💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 118 138
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 45
  • Stockholm
Аз пък не се връзвам на приказките на Добрин, че няма да играе с Мартин. Както знаем, дуото мисли с ходове напред и това може да е заблуда. Според мен и двамата ще са в Олл старс и ще продължат с манипулациите и с участниците, и с нас. Могат пак да изиграят всички, ужким неиграейки заедно.

# 46
Видях приятелката на Мазнин в Чакалкаст. Ми тя, нищо общо на снимките. Какви филтри ползват тия хора на камерите, фотошоп ли, какво....? Поканили я, ама така й се мазнеха, та чак ме отвратиха. Накликах го цялото интервю за 2 мин.

# 47
  • София
Генчо не иска и да чува за Игри на волята.
Той иска да ходи в Островът на 100-те гривни, запалил се е по това шоу.

Вайс също вече не гледа Игрите, отсвирил ги е.
Това го знам от Чакалкаста.

# 48
През сезона пусках сравнителни хистограми на оценките на двете шоута, но само в темата на "Стоте гривни". Аргументът ми беше - да не изнервям излишно хора които гледат само Игрите, но не гледат "Острова", особено предвид на факта, че той получаваше устойчиво по-високи оценки.

Кликнете за да ви се отвори по-голяма картинка, че форумът автоматично умалява всички
картинки до 600 пиксела.

Използвана е една и съща анкета състояща се от 8 въпроса (цитирани по-надолу).

Островът като цяло е оценен по-високо -- 74.8 пункта усреднено за всички епизоди.
Най-високооцененият епизод е 37-ми с 87 пункта, а най-ниско оценени са 32-ри и 48-ми с 52 пункта.
Като цяло флуктуациите при Острова са по-малки - оценките са по-стабилни.
То се вижда и на око, но в статистиката се ползва индикаторът "коефициент на вариация"
Той е частното на стандартното отклонение и средната стойност.
За острова е ~11.1

Игрите са оценени на 55 пункта усреднено за всички епизоди.
Най-високооценен е епизод 36 с 80 пункта.
Най-ниско, бих казала срамно ниско е епизод 43 със 17 пункта.
Флуктуациите са по-големи тоест оценките повече "скачат" нагоре-надолу през сезона.
Коефициентът на вариация е ~22.7 тоест над два пъти повече отколкото при острова.

Въпроси на анкетата.
Първите 7 въпроса имат еднаква тежест (от 0 до 6 точки)
Последният въпрос има най-голяма тежест (от 0 до 30 точки)
Максимумът от точки е 42+30=72, но за по-красиво в графиката
съм нормирала към 100%.  

1. Честни или нагласени битки?
2. Състезания или игри гледахме?
3. Ниво на обезопасяване?
4. Феърплей в правилата, предвид различните предимства на мъжката или женската физика?
5. Битките изискваха ли мисъл от участниците?
6. Видяхме ли стратегии?
7. Ниво на заснемане и редактиране?
8. Като цяло, колко ми хареса епизода?

Ето и  хистограмата само за Игрите, в истинския ѝ размер.

# 49
Вайс ми е любимец

# 50
Да добавя още инфо от подкаста с Добрин. Разказа още подробности за случката с крампата във водата. Оказа се, че човека, който влезна с кануто да го спасява не бил спасител и не можел да плува и като се обърнало кануто се наложило Добрин да го спасява.... Знам, че това не е за смях, но и тогава със сълзи се смях, сега още повече като го доразказа с детайли.
Снощи Добрин и Мартин бяха на лайв в Инстаграм и казаха, че и в Тик Ток ще правят по-късно.
Забележките ми към сезона са: 1.Битките ми станаха скучни, постоянно се повтарят елементи и игри. 2. Различното отношение към участниците.

