От коя марка съдомиялни сте доволни - тема 6

• 18 540
  • 396
  •   1
Отговори
# 90
Аристон! Измива всичко и приборите ...реално скърцат от чистота. Имах и Миеле ...в задната част чиниите не винаги ги измиваше хубаво!
Дайте ѝ препоръка с линк към модела или сходен модел да видим къде се продава.
Не мога да намеря линк за моя модел ....това е линк към следващия модел ....разликата е само в дизайна на лицевата част:
https://www.pazaruvaj.com/p/h7fhs41x-pP988361185/

# 91
Благодаря, разгледах я. От колко време я използвате?
А Миле- то ново ли беше? Така лошо ли си миеше от началото?

# 92
Аристон! Измива всичко и приборите ...реално скърцат от чистота. Имах и Миеле ...в задната част чиниите не винаги ги измиваше хубаво!
Дайте ѝ препоръка с линк към модела или сходен модел да видим къде се продава.
Не мога да намеря линк за моя модел ....това е линк към следващия модел ....разликата е само в дизайна на лицевата част:
https://www.pazaruvaj.com/p/h7fhs41x-pP988361185/
Предпочитам да е АЕГ или БОШ, дори и малко по-къпа да е.
За тази какво ще кажете:
https://www.technomarket.bg/mialni/aeg-ffb73527zm-s-avtomatichno … -vratata-09213249

# 93
  • София
Аз се изненадах от това че Бош имат само две години гаранция...

# 94
Аз се изненадах от това че Бош имат само две години гаранция...

Защо?
По някое време на годината ги продават с 5 години.
Моите навремето съм ги купувала с по две години, но ето че почти 10 години по- късно ( на толкова е по- старата) не са преживяли нито един ремонт.
Не ми трябват боклуци с дълга гаранция, които да висят по сервизите, а аз да мия по един месец на ръка докато се радвам на гаранцията.

# 95
Всичките ми уреди вкъщи също са купувани със стандартната двегодишна гаранция.
Аз гаранция не купувам, а надеждна марка.

# 96
Моля за мнения за тази съдомиялна:
https://zora.bg/product/sps4emw24e#product-tab-description_replace

# 97
В никакъв случай не купувайте Whirlpool! По този повод, миялната е на 4 години, още от втората година започна да прекъсва програмата, звуков сигнал, забива. Сега зачести, почти не изкарва програма без да е прекъсвала или да стартирам отново. Чакам да направи 5 години и с най-голяма удоволствие да я изхвърля. Иначе е голяма, добре измива, когато реши да изкара програмата докрай

# 98
  • на Мелмак
А защо чакате да стане на 5г?

# 99
Сигурно е с 5-годишна гаранция. Поне така предполагам, но и аз щях да питам. Не се мъчи с това техническо чудо, вземи си читава СМ и рахатясай. Ако трябва да й слугувам и да се въртя около нея 2 часа с рестарти и ръчно управление, за по-малко време ще ги измия тези съдове.

# 100
Ами защо чакам, защото все пак работи, с прекъсвания, но работи и мие добре. Вече няма да чакам, викам техник, макар да ми се струва излишно и я хвърляме.
Но @Кубратова какво значи читава. Не знаеш на какво ще попаднеш, мисля си за Бош

# 101
Ами защо чакам, защото все пак работи, с прекъсвания, но работи и мие добре. Вече няма да чакам, викам техник, макар да ми се струва излишно и я хвърляме.
Но @Кубратова какво значи читава. Не знаеш на какво ще попаднеш, мисля си за Бош
Щом си мислиш за Бош, в общия случай знаеш на какво ще попаднеш, освен ако не се случи инцидентна дефектна бройка, но това си подлежи на замяна, не е проблем. Аз изначално не бих купила Уърпул, и двете ми СМ са Бош - съвсем съзнателен избор. Нямат 5-годишна гаранция, но и не ми е нужна, качеството не се постига с дълга гаранция, която при ниския клас уреди (независимо какви) просто се ползва за привличане на клиенти, иначе няма с какво.
Малко извън темата, но и не съвсем - миналия ден ми попадна реклама (обикновено ги превъртам или сменям програмата) на перални и сушилни Беко - ами за 500 лв как да очаквам да са вложили качествен материал и изработка и да постигнат ниво на Миле, АЕГ или Бош? И не става дума за екстри и функции, а именно за качество, съответно и надеждност при продължителна работа. Така е и със СМ, и с всяка техника.
На близък СМ е Евролукс - не знам кой я произвежда, стои си във ваканционен имот почти неползвана още от покупката, само ние я ползвахме, когато пребивавахме в имота, та не мога да кажа колко време ще работи, но определено качеството на работа ме потресе - съдовете излизаха мокри след продължителен цикъл на сушене, все едно съм ги заляла току що обилно с вода, не става дума просто за остатъчни капки, направо си шурти вода от тях. Такова нещо от Бош не излиза.

# 102
Правилно си мислиш, но още по-правилно, към момента, е да си помислиш за NEFF Simple Smile

# 103
  • София
Аз смених Беко (от 1000 лв,не от 500),с Уърпул.Втпрата мие добре,но определено бекото беше по-читаво изпълнено...В крайна сметка всичко е до късмет.Това е просто техника и трябва да ни служи

# 104
  • Бургас
Здравейте! От една седмица имам съдомиялна Bosh https://www.technopolis.bg/bg/Svobodnostoyashti-sadomiyalni/Sado … S8TCI04E/p/653350. Искам да Ви попитам дали има такава програма, с която мога да пускам непълна съдомиялна. Сякаш не е описано подробно в инструкциите за програмите. Все още и се уча. При първото измиване иначе бяха измити перфектно. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт