Отминават вече студените дни, ФЕВРУАРЧЕТО очаква пролетните,слънчеви лъчи

• 10 177
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Привет мами  Hug

didun4o браво темичката е супер smile3501
mama nina дано Лъчко се оправи бързо,а на теб кураж.И Марти беше на системи,в болница точно преди Коледа,колко сълзи изревах като го гледах милият,но се оправи.

Аз записах за 14.04.  да кръстим Марти в Св.Неделя,запазихме и ресторант-"При Кмета",имат хубава зимна градина и сега само чакам да дойде денят.

# 16
  • БГ
Аз записах за 14.04.  да кръстим Марти в Св.Неделя,запазихме и ресторант-"При Кмета",имат хубава зимна градина и сега само чакам да дойде денят.

И ние ще кръщаваме Марти на 14.04., в Бачковския манастир, след това засядаме по традиция на р-нт Джамура. Май засега сме три кръщенета - ние, вие и Коко?!? Голям празник се заформя, освен, че сме февруарчета, ще си станем и християнчета по едно и също време!!!

Мами, днес като се огледах в къщи направо се паникьосах - откъде да започна - дрехи за три перални, всички стаи са за прахосмукачка и палка, всички секции (2 комплекта на брой, при това черни) в хола са за бърсане - ужас, а родата напира да идва да види Марти, много им липсвал през двете седмици, в които ни нямаше! Навън, обаче пече едно слънце и хич не ми се подхваща домакинската, но няма как.

Ето ви и малко снимки от престоя ни в Пловдив, ако ви се гледат, разбира се!

Марти най-после на фризьор http://images14.snimka.bg/002372181.jpg
вече с прическа http://images14.snimka.bg/002372185.jpg
в Зоологическата градина http://images14.snimka.bg/002372293.jpg
на Гребната база http://images14.snimka.bg/002372295.jpg
в Бачковския манастир с бъдещия кръстник http://images14.snimka.bg/002372300.jpg
здак http://images14.snimka.bg/002372304.jpg

mama nina, как е Лъчко? По-добре ли е? Дано всичко приключи скоро!!!

# 17
stefaniika то домашната работа несвършва.Миналата седмица майка ми беше отпуска и й бях оставила Марти за 4 дни.Аз оправих къщата,с мъжа излизахме на диско,наспахме се и т.н.Вчера си взехме детенце и днес къщата е нагоре с краката все едно не съм подреждала и чистила,ама какво да се прави... ще яхаме метлата и парцала Joy

П.С.Марти е голям сладур Simple Smile

# 18
 Laughing  Laughing  Laughing Нашето кръщене е на 14.04 в Агиа Параскеви,  поканени са само най-близките - 60човека  Joy От моя страна ще дойдат сестра ми със семейството си и големия ми брат със семейството си...Нямам търпение...

# 19
Хахаха OLYMPIA аз си мислех,че ние ще правим сватба с нашите най-близки 40 човека,ама вие ни биете Joy

# 20
Мама Нина, много се разстроих за Лъчко, като го видях... Cry Дано по-бързичко да се оправи.
От какво е това  newsm78, каката как е? Дано да не е заразно и да е поне тя добре, че да ти помага.
Момичета, какви са тези кръщенета с толкова гости?! Не смея да ви питам колко пари ще ви струва... Ние с нашите 12 човека, явно сме били в много камерен състав.

# 21
  • БГ
titiii, и на мен ми се иска да мога да оставя Марти на някой, но засега това е мисия невъзможна!

OLYMPIA, вие направо си организирате малка сватба, а булка имате ли си, майтап. Агиа Параскеви ми звучи много познато, когато бях в Гърция, на път за Метеора, посетихме манастира св. Параскева, а след това и едно светилище, нещо като тунел, където св. Параскева се е оттеглила до последните си дни, за същото място ли става въпрос?

Скъпата, ние не смятаме да каним цялата рода, само семейството на кръстника, които са ни и кумове, майка ми и може би родителите на мъжа ми, но за тях не съм сигурна още, има време и ще решим дотогава!

