Термин Март 2025 Тема 3

• 32 286
  • 800
  •   1
Отговори
# 720
Честито, Krisi!

Да са ви живи и здрави и да имат най-прекрасното детство!

Как сте с бебчетата, как мина раждането? Сами ли тръгнаха да излизат или имаше причина да ги извадят? Ще се радвам да споделиш повече, ако имаш желание! Вярвам, че ще е полезно за всички нас🙂
Вчера на 30.01.2025 г. на бял свят се пъявиха нашите ангелчена.  Александър-44см/2380 сч в 11.26 ч и Виктория-41 см/2000 в 11.27

# 721
Криси, честито Heart Blue Heart
Бързо възстановяване и скоро тримата да се гушкате вкъщи Nature Sun With Face

# 722
Krisito32, честито!
Бързо възстановяване! И дано бебчетата ти растят много щастливи!

# 723
Честито, Krisi!

Как сте с бебчетата, как мина раждането? Сами ли тръгнаха да излизат или имаше причина да ги извадят? Ще се радвам да споделиш повече, ако имаш желание! Вярвам, че ще е полезно за всички нас🙂
Вчера на 30.01.2025 г. на бял свят се пъявиха нашите ангелчена.  Александър-44см/2380 сч в 11.26 ч и Виктория-41 см/2000 в 11.27
[/quote
От 20.1 бях с изтичане на околоплодни води с примеси кръв заради пропуква. Тогава бях 32 +5. Аг искаше да устискам до 34+1 и успяхме. Но е било на ръба. Буквално последния влак. Защото на Вики околоплодния е бил пропукан и е била тръгнала да се отлепя плацентата и се е нагълтала с кръв. Тя е била за малко на палатка вчера,но нищо проблемно. В момента са на термолегло с антибиотици и от днес ще ги захранват. Предвид сед в която се раждат доктора каза,че са мн добре. Иначе си беше планово секцио.

# 724
Браво! Бързо възстановяване ти желая и на теб и дано секциото е минало леко!
Честито, Krisi!

[/quote
От 20.1 бях с изтичане на околоплодни води с примеси кръв заради пропуква. Тогава бях 32 +5. Аг искаше да устискам до 34+1 и успяхме. Но е било на ръба. Буквално последния влак. Защото на Вики околоплодния е бил пропукан и е била тръгнала да се отлепя плацентата и се е нагълтала с кръв. Тя е била за малко на палатка вчера,но нищо проблемно. В момента са на термолегло с антибиотици и от днес ще ги захранват. Предвид сед в която се раждат доктора каза,че са мн добре. Иначе си беше планово секцио.

# 725
  • София
Честито, Криси!!! Heart Blue Heart

Да растат здрави и много щастливи и да порастват добри и достойни хора!

# 726
Поздрави и от мен за Криси❤️❤️❤️
Близначетата, особено Вики, започват живота си като двойни победители!
Бързо възстановяване ти пожелавам Криси, и децата ти да растат здрави и спокойни!!! 😘😘😘
От вчера ме наболява и долната дясна част на слабините. Днес продължава болката, а през нощта десния крак ми се схващаше в съня ми...

# 727
Честито Krisito32,да са ви здрави, борбени и палави! Бързо и леко възстановяване. Скоро да ви изпишат всички заедно Simple Smile

# 728
Krisito32, честита двойна радост! Да са ви живи и здрави 🍀 Бързо възстановяване 3 на трима ви 🌷

# 729
Честито, Криси. 🩷🩵
Радост на цялото семейство и леко възстановяване.
Когато можеш, те очакваме тук. 🥀

# 730
Честито, Криси❤️💙 Бъдете здрави и много щастливи, бързо възстановяване! Много спокойствие, всичко ще е наред Simple Smile
Аз тая нощ имах много подготвителни/стягания, не можах да спя, накрая изпих 2 магнерота и се успокоиха нещата. Вчера бая се разхождах, сладко ядох вечерта и ...
Нали се чудех от къде да взема одеяло, ами сега гледам органайзери в Икеа и забелязах и одеялцата, изглеждат супер, май ще правя поръчка:)

# 731
Честито , Криси! Да са ти живи и здрави малките героищ! Бързо възстановяванше и дано скоро да сте у дома! Heart EyesHeart

Аз тези дни се чудех кога ли ще слезе бебето надолу в малкия таз , в начална позиция. С предните деца беше към 9-ти месец. И днес следобед много силно ме заболя срамната кост и дори накуцвах 10 минути. Сега поотмина малко, но като цяло  усещам напрежение и натиск там. Явно е слязло надолу. Иначе и аз имам доста контракции. Вчера избирахме  всички уреди за кухнята. Само час и половина стоях права, но после имах доста контракции, някои подготвителни, други с леки болки. Днес изобщо не съм се напрягала и не съм вървяла, но пак си ги имам. На 7-ми съм на лекар и ще видим как е положението. Тогава ще съм почти в 36 г.с.
Бебето не е много активно през деня, обаче вечер към 22 -23ч. е голямо ритане и наместване. Дано след раждането да си оправи режима Grinning

# 732
Не ти ли бяха казали, че е вече слезнало? На мен още преди 3 седмици ми го казаха, ама дали трябва още надолу не знам, коремът ми си е все висок мисля, не е слегнал, ако двете са изобщо обвързани.

# 733
Не, не са ми казвали, че е слязло надолу. Преди 3 седмици ми казаха, че е с главата надолу. Но помня с предните бременности , че слиза още надолу главата и боли и натиска срамната кост. Така бях почти месец с такива болки до раждането. На някои им пада корема надолу. И аз не мога да преценя, но май не ми се струва чак толкова паднал.

# 734
Честито, Криси!
Да са ви живи и здрави, и бързо възстановяване на мама! Hug

Общи условия

Активация на акаунт