💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 127 108
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря много за преразказа. Радвам се че Раду беше моя фаворит. Нормален земен човек, с неговите си страхове и битки.
Пожелавам му щастлив живот с прекрасното му семейство.

# 76
  • София
И аз благодаря за резюмето! Не мога да издържа толкова голяма доза Раду Grinning, но като цяло ми е симпатичен, с повече положителни, отколкото отрицателни качества. Да е жив и здрав с хубавото си семейство!

# 77
fanfanito Гого е тренирал Добрин, Светлин, Караолис, Миряна и още някой беше. Влез му в ИГ профила на Гого. Има рилииз (или както там му се казва).

Юлиан тренира бокс в САЩ. Има спечелени няколко победи, освен това е и треньор. Следя му ИГ.

Като фен на предаването съм възмутена съм от това! То бива, бива самочувствие.. Ама..

# 78
  • София
Това е мнение на Ангел Русев. Wink
Пуснал е Q&A и на въпрос кой е по-добър от двамата той е отговорил Фифо Атанасов след което го споделя със самия Фифо и за това излиза на стори и на Фифо.

# 79
Благодаря за резюмето и след като го прочетох в мен се затвърди едно подозрение. Мартин не е почерпил, а Гешев му е платил купона ( то голяма наглост и дебелоочие от страна на "победителя"). Като гледах Добрин и усетих, че има някакво разочарование от негова страна, което той се опита да прикрие с ирония. Със сигурност са се договорили с Марто за делене на наградата, но явно в последствие му е подхвърлил някакви стотинки.

# 80
Не съм сигурна за договорки, включващи делене на наградата, не съм гледала никакви подкасти с участниците поради липса на време. Добивам впечатления от споделено тук, за което благодаря, както и специални благодарности към домакините Diavolo и  Soney. Изводите за мен са следните: Всички участници не са очаровани(от синхроните и явното специално отношение), но директно няма как да го изкажат. Приятелството между М и Д за мен е изчезнало тотално след излъчените последни епизоди, и то си личи от страна на Добрин най-вече. Но life is live в реална среда, след излъчване на неприятни за гледане кадри. Енджой😉

# 81
fanfanito Гого е тренирал Добрин, Светлин, Караолис, Миряна и още някой беше. Влез му в ИГ профила на Гого. Има рилииз (или както там му се казва).

Юлиан тренира бокс в САЩ. Има спечелени няколко победи, освен това е и треньор. Следя му ИГ.

Като фен на предаването съм възмутена съм от това! То бива, бива самочувствие.. Ама..

Ставаше въпрос за Добрин от 1 сезон, който  е победителя уж, съфорумката беше написала, че бил в екипа с Вайс на Стратимир. Няма начин Добрин от 1 сезон да е там (според мен) Отделно за Гого написах, че нали също се хвалеше Добринчо победителя на сезон 1 , че бил се занимавал със същото и много бил добър. Та ще ми е интересно да видя победителя от първи сезон срещу Гого)))

Фифо не ми е бил сред фаворитите никога. Да, добър е, харесвах го на арената, но....не бях за него. Жорката си го излъсках, сложих на пиедестал и виках за него  (щото и хубав, отделно перде беше, отделно страхотен плувец), та после доста фенки тук му се лепнаха и ми станаха конкуренция, ама...нали си ви харесвам се не сърдя. Жорката  беше също "прецакан" от продукцията и с трасето , и с игрите и т.н., неговото трасе беше най-дълго и следователно губеше доста време.

Фифо и да тича срещу Юлиян не може го стигне, ама....мое мнение.

ето за кой Добрин пише

"Цитат на: Adoralova в ср, 18 дек 2024, 20:53
Вайс също е в екипа на Стратимир. И другия ми изглежда познат,дали не е Добрин сезон1?

Да, ще обобщя подкаста с тиренца:)"

# 82
Благодаря за резюмето и след като го прочетох в мен се затвърди едно подозрение. Мартин не е почерпил, а Гешев му е платил купона ( то голяма наглост и дебелоочие от страна на "победителя"). Като гледах Добрин и усетих, че има някакво разочарование от негова страна, което той се опита да прикрие с ирония. Със сигурност са се договорили с Марто за делене на наградата, но явно в последствие му е подхвърлил някакви стотинки.
Мартин не е почерпил, защото е влязал в предаването само с лична карта. Ходили са на вечеря тримата. Наистина ли мислите толкова ограничено?!
Изгледах 3ч с Раду, но много ми е фалшив, иска да каже нещо, ама пък да не обиди някой. Тръгва да казва нещо, и после се усеща и почва, ама аз го уважавам, добър човек е и т.н. Напрегна ме с паразитните си думи и фрази след всяко изречение - дървен философ.  Не виждам и какво лошо има, че МиД са се радвали, че отпада, все пак е силен играч. С любов говори за семейството, дано закрепят брат му. Това с автобусите също беше мил спомен. Оправен човек е, ще проверя коя зодия е.

