Отминават вече студените дни, ФЕВРУАРЧЕТО очаква пролетните,слънчеви лъчи

• 10 194
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, имам семейни проблеми...
Просто... никой не е застрахован...  Tired Face

# 76
Качих снимката в новото албумче.
Игси, съжелявам, че имаш неприятности

# 77
Качих снимката в новото албумче.
Игси, съжелявам, че имаш неприятности

Дано се успокоят нещата и да намерите решение на проблема  Praynig  bouquet

# 78
  • БГ
Здравейте, мами! Как мина денят ви?

Марти се изтормози с напиращия кътник, хленчи цял ден, а аз немога да му помогна!!! Добре, че поне спи иначе няма да издържа, а за ставането сутрин - най-късно в 6,30ч, незнам на кой се е метнал и двамата с татко му обичаме да си поспиваме, а той - бърза, рано-рано!!! От месец насам режимът ни е следния:
* 6,30ч - ставане от сън, гърне, игра;
* 9,00ч - закуска, гърне, игра;
* 10,30ч-11,30ч - предиобеден сън, гърне;
* 11,30ч-13,00 - разходка навън, гърне;
* 13,00ч - обяд, гърне;
* 14,00ч-16,30ч - следобеден сън, гърне;
* 16,30ч - следобедна закуска, гърне;
* 17,00ч-19,00ч игра, гърне;
* 19,00ч-20,00ч - сън преди лягане, но не винаги, гърне;
* 20,30ч - баня;
* 21,00ч - вечеря, гърне;
* 21,30ч или най-късно 22,00ч - непробуден сън до 6,30ч!
Най-странното е, че Марти си спазва този режим и не ми позволява и с 15мин да се отклоня от него! А за гърнето - таткото онзи ден се майтапеше, че му се събира повече време на гърне, отколкото с играчките!

didun4o, благодарим за инфото за ваксината и албумчето, ще гледам в скоро време да направя подходяща снимка! Atrakcia, Nin_ka, браво на вас, много сте бързи!!!

krasykm06, страхотно кътче си имате, няма нужда да излизате навън,  Joy Joy Joy  а Мони по колко пъти на ден се пързаля???

mama nina, как е положението при вас? От много грижи нямаш право и да се разболееш, добре че Лъчко поне се оправи, бързо оздравяване на каката и татито!!!

anitza, жалко за животинчето! Нашето куче (далматинец) е вече на 13 човешки години и много ме е страх от този момент, здраво и жизнено е, но знае ли се?!

Игси, много неприятно, дано нещата скоро се оправят!

# 79
Здравейте, мами!
Днес трябваше да ни бият ваксина, аз отидох с нагласата, че няма да дам, защото в детската има доста болни деца, а и каката се оплаква от болки в гърлото иначе нищо друго й няма. Отидохме ние при лекарката и тя взе да ме уговаря, че имаме доста пропуснати ваксини и трябва да направим поне някаква, взе да преглежда Мони и вече почти беше готова, когато каза, че нещо й се струва, че хлапето е много топло, аз взех да обяснявам, че това е защото е доста облечен и в колата беше топло. Тя обаче вика, дай да му сложим един термометър за всеки случай и познайте какво се случи, оказа се, че имаме 38гр Т, направо косите ми настръхнаха, добре че не сложихме ваксината. Иначе и сега нищо му няма, дадохме панадол и след като се наспа си е свежарка. С тия ваксини докато не свършат направо ще побелея  #Cussing out
Стефаийка, трудно е да се каже колко пъти се пързаля Монката.  Joy
Аница, когато моето куче умря дори дядо ми, който е на 76 г, плака.
Игси, скорошно разрешаване на проблемите ти   bouquet
Мама Нина, бързо оздравяване на каката   bouquet

