Пубертета не прощава.

• 3 039
  • 29
  •   1
Отговори
Здравейте,
отново аз с поредната молба за съвети.  Едно момче от 5 месеца не е спряло да минава през моята улица и постоянно се закача с мен, но тъй като е срамежлив само ме гледа и нищо повече. Не ме разбирайте погрешно пределно ми е ясно, че не всеки човек щом ми се обажда ме харесва, а и той няколко пъти ми е давал сигнали. Само ми се искаше някак си да се доближа малко повече до него, но тъй като ние нямаме общи познати, а и той не живее близо и някак вместо да се доближавам аз се отдалечавам от него и срока на закачките се удължава. Моля ви се дайте по едно мнение или както се вика ударете едно рамо, че това нещо просто не мога да си го обясня...

# 1
  • Далечният изток
Що не си пиете хапчетата редовно не мога да разбера...

# 2
А може би не е нужно постоянно да поемате инциативата.
Застанете, усмихнете се ЛЕКО и го оставете ако набере смелост. Какво, живота ли се изнизва, че всичко трябва да става бързо?
Насладате се на момента на очакването, а не бързайте да излапате всичко с голямата лъжица ...

# 3
А може би не е нужно постоянно да поемате инциативата.
Застанете, усмихнете се ЛЕКО и го оставете ако набере смелост. Какво, живота ли се изнизва, че всичко трябва да става бързо?
Насладате се на момента на очакването, а не бързайте да излапате всичко с голямата лъжица ...

Благодаря за съвета и всъщност за първи път ми се случва толкова много време един мъж да ме гледа и да не говори с мен. Винаги или аз се запознавам с него или някой ме запознава...

# 4
Ми може да те намира за странна или да смята, че ти го зяпаш и за това да те гледа и да няма интерес към теб.
Може и луд да е.
Може да е трафикант на жени и да те преценява.

# 5
Момче, мъж, пубертет в заглавието.. последно? И не говорел, но се закачал, хм добре.

# 6
Момче, мъж, пубертет в заглавието.. последно? И не говорел, но се закачал, хм добре.

Ами той е средно между мъж и момче и да закача се, примерно като мине ми намигва, прецъква с фаровете на колата и още едни такива работи, които ту ме объркват ,ту пък си мисля, че има симпатии и накрая и аз не знам.
Затова пиша тук може някой да се окаже любовен експерт хаха.

# 7
Правилно ли разбирам, че не сте разговаряли изобщо? Може би минава по улицата, защото от там му е маршрута за работа например. А ти светка с фарове или ти намига, защото е забелязал, че го зяпаш.
Като пишман любовен експерт за сега любов тук не виждам, освен леко главозамайване от твоя страна.
Wink

# 8
Авторката не беше ли една, дето съседът я гледа

# 9
  • София
Здравейте,
отново аз с поредната молба за съвети.  Едно момче от 5 месеца не е спряло да минава през моята улица и постоянно се закача с мен, но тъй като е срамежлив само ме гледа и нищо повече. Не ме разбирайте погрешно пределно ми е ясно, че не всеки човек щом ми се обажда ме харесва, а и той няколко пъти ми е давал сигнали. Само ми се искаше някак си да се доближа малко повече до него, но тъй като ние нямаме общи познати, а и той не живее близо и някак вместо да се доближавам аз се отдалечавам от него и срока на закачките се удължава. Моля ви се дайте по едно мнение или както се вика ударете едно рамо, че това нещо просто не мога да си го обясня...

Ами много хубаво е това. И аз правех така, преди....абе, като бях девети клас. Нямаше ни джиесеми, ни фейсбуци, на кръста висеше пейджъра ми. Все едно, минавах под прозореца й, беше първи етаж, и се надявах да я засека. Но понякога я виках и да си поговорим. Хубаво беше. Не ме огря, обаче. По причини, които и до днес са ми трудни да разбера Simple Smile

# 10
Здравейте,

Ами много хубаво е това. И аз правех така, преди....абе, като бях девети клас. Нямаше ни джиесеми, ни фейсбуци, на кръста висеше пейджъра ми. Все едно, минавах под прозореца й, беше първи етаж, и се надявах да я засека. Но понякога я виках и да си поговорим. Хубаво беше. Не ме огря, обаче. По причини, които и до днес са ми трудни да разбера Simple Smile

Ами да, но тъй като аз нямам социални мрежи и той не може да ми пише направо се връщам във времето, в което майка ми е била 9ти клас и всъщност е много хубаво. Та по твоята история мога само да те поздравя, защото има момчета, които буквално са толкова срамежливи, че дори и за да кажат едно здрасти им трябва време...

# 11
Не, не това напористите жени само си вкарват автогол с такива "размисли"
- Той игурно много иска да ми е гадже, ама го е срам да ме заговори;
- Той вероятно се притеснява, че имам приятел...

Виж, който и да е мъж, който и да е ако си пада по една жена ще намери начин да не е притеснен или мислещ нещо си. След като не го прави, значи не го вълнуваш много ... Няма нужда да го "улесняваш"!

# 12

Виж, който и да е мъж, който и да е ако си пада по една жена ще намери начин да не е притеснен или мислещ нещо си. След като не го прави, значи не го вълнуваш много ... Няма нужда да го "улесняваш"!

По принцип е така, но много хора включително и майка му ми казаха, че той е много срамежлив и не говори много.
Може и просто да има проблеми у тях и за това да е толкова свит...
Но варианти има много.

# 13

По принцип е така, но много хора включително и майка му ми казаха, че той е много срамежлив и не говори много.
Може и просто да има проблеми у тях и за това да е толкова свит...
Но варианти има много.
Е, значи все пак имате един общ познат. Защо просто не помолиш майка му да ви запознае?

# 14
Че кемтрейлса яко са го надули напоследък, това едно на ръка.
Обаче:

Скрит текст:

Айде стига вече с тая мантра, как мъжете са като някакви диви добичета, и щом харесвали някоя жена, щели да се бият с другите диви селендури за нея!
Ще ви разочаровам, ама няма такава жена.
Както често пишете тук - светът бил пълен с мъже, ами по същия начин е пълен със жени. Една ако се префърцунва, други 10 ще са по-прагматични и реалистични в изискванията си. А има и такива, чиито изисквания са единствено материалистични  Wink Уверявам ви, това е голяма икономия на време. И на безмислени усилия.
Не съм убеден, че изобилстват мъже-принцове, готови да си пробиват път през трънясали тилилейски гори за едната спяща красавица само. По-умните жени не спят, а изминават своята половина от пътя към приятното общуване с другия пол Wink А може и със същия, в тон с времето.
На тази, която очаква от мен да се сражавам с дракона за сърцето ѝ, ще кажа, първо, да си кюта с него, вероятно му е свикнала, и второ, на мен сърца не ми трябват. Други органи биха ме заинтересували повече. Мозък имам предвид, вие какво си помислихте?

П.С. Освен това смятам, че заместването на българската буква "я" с латинското кю ("q") е явен признак на необратим дебилизъм. При разни духовници с поредни номера - със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт