🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 71 725
  • 966
  •   1
Отговори
# 960
Аз пък го харесвам Александър, странен ми е този хейт към него. Малко прекалявате вече.
От мен дойде хейтът, аз прекалявам. Другите мисля, че си го харесват.
В предаването не ми харесваше въобще. Супер флегматичен, мълча 2 месеца, накрая отвори уста и извади самочувствие, надвишаващо възможностите му. Изключителен мрънкач... Много неприятен типаж. А на финала... алчността му го погуби.
Но... мое мнение.

# 961
  • Враца
На мен също ми е неприятен. Много. Мрънкач. На приказки, голяма работа. Бях го забравила, съжалявам, че си го припомних.

# 962
  • Другата България
Във формата и аз не харесвах Алекс кой знае колко, но това не значи, че трябва да го хейтя във всички други формати, в които участва и да пиша неистини за него.
Определено се представи добре в “Кой да знае“ и изобщо не беше “ням“.

# 963
  • До морето
На мен даже Миро по-мълчалив ми се стори. Явно много големи очаквания съм имала за участието му и той не успя да ги покрие.

# 964
  • България
Или продукцията се съсредоточава върху капитаните на отборите и водещия и не ни показват повече от гостите. Същите прийоми както при Гласът на България, България търси талант.

# 965
И в "Трейтърс: Маските падат" Антон Стефанов плямпаше в 90% от времето и в коментарите масово пишеха, че не дал думата на другия гост,  а той (нали отговаря на коментари и се обижда) каза, че са записвали над час и са говорили по равно, но явно при монтажа така са преценили, да оставят повече неговите изказвания Grinning

# 966
Дамян ще участва в "Бърлогата"

p.s. Мая идната седмица ще готви в "Черешката".

Общи условия

Активация на акаунт