Пубертета не прощава.

• 3 079
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
По принцип е така, но много хора включително и майка му ми казаха, че той е много срамежлив и не говори много.
Може и просто да има проблеми у тях и за това да е толкова свит...
Но варианти има много.

Има. Може просто да не е педофил. Та ти си на 15! А той на колко е, между другото?
Много мъже се зазяпват по ученички и ги закачат, особено по такива, които им мятат игриви погледи и точат лиги (отстрани много си личи, да знаеш!), но не всеки си позволява нещо повече. Или поне ги чакат да пораснат.

# 16
А какво стана с другия, с колелото?

# 17
Bowerick Wowbagger, да има принцове, за които е желатено ни едни тръни да не пробиват и ни една принцеса да не спасяват.
Или по-добре направо да минат на принцове, за да не се морят така жестоко и несправедливо в спасяването на принцеси.

# 18
Уважаема Дорис, проблемът при вас е не толкова, че намаляват принцовете, желаещи да спасяват (спасяване не бях споменавал в предния постинг, но благодаря за повдигнатата топка), а че жената, когато е на възраст да искат да я спасяват, се дърпа. Пък после като ѝ дойде желание някой да я спаси, то пък желаещи няма... Мъка...
Та да се върнем към класиците - спасяването на давещите се е в ръцете на самите давещи се.

# 19
Bowerick Wowbagger от къде толкова пък знаете какво има и какво няма за дами в различна възраст?
Като дама, минала в ралични възрастови групи ви казвам от опит, че желаещи винаги има и не се кахарете на коя, какво и кога и е хрумнало!

# 20
Че кемтрейлса яко са го надули напоследък, това едно на ръка.
Обаче:

Скрит текст:
Не, не това напористите жени само си вкарват автогол с такива "размисли"
- Той игурно много иска да ми е гадже, ама го е срам да ме заговори;
- Той вероятно се притеснява, че имам приятел...
Виж, който и да е мъж, който и да е ако си пада по една жена ще намери начин да не е притеснен или мислещ нещо си. След като не го прави, значи не го вълнуваш много ... Няма нужда да го "улесняваш"!

Айде стига вече с тая мантра, как мъжете са като някакви диви добичета, и щом харесвали някоя жена, щели да се бият с другите диви селендури за нея!
Ще ви разочаровам, ама няма такава жена.
Както често пишете тук - светът бил пълен с мъже, ами по същия начин е пълен със жени. Една ако се префърцунва, други 10 ще са по-прагматични и реалистични в изискванията си. А има и такива, чиито изисквания са единствено материалистични  Wink Уверявам ви, това е голяма икономия на време. И на безмислени усилия.
Не съм убеден, че изобилстват мъже-принцове, готови да си пробиват път през трънясали тилилейски гори за едната спяща красавица само. По-умните жени не спят, а изминават своята половина от пътя към приятното общуване с другия пол Wink А може и със същия, в тон с времето.
На тази, която очаква от мен да се сражавам с дракона за сърцето ѝ, ще кажа, първо, да си кюта с него, вероятно му е свикнала, и второ, на мен сърца не ми трябват. Други органи биха ме заинтересували повече. Мозък имам предвид, вие какво си помислихте?

П.С. Освен това смятам, че заместването на българската буква "я" с латинското кю ("q") е явен признак на необратим дебилизъм. При разни духовници с поредни номера - със сигурност.

А така, кажи им го. Че във всякя тема - не прави първата крачка, мъжът е ловец (или събирач беше), нека се бори за тебе. С кого да се бори, с някакъв друг несъществуващ претендент, или с бръмбарите в главата ти.

# 21
О, хайде сега подкокоросвайте детето а скача на минаващ пешеходец, който я гледал!

Ами да има жени, на които им се налага да тичат не половината, а цялото разстояние, че и да ги раздрусват тия мъже, че барем някой ги забележи. Има и мухльовци дето чакат жените да ги изберат и да са активните.

