От коя марка съдомиялни сте доволни - тема 6

• 21 958
  • 451
  •   2
Отговори
# 405
И отделно комуникацията с емаг е изключително  трудна. Има само чат във който ако евентуално  успееш да се добереш до човек то той си излиза по средата  на разговора ако не му хареса какво искаш от  него....
В крайна сметка поръчахме това АЕГ от технополис.Досвидяха ми се още 500 лв за Бош
Дано не съжаляваме

Кухните на икеа не стават за всякакви съдомиялни , Трябва  да се монтира  някакъв механизъм  заради вратичката и този механизъм  с времето провисва. За това сме много  ограничени от към избор.

# 406
Здравейте, от скоро имам съдомиялна Бош 6 серия, изтеглих си приложението и няколко програми.
Едната е 29 минути в приложението,но когато я стартирам на съдомиялната става 58м, защо така?
Също програма, която е вградена и пише 1ч на 65 градуса, избирам да се отвори вратата сама и програмата става 1 и 50минути?
Общо взето кратка програма за 30-40 минути няма?!?

# 407
При мен толкова кратка програма има само за чаши - аз за това я и ползвам  и то за много деликатни, както и за нови съдове. Удължаването на времето вероятно включва и цикъла на сушене с отворена врата като част от програмата, поне така си го обяснявам.

# 408
  • На брега на реката
Точно това е.  Когато е включено да се отвори вратата, удължава времето с доста. Ако не е включено, ще си е времето упоменато за самата програма.

# 409
На мен отварянето на вратата ми удължава по спомен с 15 мин. Не го смятам за доста време. Също кратки програми не ползвам, така че не мога да дам мнение. Тая 30 мин. освен да изплакне, друго не знам какво може да напрви.

# 410
  • На брега на реката
Сега погледнах на моя Бош и означената като едночасова програма си е 1 ч., но когато включа опцията, да се отвори вратата, времето става 1:45 ч.
За мен, тези 45 мин. са доста време. Принципно не ми пречи, защото я пускам вечер, но е факт, че има значителна разлика във времето.

DreamingOfSummer, каква е твоята машина, та само 15 минути удължава?

# 411
Както споменах, кратки програми не ползвам аз, а тази едночасова ми се струва от тях. Обикновено ползвам автоматичната най-често и там се увеличава с 15 мин времето.
Машината е Бош, ей тази:

# 412
J_M_L, освен опцията за отваряне на врата, при мен удължава от 29 мин. на 44 мин. при празен резервоар за изплакващ препарат.

# 413
  • на Мелмак
Значи, така като чета се радвам, че нямам отваряне на вратата Sunglasses

# 414
  • Пловдив
etty775,+1,но зеолитът за сушене е перфектен!

# 415
Ако не ви харесва, че се увеличава времето на програмите просто не активирате бутона за отваряне на врата. Не е нищо чак толкова драматично, че да се радвате, че го имате или нямате.

# 416
На програмата,която е свалена от приложението на Съдомиялната Bosch 29м при стартиране, става 45м, но тук вратата не се отваря автоматично, аз я отварям..... И не разбирам защо..

# 417
  • на Мелмак
Със зеолит съм в двата апартамента. Преди известно време търсеха зеолит с отваряне на врата.
Наистина разликата е огромна при сушенето. Първата ми беше без и сравнявам. Тогава я оставях 15-20минути отворена и пак не беше като това сушене. Но сега машинките се отварят, кога по-късно, кога по-рано.

# 418
J_M_L, резервоарът с гланц пълен ли е?

# 419
J_M_L, резервоарът с гланц пълен ли е?
Не, слагам само таблетка.

Общи условия

Активация на акаунт