Термин Март 2025 Тема 3

• 35 180
  • 800
  •   1
Отговори
# 495
Привет момичета!
Усещате ли болки от разширяването на родовите пътища? И ако да какви? Последните дни ме болят слабинните гънки, особено като стоя седнала и после стана е доста неприятно и ходя разкрачена като пингвин.
Някоя мама насочила се към Се. Георги Пловдив има ли?

# 496
Здравейте и от мен мили дами! Включвам се и аз в темата - термин 7 март пол момче 💙

# 497
Помня ги тези болки с предните ми бременности. Тазът се разширява и се подготвя за раждането. Още обаче не са ме почнали тези болки.

# 498
Благодаря, Биби 🩷 опитвам се да се държа спокойна, чета ви, но не се включвам, защото малко ми секна вълнението и е заменено с повече тревожност от неяснотата. В Марковс ни потвърдиха същото, за съжаление. Изследванията ми показаха, че нямам активна инфекция, която да го е причинило, но никой не може да каже какво тогава точно се случва. В края на януари ще сме пак в Марковс за преглед, за да видим как се движат нещата - дали си запазват същия размер/увеличават се/смаляват се.

Труден ми е периодът, но приемам, че просто в момента няма какво друго да правя освен да се надявам на най-доброто, но все пак по информиран начин.

fearless Как си? Какво стана с феталната? Надявам се, че всичко е наред и просто си по-заета и затова не пишеш.

rozi4ka222 кои шишета на Авент взе? Има два-ти модела за новородени и се чудя кои да взема.

Bella Ella Аз взех само 56-ти размер, 50-ти размер са прекалено малки. Честно казано времето доста се промени и бих казала, че и април не е толкова топло, че дори и май. Зависи и кога ти е термина, моят е на 10-ти март и със сигурност ще ги износи до топлото време, когато ще минем на 62 р-р.

# 499
Не знам дали описаните болки са същите, но и аз изпитвам болка/дискомфорт в областта на слабините през последната седмица, само вечер. Отдавах го на това, че работя в седнало/полулегално положение. Не съм се замисляла, че това може да е причината. В 32 седмица съм.
Привет момичета!
Усещате ли болки от разширяването на родовите пътища? И ако да какви? Последните дни ме болят слабинните гънки, особено като стоя седнала и после стана е доста неприятно и ходя разкрачена като пингвин.

# 500
С предната бременност доста от рано започнаха тези, описвани от вас, болки в слабините, така сякаш в костта ме болеше. Към момента съм в 34г.с. и все още нямам такива болки, но знам, че са нормални.

# 501
При мен тези болки започнаха още от 6тия месец.

# 502
Привет момичета!
[/quote]

Аз съм се насочила там.

# 503
Изглежда значи наистина идват от това болките, при предната бременност ги нямах и аз.

# 504
И аз ги имам от някъде месец може би, усещам ги все едно са в костите. Интересното е, че винаги са през нощта, през деня не ме боли така, а сутрин съм ок.
Исках да попитам вашите бебета хълцат ли по много, моята я усещам по няколко пъти на ден, понякога даже само това усещам като не е много активна.

# 505
fearless, сега прочетох за теб и беба.. много кураж и положителна настройка!  ❤️ Стискаме палци всички!

По темата с хълцането 30+2 гс беба изобщо не хълца 🤯 явно няма на усетя това прословуто хълцане 😏

# 506
Fearless, пожелавам на следващия преглед вече всичко да е наред❤️🍀 вяра и кураж

Bonibon, може би ако си с предна плацента не се усещат толкова нз... прилича на ритмични потупвания

# 507
fearless дано тревогите ви да са били напразни и всичко да е наред на следващия преглед  Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

bonibon_ аз не съм усетила сякаш хълцане с двете деца, дори бях питала тук какво е усещането. И откакто попитах го усещам да хълца по няколко пъти на ден. По хълцането се ориентирам и че е с главата надолу.

# 508
  • София
Добро утро, момичета!

Събудих се с просветлението, че аз имам нужда от единична стая след раждането.
Вие мислили ли сте дали единична или двойна стая бихте искали ?

Знам че е напред във времето, просто не мога да си представя, как ще деля с непознат санитарното помещение, как ще се напаснем относно хигиена и търпимост, и дали съквартирантката няма да избере бебето да стои и през нощта в стаята.

Аз засега съм решила, че ще го оставям на екипа нощно време, за да имам време да се освестя в трите дни там и да се прибера сравнително адекватна вкъщи, когато вече трябва да съм се възстановила и да полагам адекватни денонощни грижи за малкото човече.

Със сън по максимум 2 часа и в болницата (а не се знае и колко ще се спи изобщо, ако имаме и второ бебче в стаята) няма да успея да се съвзема бързо, а вкъщи ще ме чака и каката, която също ще има нужда от внимание и грижи.

Хвана ме паниката, в Надежда имало само 2 единични стаи, и настаняването в тях ще е само ако са свободни, естествено.

Вие какво мислите за престоя си, как го планирате ?

# 509
При всички случаи аз предпочитам самостоятелна стая.
Но зависи от натюрела на човека.  Някои обичат компания и имат своите аргументи за това..

Общи условия

Активация на акаунт