# 80
Аз днес много късно се включвам в темичката. newsm53
didun4o няма проблем за сбърканото име.Знам че не е нарочно.А за снимките ще се постарая да сложа до няколко дни.Между другото страхотна идея,това за снимките де.newsm10
krasykm06 много готина пързалка си имате.Да не ви мисля когато времето се развали. Simple Smile
Игси,съжалявам,че имаш неприятности.Надявам се че скоро ще ги расрешиш.
mama nina дано скоро се похвалиш,че болните са оздравели. Praynig
Нашият режим е доста по различен.Първо става ме чак към 9.30,после на гърне(обаче не винаги ходим в гърнето)и след това закуска.След това следва или разходка или игра.Обядваме към 12.30 и след гърнето сме в леглото.Спи до към  15.30,ставаме,гърне и слетобедна закуска и след това на вън.По принцип по  това време се пребира таткото и сме навън заедно.След като се преберем се къпем,вечеряме,на гърне и се започва пак игра.Заспива чак към 10.30.През ноща се буди по 1-2 пъте за шише с мляко.

# 81
Много сте писали, мами, ще прочета всичко и тогава ще коментирам.
Днес бях в парка с мамите на Кали, Калоян, Радо, Филип и една малка мишчица на 3месеца - Мая. Наприказвахме се, взе да се смрачава и тогава тръгнахме  Grinning Всяко детенце беше с номера си - Кали постоянно сядаше на дупата, все едно си е вкъщи на килимчето и много сладко мяукаше, Калоян щъкаше напред- назад и правеше сладки муцки, Радо пък ни скъса от смях, като ходеше с една мокра кърпичка и си бършеше носа, после видя че устата на Коко е в кисело мляко и му я обърса, после си три обувките и накрая пак устата  Joy Филип непрекъснато си мърмореше нещо под носа и правеше физиономийки...Малката Мая пък постоянно търсеше внимание и се усмихваше на всеки, който я заговори с беззъбата си устичка.
Ще кача снимки като приспа Кокито  Peace
Игси, стискам палци да преодолееш проблемите, казвай, ако трябва да бием някого  Wink

# 82
мами,положението при нас е същото.Ники цял ден лежи,дори сутринта не си свали пижамата и така си кара цял ден.От днес има освен Т и разстройство.Таткото ни и той е така.Пият лекарсва,но вируса е страшно упорит.Смъкнат Т..и после хоп пак са я качили.направо вече ще се побъркам.Претичвам постоянно от едната стая в другата,като мед.сестра съм.ама какво да правя,нали са ми милички,след някой ден и аз като легна болна(да не дава Господ),те ще ме гледат.
Олимпия,от думите ти ясно се разбира,че сте си прекарали чудесно.Големи емоции сте преживели Joy Joy Joy
Игси,дано нещата  скоро да се оправят.Няма по-ценно от разбирателството в едно семейство. Peace
Азкачих вече портретна снимка на Лъчето.като хванах апарата днес следобед..снимки,снимки...спиране няма....ето някои от тях:
Лъчко е готов за първокласник http://images14.snimka.bg/002406006.jpg
Така се приспиваме..с мъжка куклаhttp://images14.snimka.bg/002406005.jpg
Една от портретните снимкиhttp://images14.snimka.bg/002406008.jpg

Лека и спокойна нощ мили мами..и дечица Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 22:35 от mama nina

# 83
mama nina това е много гадно.Дано да се оправят по скоро. Praynig
А снимките на Лъчко са върха. newsm10Много е сладък.

# 84
  • София
Добър вечер!

Наистина много хубаво си прекарахме в парка,всичко което е описала Олимпия е с точност,много емоции и бебешки номера.По едно време даже се беше посъбрала "публика” около 10-ина човека и се радваха на малките ходещи човечета  hahaha  smile3539.

Краси,много е сладък Мони и се е специализирал в спускането по пързалката  Laughing.

Игси,желая скорошно изглаждане на проблемите  Praynig.

