Термин Март 2025 Тема 3

• 35 078
  • 800
  •   1
Отговори
# 255
Обикновената кошара също може да се долепи до леглото и ние нашата я държахме така. Беше залепена за нашето голямо легло в спалнята. Просто се маха предната преграда с решетките.

# 256
Ние взехме 2 бр - next to me и дървена. Едната е в нашата спалня, лепната за леглото от моята страна. Другата е в детската стая. Идеята ми е като ставам за по-дълго, да не тормозя таткото да будува, а да си се оттегляме в детската с малката. Също, когато той става, да не буди мен. Grinning И двете взех от olx много запазени, почистих ги старателно и цената беше съвсем приемлива. Отделно бебенцето си има гнездо, за да си обикаля с мен докато сме в хола или кухнята. И слинг взех.

# 257
В Комсед пак имало намаления тея дни -25%,  можеше и по-евтино да ми излезе кошарата, но карай...☺️ ох сега се чудя какво да поръчам от там

# 258
Ние ще ползваме next to me, ако една приятелка ни даде нейното, изрично няма да купуваме. Иначе ще долепим кошарата до леглото. Понеже ще пътуваме често, ще трябва да вземем и сгъваема кошара и се чудя дали да не ползвам нея първите месеци, че е по-лека и удобна за местене, макар, че всички сгъваеми са доста грозни и ще ми развали естетиката в спалнята 😂

# 259
Мястото за кошара при нас е буквално на 50см от леглото, та ставането няма да е проблем за мен. Но не се бях сетила, за махането на решетката и да се доближи до леглото Simple Smile
Искам да инвестираме в 1бр кошара и да се ползва до към 3-4г възраст. 
Сложила съм си срок до края на другата седмица да е избрана и по възможност купена, за да свърша с големите покупки.
И да почна с всичко останало, което ми се струва сравнително сложно да не пропусна нещо от "задължителните" 😀
Страх ме е да не се презатрупам или обратното - да пропусна да купя важни неща.

# 260
  • София
Привет, момичета!

Вие на кой стерилизатор се спряхте?
Гледам Philips Avent Premium (с функция за изсушаване), но малко се чудя, дали 270 лв., не е малко много?

За кошара и ние ще сме с Next to me, на колелца, за да мога да си я местя с мен при нужда.

# 261
Привет, момичета!

Вие на кой стерилизатор се спряхте?
Гледам Philips Avent Premium (с функция за изсушаване), но малко се чудя, дали 270 лв., не е малко много?

За кошара и ние ще сме с Next to me, на колелца, за да мога да си я местя с мен при нужда.

Аз съм с точно такъв и е уникален! Имаше го намален в комплект с ед. Помпа и шишета, сега горе долу върви по 219лв или втора ръка ако си го намериш за 100лв. Но определено си струва.

# 262
За стерилизиратора, имаше го на промоция в аптеки ремедиум на 157-158 лв, не знам дали не е свършила вече.

# 263
За стерилизиратора, имаше го на промоция в аптеки ремедиум на 157-158 лв, не знам дали не е свършила вече.

Промоцията свърши на 31.12, никога не съм срещала по-ниска цена, но дори на редовна в Ремедиум е към 220лв, което е = на намалената цена в момента във Вис Виталис 😅

До днес е намален на 167лв в Айко.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 20:57 от bonibon_

# 264
  • София
За жалост нямат наличност от вчера Sad

Промоцията свърши на 31.12, никога не съм срещала по-ниска цена, но дори на редовна в Ремедиум е към 220лв, което е = на намалената цена в момента във Вис Виталис 😅

До днес е намален на 167лв в Айко.

# 265
В немския амазон е 77 евро, доставката над 49 евро е безплатна за България и пристигат за около седмица https://amzn.eu/d/gl8NZE5

# 266
А без стерилизатор, може ли да се мине?
Не е въпроса в парите, а колко необходима вещ е Simple Smile

# 267
Аз не съм ползвала стерилизатор въпреки че бяхме изцяло на адаптирано и ползвахме шишенца. Миех ги и след това ги обливах с вряща вода. Това което се мъча да си спомня е, до кой месец го правих това, както и в началото си спомням че правих млякото с преварена вода. Но и това не помня до кой месец.

# 268
И аз се чудя защо всички купуват стерилизатор предварително,  ако мислят да кърмят. Ако бебето е на АМ със сигурност ще трябва, защото се ползват доста шишета. Ако е на кърма обаче рядко се ползват шишета освен, ако не оставяте бебето на някой или мъжа ви да го храни. Но за 1-2 шишета няма смисъл от стерилизатор.

# 269
За стерилизатор смятам да се доверя на първият от предната бременност - простичка кутия за микровълнова, която побираше до 4 шишета. На мен лично ми трябваше и за частите на помпата за кърма, която използвах. Но по-често избирах да ги преварявам в тенджера на котлона. И понеже беше сравнително скоро предната бременност, си спомням че преварявах вода, докато бебето започна по-активно да лази и лапа различни вещи - до към 9-тия месец. След това преварявах вода само, когато при пътувания бутилираната вода носена за бебето свършеше, а питейната от чешмата не ми вдъхваше много доверие.

Общи условия

Активация на акаунт