говорят за хората, или аз не съм достатъчно умна, за да го схвана. Както и да е, други подкасти няма да гледам. Благодаря, че разказвате по нещо, ей така от любопитство да си сравня моите впечатления с това, което ще кажат участниците.

# 99
  • София
Дайте линк. Изобщо не ми зарежда новите излъчвания. Влизам да търся надкаст и само Бистра излиза като най-нов.

# 100
# 101
Момичета и момчета, лягам. Утре пак. Стигнах до половината. Венци е страхотен!

Скрит текст:
Посрещнаха го добре, весело. Изказа искрени благодарности на феновете в БГ Мама – пращали са му скрийншотове на наши коментари. За него, когато зрителите са оценили някого е редно да им се благодари и го направи. Би си направил регистрация тук, за да благодари лично.
Искал е диска да го избира него, защото е бил много гладен и да остане сам малко, и за да може да се слага сам да играе.
Приятели, колеги, семейство са го подтикнали да се запише. Той отдавна е искал да се включи в такова предизвикателство. Не е имал време да гледа други риалити формати и не е бил подготвен какви игри го очакват, всичко е било ново за него. На кастингите е показал много добри физически качества, но на пъзелите е бил тотал щета.
Негов приятел му казал – тия гривни и острова са точно, като за теб. Той му казал – кво, какви пръстени гривнички. Това му е било като Ергенът. Никога не би се записал в Ергенът. После е видял трейлъра за Островът и се записал.
Не се е подготвял специално физически, каквото е можел това е. Бил е много зает.
Всички са имали големи очаквания към него – приятели, колеги и това го е притеснявало да не вземе да се изложи и да отпадне рано. Не е подценявал никого от другите участници. Не обича пъзели, искал е динамика, физика.
Не е мислил стратегии, социална игра. Играл е за зрителите, искал е с една дума да се кефят на играта.
В началото е искал да играе срещу Дзами, Влади – иска гладиаторски битки. За избора на лагер – просто с Влади са се уцелили на енергийно ниво и така са си останали и другите са се присъединили. Първо се е сближил и с Митов.
Неделчо каза, че играта с яденето на гадории е било голяма глупост. Играта е пусната, заради отказа на Мая да играе и трябва да се пълни с нещо времето.
Бил е много е щастлив, че е на финал и изобщо не се е вживял, че си тръгва с малко пари. Бил е много контузен, изгорял, капки за очи, антибиотици. На ръба е бил да излезе. Получил голяма инфекция на левият крак горе, голяма колкото яйце. Много травми е имал.
Харесал е Петя, защото е и тенисист. Няма любовни искри там. Изобщо не се е замислил дали да тръгне с Влади в лагер 3.