Нинче,Лъчко с раницата изглежда толкова голям,а пък с бибата толкова малък  Wink

Хайде лека  smile3524

# 85
Привет,мамчета!Не мога да повярвам,че никой не е писал днес.Азсъм първата за деня Laughing
Моите болни пиленца са доста по-добре,дори успяхме да се разходим до Пловдив.Водим там Николета  на прегледи за зъбите.Има апарати за изправяне на зъбките и днес беше ден за преглед.Заедно с това свършихме и друго,разгледах се по магазините за пролетни обувки за каката.Ама,какво да ви кажа,все са едни лъскави с едни тънки подметки.това били новите модели.Такива щели да се носят тази пролет.Я ми кажете софийски(пък и от другите градове,де)мами и при вас ли магазините са заредени с такива лъскави истории? newsm78То да се чудиш какво да избереш...златисти,бронзови..медени...,ама като и взема такива обувки,ще трябва целия гардероб да и променям..аааа не е една беля това да обуваш голямо дете.И друго-тя носи вече 36-37номер.влезе вече в дамска номерация. #CrazyТа става избора още по-труден. Whistling
Времето днес не е за прибиране,ама количката вече ни е малка и не мога да го преспивам навън,затова се прибираме да си спи у нас.сега като стане пак ще излезем да закуси в някой парк и да пощъка насам-натам.Направила съм му мляко с ориз.да ви кажа милия..цяла седмица на диета и сега всичко яде с такъв апетит,един банан го изява за отрицателно време,сокове изпива наведнъж по 120г(на един дъх hahaha),абе..затъжино ми е за вкусна храна детето Joy
Хайде,..всички явно сте  навън.Разхождайте се и довечера..всички във форума да споделите преживяванията от днешния ден Heart Eyes

# 86
Здравейте и от нас.
Ние сега се връщаме от консултация.Сложиха ни ваксината,милото ми детенце поплака си малко. doctorЗа щтастие бързо му мина.Да знаете как ми се доплака като го гледах да се мъчи с тази гадна инжекция,но нали е задобро.Аз да ви попитам,моята падиатарка ми препоръчва да му сложим ваксина и за минингит,на вас препоръчвали ли са?Каза че е по желание,но по добре да я сложим,не е много скъпа около 25 лева.Каза също и че в по големите държави била задължителна.Аз мисля да му я сложим.
Между другото вече сме цели 13 кг,а само 75 см. newsm53

# 87
Привет мами Hug

mama nina Лъчко е голям сладур.
stefaniika Марти е много ранобуден,как издържаш?
Нашият Марти спинка до към 08.00ч.,пие си млякото и към 09.30 пак спи за около час.Пак си върна бебешкият режим на спане???После спи от 13.00-15.00 и след това към 18.00ч. пак си дремва.В 21.15ч. е в леглото и си спи до сутринта без да се събужда.Марти сутрин неиска да яде друго освен АМ,мързи го да дъвче Joy
danida82 аз сложих на Марти ваксина п/в менингит на 3 приема заедно с ДТК и сега лятото трябва да има реимунизация.
Игси  дано нещата скоро се оправят!

# 88
Danida82 ние също ще слагаме на Лъчко тази ваксина против минингит.Ще я направим на 1,3м.И нашата лекарка каза,че е добре да се направи.Нашите семейни приятели живеят в Щатите и казаха,че там се прави задължително,така,че..... и ние ще правим.

# 89
  • БГ
Здравейте, мами! Днес май повечето са били навън?! Има много малко за четене, но за следващите, ето и моя милост е на линия!

krasykm06, как е Мони днес, има ли Т, дано да е било фалшива тревога!?

OLYMPIA, чакаме снимки от вчера!

mama nina, Лъчко е голям сладур, ама ти си го знаеш де! Направо ви завидях за разходката в Пловдив, тук Главната ми е под прозореца и е толкова къса, че не мога да си правя дълги разходки, но това да ми е проблема! Каката ви направо си е не в юношеска, а в дамска номерация вече, аз нося №37!!! Ей, бързо растат децата!

danida82, браво на вас - 13кг, Марти е едва 10кг!!! За ваксината не се притеснявай, не е късно и щом педито е ЗА, слагайте я! Ние я сложихме по схемата на titiii, при вас предимството ще е, че ще имате по-малко боцкания!

titiii, трудно се издържа на крак от 6,30ч до 22,00ч, а и нямам навик да си полегна и аз следобед, всеки ме съветва, ама аз точно тогава използвам да се изкъпя, да чистя, да сготвя, да изгладя, няма време за сън!!! Вечер направо съм гроги и добре, че са торентите, тегля филми и програми и ги гледам, когато ми остане време!

Хайде, стига толкова от мен, че май доста дълго стана.

Общи условия

Активация на акаунт