# 22
Така мили хора значи питах психоложка как да се случат нещата  и познайте ако бях я послушала вече в неговите очи щях да съм лесна. Та както и да е темата се развива добре. Съгласна съм трябва и жената да дава мотивация, защото той трябва да знае, че и аз го харесвам няма как... За да постигнем резултат обаче трябва да го видя, така че ще ви докладвам ако има някакъв напредък.!

# 23
Мъж на 25 години по-клони към майката,отколкото към 15 годишната ,която гледа всеки батко и чичко като потенциален съпруг.

# 24
Не се морете да ги спасявате тези принцеси, отворете си по биричка по-добре! 😉
Авторката, а ти някъде не излизаш ли, къде живееш, какви са тези мъже които наблюдаваш все покрай вас да минават с колелета, коли...пред къщи ли си стоиш?

# 25
А-а, в месец с буквата "р" в името - никаква бира!
Нещо с повече градус си трябва при отрицателните температури.
Освен това при тия спасяваници човек може да се простуди. Тия дни, Коледа до Цветница - само диванене. Никакви рискови начинания.

О, хайде сега подкокоросвайте детето а скача на минаващ пешеходец, който я гледал!

Ами да има жени, на които им се налага да тичат не половината, а цялото разстояние, че и да ги раздрусват тия мъже, че барем някой ги забележи. Има и мухльовци дето чакат жените да ги изберат и да са активните.

Да бе, пешеходец?! Вие съвсем за мезе го взехте девойчето.
Виж, ако я загледа някой правоспособен водач на Корвет от серията Z (има и рима) или още по-добре - Камаро SS, не съм сигурен, че ще се удържи да не скочи на предната седалка до водача. Ако е свободна, де. Седалката.

# 26
Bowerick Wowbagger, присъствието ви не само в тази тема е да се правите на интересен коментирайки коментарите.
Насочете се да говорите по темата на публикацията, а не да я разводнявате.
Та какъв е Вашия съвет към девойчето? Струва ми се, че даже не сте прочели казуса му ... какъв точно се води този човек за авторката? Случаен улицупрелитател?

# 27
Bowerick Wowbagger, присъствието ви не само в тази тема е да се правите на интересен коментирайки коментарите.
Насочете се да говорите по темата на публикацията, а не да я разводнявате.
Та какъв е Вашия съвет към девойчето? Струва ми се, че даже не сте прочели казуса му ... какъв точно се води този човек за авторката? Случаен улицупрелитател?

Ех хубаво, че има хора като теб, че не знам. Та така де нека четящите хора коментари да ми напишат какво значи това намигане, че вече взех да се притеснявам. Всеки път когато случайно ме види нещо му влиза в окото ли или той така се прави на готин?

# 28
Намигване, подсвиркване, опипване... Така селските бекове проявяват интереса си към другия пол.
А дали го правят просто така, за спорта, или е форма на ухажване, само той си знае. Може да го спреш и да го попиташ, тъкмо да намериш това, което толкова упорито търсиш.
Няма да ти пожелая успех, защото когато непълнолетно момиче си търси белята тип „Ела, Вълчо, изяж ме!“, не трябва да я намира.

ПП Не отговори на въпроса на колко години е намигвачът.

# 29
Намигване, подсвиркване, опипване... Така селските бекове проявяват интереса си към другия пол.
А дали го правят просто така, за спорта, или е форма на ухажване, само той си знае. Може да го спреш и да го попиташ, тъкмо да намериш това, което толкова упорито търсиш.
Няма да ти пожелая успех, защото когато непълнолетно момиче си търси белята тип „Ела, Вълчо, изяж ме!“, не трябва да я намира.

ПП Не отговори на въпроса на колко години е намигвачът.

Въпросното момче е доста по-голямо от мен, но нищо не мога да направя при положение, че си показва очевиден интерес.

Общи условия

Активация на акаунт