# 102
Скрит текст:
Много се дразни, че хората казват, че Миро я е "бутал" и отчита като негова грешка, че й редеше пъзела и я избута ( сори Бистре) да спечели последната игра, трябвало той да си спечели, а после да я спаси, защото така излязло, че тя е супер слабачка на тази игра, но това не било така, тя имала "страшни качества" и била много силна ( явно й се е развалило телевизорчето на Бистра).
Стигнат дотук и подпалих сериозно! Каква е тази наглост от Бистра, няма ли някакъв лимит това нейното безочие?!
Миро в Надкаст подчерта изрично, че тя така е пожелала да протече играта - той да си играе с всички сили, само на последния компонент да отстъпи и да й даде победата. Вярно, че всеки от двамата би могъл да лъже, но аз абсолютно вярвам на Миро. Още повече, че тя сама си призна след играта на синхрон, че по едно време доста се е изплашила да не би Миро да продължи да играе за себе си и да победи. Т.е. съвсем очевидно това е било изговорено и тези й думи потвърждават, че Миро казва истината.
Възможно е Бистра постфактум се е сетила, че този начин на игра я прави да изглежда слаба и смотана /което си е така, плюс нагла/ и затова сега ги плещи подобни, но не й прави чест и отново плюе по човека, който направи най-много за нея. Аз лично съм отвратена!
Тя като цяло е страшно тъпо същество. Как продължава да не вижда /не съм гледала подкаста с нея, правя си изводите от публикациите в социалните мрежи/, че Мая не спази обещанието си да я спаси, с което ни проглушава ушите цял сезон, но беше силна само на думи? Единствените, които наистина си дадоха животите за нея, са Миро и Дзами.
И е страшно жалко, че се гордее от начина, по който изигра играта. Това означава, че няма капацитета да разбере какви кофти качества има или пък си ги харесва и умишлено си ги отглежда и развива.
Разбира се, има възможност просто да не иска да падне по гръб и да си признае, че й се получи екстремно зле, но това също е глупаво и не е постъпка на зрял човек. А тя не е дете.
В анкетата гласувах, че ще гледам втори сезон /50, а понякога много повече процента от удоволствието да гледам риалити формати се състои в коментирането им с вас Heart/, но се надявам да успеят да си оправят грешките, допуснати в този и да надградят. Основата е много добра, но ги оцених със средна оценка.
Иска ми се да не участват познати, приятели, съдружници, роднини,гаджета и пр.
Да има повече игри за храна, за да не бедстват така отчаяно, медицинската грижа да е по-адекватна, да се улесни интеракцията между различните лагери, за да се поощри социалната и стратегическа игра.
Да се забранят преписването и подсказването от останалите играчи, както и да се забрани да могат да играят двама срещу един.
Също битките да бъдат с малко повече и по-разнообразни компоненти /знам, че горещината пречи/, което да дава възможност за обрати. Най-добре би било в една битка да има от всичко - ловкост, сила, баланс, точност, съобразителност, бързина.
Няма да е никак зле да се направи нещо по отношение на наградата, за да не гледаме повторно такива мизерни резултати накрая.

Благодарности за последната нова тема! Темите на Дяволчето винаги са били образец на перфекционизъм и изчерпателност. Респект за огромния труд и отделеното време!

Хващам се за теб, но има и други с подобни предложения, като твоите, за това и аз да си кажа:
Аз пък искам да си бъде както си беше сега. Всичко да е разрешено. На мен точно това ми харесва - искам да видя натурални характери, разголени и прями с пълна свобода да действат както си решат - колкото по-малко правила, толкова по-добре. Точно в това за мен се състои удоволствието от това шоу. Ако искам да гледам някакви строго регламентирани игри за постижения, копчето на дистанционното и...другия канал. Но аз не искам. Искам си точно това шоу, каквото си беше сегашното. Дори и гласът зад камера на Сано си искам, да ми обяснява каквото си е решил, а аз да си знам какво аз съм си решила и да си ги дискутираме нещата тук. Може да качат малко стойността на гривните - вместо да е 3000 всяка, да е 5000 всяка, т.е. сигурната сума да е 15000 лв. Само това да пипнат ще е супер, нищо повече. Разбира се, медицинската грижа е важна, дано да си вземат бележка за това също.

# 103
Ще се пробвам утре да гледам поднадхрасти с Бистра. Дано да са се сетили да я питат колко е висока, че имаме залог бутилка Poguеs за точни сантиметри. Второ място стек Каменица. Трето бутилка вино. Аз съм заложил на 183см. Стискайте  палци.
Аз имам някакъв спомен, че самата Бистра каза в един от епизодите, че са имали връзка с Дзами. Или нещо от рода на - "ние сме били заедно преди". Не знам точно кога беше, може и да са ми грешни спомените, не знам и какво влага тя в тези думи. За мен си означава точно, че са имали нещо.
Не съм и 100% сигурна, но мисля че я видях един ден, около работата ми. Разхождаше лабрадор. Не знам има ли куче, не я следвам в мрежите. Беше облечена отново с черен клин и беше с вързана на път коса.

Мая  нещо такова каза, но по начин от който решихме, че са били гаджета Бистра и Дзами.
И най- вероятно нея си видяла. Има кремав лабрадор. Мисля, че има доста характерна външност и височина и трудно би я объркал човек.

# 104
  • Другата България
И самата Бистра си го каза.
Няма да се връщам да търся и да ровя в епизодите, но си го спомням ясно, мисля още Влади не беше напуснал.
Беше нещо от рода на : “Аз съм била с Дамян“, или “Аз познавам Дамян от преди....“, казано по начин, който оставя впечатление, че са били нещо повече от познати.

Общи условия

Активация на акаунт