# 51
Трагикомично звучи случката с кануто. Ужас наистина.
От подкаста с Ясмин:
Доста е пристрастна и се опитва да оправдава Микяй, което ми е смешно. Това ми хвана вниманието.
От казаното наистина тъжно и нелепо ми прозвуча:
На Микяй не му се е налагало да носи отговорност за никого освен за себе си, не се е сблъсквал със съвсем нормални неща - конфликти, да може да си отстояваш мнението.
Много далечна сфера ми е спорта, но чак толкова ми звучи абсурдно - за хора влагащи толкова много усилия и притежаващи завидна дисциплина да се говори все едно са малки деца в социални ситуации. Разбирам логиката донякъде със слушам - изпълнявам без да оспорвам. Но се предполага, че би трябвало да имаш силна психика (не постоянен рев като при Крамарска), да можеш елементарно да прецениш на кого да се довериш и да си защитиш мнението малко от малко (Микяй). Никой не го е карал да става оратор като не е много по думите, мълчейки и с действия пак имаш изход да не те правят на палячо.
Гладко си вървеше подкаста, отдава и се говоренето. Симпатични са ми и двамата попринцип. Правя си изводьт, че Игрите не са може би най-подходящото място за типа характер на Микяй - прекалено пасивен, твърде отстьпчив, незащитаващ позицията си, прекалено спазващ думата си (каквото и да става), без мислене за план Б.

# 52
Да добавя още инфо от подкаста с Добрин. Разказа още подробности за случката с крампата във водата. Оказа се, че човека, който влезна с кануто да го спасява не бил спасител и не можел да плува и като се обърнало кануто се наложило Добрин да го спасява.... Знам, че това не е за смях, но и тогава със сълзи се смях, сега още повече като го доразказа с детайли.
Снощи Добрин и Мартин бяха на лайв в Инстаграм и казаха, че и в Тик Ток ще правят по-късно.
Забележките ми към сезона са: 1.Битките ми станаха скучни, постоянно се повтарят елементи и игри. 2. Различното отношение към участниците.

Може ли малко инфо от лайфа им на двамата?

# 53
Скрит текст:
[/quote]

Може ли малко инфо от лайфа им на двамата?
[/quote]
Слушах за много кратко. Добрин тъкмо се връщаше от тренировка и си беше секнал кръста отново. Момчи им пишеше както и Крум предимно с поздрави. Задаваха им редовните въпроси и те отговаряха с шеги. Примерно защо Мартин не даде половината пари от наградата на Добрин за сватбата, Мартин каза, че му е предлагал, но Добрин отказва, но се смееха и добави, че още пари от наградата не е получил и все още чака. Коментираха и малко за All star сезона, и двамата звучаха сякаш имат колебания за участие, особено Мартин. Мартин питаше Добрин няма ли да се яви на каста на Гого за състезанието в Дубай, но Добрин не чух да отговори, а започнаха да коментират кои са се явили до момента. Радваха се, че вече може да говорят спокойно и че няма какви спойлери да издадат ...

# 54
  • София
Феноменална анкета.

Още не съм гледал финала.

Не съм сигурен, че ще има звезден сезон.

# 55
Вчера изгледах подкаста с Гешев, голям майтап Grinning много свеж и здраво стъпил на земята образ е. Подценява се доста, но в същото време е устойчив да се бори. Направи ми впечатление, че всички участници твърдят категорично, че липсата на храна не им е била проблем. Замислих се дали не ги задължават да го казват? За локациите наблягаха колко били гадни, но храната не била проблем. Гешев казва, че е гладувал преди да влезе за тренинг и вътре не е усетил чак такова мъчение. В следващия момент, по-напред в разговора казва, че му се виело свят от глад и мозъка спирал да работи.

Замислих се и колко е нагло и безумно да ограничаваш участниците дори след предаването да участват само и единствено в един официален подкаст, а на други места да им е забранено да говорят?!! Разбирам да е първо участие след сезона да е задължително в официалния, но след това що за монопол и контрол?! Супер странно и ограничаващо личната свобода. Все повече си давам сметка каква пълна простотия е това предаване честно Confused Опитват се да го превърнат в някакъв култ, но само един нов формат с нинджа трасета да се появи и са категорично пътници. До сега се задържаха, защото нямат аналог. Смятам, че в близко бъдеще това ще се промени. И се надявам да се случи, защото се оляха в наглостта и безочието си.

