Просто... никой не е застрахован...

а Мони по колко пъти на ден се пързаля???

Всяко детенце беше с номера си - Кали постоянно сядаше на дупата, все едно си е вкъщи на килимчето и много сладко мяукаше, Калоян щъкаше напред- назад и правеше сладки муцки, Радо пък ни скъса от смях, като ходеше с една мокра кърпичка и си бършеше носа, после видя че устата на Коко е в кисело мляко и му я обърса, после си три обувките и накрая пак устата
Филип непрекъснато си мърмореше нещо под носа и правеше физиономийки...Малката Мая пък постоянно търсеше внимание и се усмихваше на всеки, който я заговори с беззъбата си устичка.

.
.
То да се чудиш какво да избереш...златисти,бронзови..медени...,ама като и взема такива обувки,ще трябва целия гардероб да и променям..аааа не е една беля това да обуваш голямо дете.И друго-тя носи вече 36-37номер.влезе вече в дамска номерация.
Та става избора още по-труден. 
),абе..затъжино ми е за вкусна храна детето 
За щтастие бързо му мина.Да знаете как ми се доплака като го гледах да се мъчи с тази гадна инжекция,но нали е задобро.Аз да ви попитам,моята падиатарка ми препоръчва да му сложим ваксина и за минингит,на вас препоръчвали ли са?Каза че е по желание,но по добре да я сложим,не е много скъпа около 25 лева.Каза също и че в по големите държави била задължителна.Аз мисля да му я сложим.

Препоръчани теми