# 22
  • София
Нинче,много съжалявам,че се е получил такъв обрат в състоянието на Лъчко.Дано по-бързо му минава и да го нацелуваш от нас  Heart Eyes

Дидунче,съгласна съм с новата идея,само да избера снимка  Peace

Чао засега,отивам да готвя  ooooh!

# 23
  • Букурещ
Нинче, надявам се нещата при вас да се оправят бързо и Лъчко пак да е лъчезарен! Grinning
Дидунче, и на мен ми харесва много идеята ти.
Ние днес сме на разходка от 10.30 до 18 ч. Сутринта ходихме да видим една приятелка, която роди близначки миналия месец. Толкова са малки и красиви! Следобед бяхме в парка, въобще днес ми е прекрасен ден. Да не забравя, че си купих и 2 чифта чехли за лятото и съм просто dance.
Хубава вечер на всички!

# 24
Ехааа, темичката е чудесна!  Hug
Аз днес отново бях на изпит, с дечко Ронка и успях  Crazy
Гледам, че вече за летни чехли пишете  Laughing  Аз си купих страхотни дрешки /това не ми се е случвало отдааааавна отдааавна, от далечната .?. година/ , едно сако с две поли /от една колекция са и си вървят, едната пола е къса, а другата до коляното  Grinning / и още една пола в друг стил, плисирана и с тиранти  Blush  Направо прекалих!   Flutter  Отгоре на всичкото сега си прося и обувки с чанта  Mr. Green  , та ще се пооглеждам, докато кръстосваме улиците с бубка.  /Сори за хвалбата, ама наистина отдавна не ми се е случвало да си взема нещо суперско  Rolling Eyes  и се почувствах на седмото небе  Simple Smile /
Мерия, сподели цената моля на чехлючките  Hug
Лъчето си има много грижовна мама и се надявам всичко по-скоро да остане в спомените!!!

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 21:41 от ribkata

# 25
Олимпия, искрено ти завидях за неделната разходка в планината!  Hug Аз откога кандардисвам мъжото да ни води, но ще е другия месец сигурно  Grinning
Какво стана със срещичката в Южния парк?! Не съм ви чела подробно и не разбрах развитието на уговорките в темичката  Mr. Green  Аз вече съм свободна и ми е много удобно, с един автобус и стигам там  Crazy

# 26
Ами да, за срещичката - май ще се разваля времето утре, но края на седмицата -ОК.
Аз утре ще излизам сутринта с мама Бебчо и Гого, ще докладвам за времето. Ако е хубаво и синоптиците пак са се изложили - да се видим!
Рибката, браво за изпитите!!!

# 27
Привет,момичета!
Благодаря на всички ви за моралната подкрепа!  bouquet
Чудесно е,когато можеш да споделиш с хора,които напълно те разбират.
Лъчко сега е по-добре(страхувам се да го кажа),явно системите  много са му помогнали.Изходи се 3 днес,но се надявам утре да намалеят още Praynig
Имаше си и настроение,дори успях да го снимам как танцува hahahaУтре ще кача клипчето и ще ви го покажа.
Още ми се пише,но съм много изтощена от изминала нощ,когато почти не мигнахме с таткото,затова си лягам ,а утре пак ще пиша.
Лека и спокойна нощ на всички.

# 28
mama nina, много се радвам, че Лъчко е по-добре. Дано се втзстановява по-скоро! Открихте ли от какво стана белята-тортата ли, някаква храна?
 Лек ден на всички!

# 29
Ох, мама Нина, много съжелявам за Лъчко  Sad Дано, бързо да се оправи със системите  Praynig Знам колко е лошо да гледаш детенцето ти да е болно.
Стефанийка, ние кръщавахме Маги в Бачковския манастир и после се черпихме в р-т Джамурка. Но не ми хареса самото кръщаване. Много грубо се държа свещеника /не знам дали точно така се казва/, толкова набързо ни притупа. Затова се отказахме да кръщаваме Стефко там. Нашите кръщенета бяха много скромни, само кумувете и едно приятелско семейство.
Стефко втора вечер ми вдига Т. Предната вечер имаше 37.3, а вчера 38.5 Т. Водих го вчера на лекар и най-вероятно е от зъби. Има и хрема. Дано само с това се разминем.

Общи условия

Активация на акаунт