Толкова много дни и нощи ни е спасявал, че не знам как щяхме да оцелеем без него. Той може и да се заключи, след годинка е малко досаден, защото децата се усещат и започват сами да се люлеят ( клатейки се) и е доста шумно занимание.
Относно покупките за бебето, аз съм бетон - казах и отрязах, че до 01.01.25 нищичко няма да купя, и магически, или на шопски инат издържах. И точно на 01.01 започнах да поръчвам

Момичета, шийката колко често се мери? Моята на последната ФМ я измериха, заради стягане на корема доста редовно и продължително, и казаха, че е уж ок.
Но от тази сутрин усещам бебешките движения буквално на ръба на срамната кост. Не съм си представяла, че толкова ниско може да се усети в 30 г.с.
quote author=Rimmona link=topic=1718392.msg49096100#msg49096100 date=1735993395]
Нашето креватче е от Айко и помня с първото бебе, че точно люлеещият механизъм ме спасяваше, понеже много лесно я приспивах с няколко залюлявания и пускане на музикална играчка и веднага си заспиваше. Сега с второто пак нея ще си ползваме, като аз дори и не съм я местила до кревата ни си е. Нивото се променя, сега сме го вдигнали, а след 6м се сваля надолу. Много съм доволна от това креватче, също събра и всички дрехи, като доскоро още бяха там, но сега ги изместих и вече ще редя тези за бебе 2. 😀
Тази е нашата само че чисто бяла:

не искам чекмеджета отдолу, стандартен размер 60/120, по възможност горното ниво да е максимално високо (видях, че на някои стига до средата), не искам и люлеещ механизъм. Мъжът ми е казал откъдето и да е, само да не е Виденов-изобщо не ги харесва.