# 56
И аз благодаря за темата и анкетата. Заглавната страница така е оформена, че може да служи като информационен алманах на всички сезони на Игрите. Огромен труд и перфектност. Анкетата също е много добра. Благодарности и за тези, които си правят труда да споделят неща от подкастите - интересни са ми, но не винаги имам време да ги изгледам, така че концентрираната информация ми е полезна. Бих изгледала с удоволствие подкаста на Раду. Ще ми бъде интересно как ще бъде след като е изгледал епизодите и особено тези по времето му в Изолатора. Но, той като бизнесмен ще бъде по дипломатичен, предполагам.

Съжалявам за участниците, които напуснаха рано-рано игрите, така и не можахме да видим целият им потенциал.
Мартин беше преди малко при Гала, ами не може да ми стане симпатичен - играта оправдавала средствата, непрекъснато се надъхвал, че той ще е победител или трябва да е, да, някои от саботажите не били правилни, четял хейтовете, за да открива градивната критика, радвал се на постове, където бил харесван /тук ми се губи малко дали точно така каза/, като цяло - /мое обобщение/ - всичко минава и ще се забрави, а аз съм победителят. Арогантен, неосъзнаващ някои социални критерии за добро и лошо.

# 57
Скрит текст:
„ Да добавя още инфо от подкаста с Добрин. Разказа още подробности за случката с крампата във водата. Оказа се, че човека, който влезна с кануто да го спасява не бил спасител и не можел да плува и като се обърнало кануто се наложило Добрин да го спасява.... Знам, че това не е за смях, но и тогава със сълзи се смях, сега още повече като го доразказа с детайли.

„Може ли малко инфо от лайфа им на двамата?
[/quote]
Слушах за много кратко. Добрин тъкмо се връщаше от тренировка и си беше секнал кръста отново. Момчи им пишеше както и Крум предимно с поздрави. Задаваха им редовните въпроси и те отговаряха с шеги. Примерно защо Мартин не даде половината пари от наградата на Добрин за сватбата, Мартин каза, че му е предлагал, но Добрин отказва, но се смееха и добави, че още пари от наградата не е получил и все още чака. Коментираха и малко за All star сезона, и двамата звучаха сякаш имат колебания за участие, особено Мартин. Мартин питаше Добрин няма ли да се яви на каста на Гого за състезанието в Дубай, но Добрин не чух да отговори, а започнаха да коментират кои са се явили до момента. Радваха се, че вече може да говорят спокойно и че няма какви спойлери да издадат ... ”
[/quote]

- Не помня дали от друг подкаст с приятелката му, или такъв с него, но беше казано, че няма да може (поради някакви други ангажименти, също не помня какви) да участва в състезанието с Гого.

# 58
  • Някъде там...
Много спортисти са завършили спортно училище в индивидуална форма на обучение т.е. нямат много социален опит. Двуразови тренировки, сън, режим, лагери и състезания.
Общуват със семейството си, треньора, съотборниците. Сблъскват се евентуално с интриги, клевети, лицемерие, що се отнася до влизане в национален отбор, участие в състезания с квоти и т.н.
Мъжът ми познава колеги на Микяй, лоша дума за него никой не е казал, точно обратното. Но, явно хъса от тепиха се проявява само на състезания или в игрите. Иначе е добродушен и неконфликтен.

# 59
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
3 часа и 5 минути ПОДКАСТ с Раду.
Не помня някога да съм гледала толкова дълъг подкаст,но ще изслушам от-до с паузи.
Обяснява всичко,върви му приказката. Не знам от колко години живее в България (15-на?),но българският му е феноменално добър,дори акцента му едва се усеща.

Хората не харесват Микяй,защото е лош човек. Не го харесваме,защото игра пасивно и страхливо в ИВ и не показа нито борбеност,нито хъс да излиза на терен и да печели битки. Поведение Мишок.
Така ще го запомним.

Общи условия

Активация на акаунт