# 83
  • София
На мен лично ми направи лошо впечатление радостта на Мартин (и при победата над Анджи и при отпадането на Раду), не защото има лошо да се зарадваш по принцип, а защото за същото нещо се "скара" на Стан. Последният е тъпо да се радва шумно, че продължава, защото е победил в битката, но Мартин няма проблем да прави същото. Ето такива двойни стандарти не ми допадат. За това и се дразнех на мъжете при зелените - те можеха да номинират силна жена от племето, но те от своя страна е недопустимо едва ли не да номинират мъж. Дори и да го считат за по-слаб от останалите мъже.
И при Мартин подобно - той може да се радва, но другите - абсурд, тъпо е.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 06:31 от gg__

# 84
Раду и на мен ми е фалшив. Не вярвам на нито една негова дума. Очевидно е, че в тези подкасти, надкасти и т.н. им е забранено да говорят истината за продукцията. Всички казват само общи неща или изместват фокуса върху семейството си. Никой не споделя информация, манипулират ли се битките от Продукцията, толерират ли се участници, как поддържат искрящо бели зъби на блата, брегове и изолатори. Как стои въпроса с храната и т.н.... направо безсмислени интервюта с бла-бла-бла.
Пък напоследък започнали и жените им да канят и какво се очаква от тях да кажат?!

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 22:59 от albaaa

# 85
Мартин не е почерпил, защото е влязал в предаването само с лична карта. Ходили са на вечеря тримата. Наистина ли мислите толкова ограничено?!
Изгледах 3ч с Раду, но много ми е фалшив, иска да каже нещо, ама пък да не обиди някой. Тръгва да казва нещо, и после се усеща и почва, ама аз го уважавам, добър човек е и т.н. Напрегна ме с паразитните си думи и фрази след всяко изречение - дървен философ.  Не виждам и какво лошо има, че МиД са се радвали, че отпада, все пак е силен играч. С любов говори за семейството, дано закрепят брат му. Това с автобусите също беше мил спомен. Оправен човек е, ще проверя коя зодия е.

Хахаха, хайде да не ми казваш как да мисля и аз не съм участник в предаването, за да влизам в коментарите ти. Те всички са влезли с пачки пари и кредитни карти в игрите😄😄😄

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 09:31 от mery_poppins1

# 86
  • На Изток от Рая
Раду в подкаста каза, че според него нямало нагласени битки и всичко било  воля и желание до къде ще стигнеш Много се дразнел на коментарите на зрителите, че си мислели, че имало такива битки.
Малко не му повярвах🙂

# 87
Какъвто сезона такъв и героя - фалшив, измислен, скалъпен насила. Изумена съм как хората се връзват на откровени явни лъжи. На Раду тактиката е: “Не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря”, завършен политик. Противоречи си на всяко второ изречение. Той искал да бута жени да спечелила жена 😂😂😂😂😂 и хората го приемат това като искрен довод?!? Не мога просто! Гледах до първия час и повече не можах да си го причиня, а и не виждам смисъл. Не обичам да ме лъжат. Толкова много тънки манипулацийки, прокарани през призмата на загриженост и жертвоготовност 😂😂 Само мога да си представя какво е вътрешното напрежение, с часове и всъщност цял живот да се правиш на нещо, което не си, за да замазваш очите на хората и да градиш добър имидж въпреки неприятните ти действия.
Не, Раду, ти не искаше в никакъв случай да печели жена, ти искаше да спечелиш точно ти и те беше яд, че отпадна не на финал, а на полуфинал, нещо, което възприемаш като унизително, защото поддържаш твърде високо мнение за себе си, а се държиш твърде снизходително с всички останали, които възприемаш като идиоти, които имат нужда от твоите напътствия и заповеди. Защото след всичкия театър, напъни и опити да се покажеш в добра светлина, това пак не ти помогна да станеш по-силен от опонентите си и си те биха, както щяха да те бият и изгонят много отдавна в играта ако не беше спасителния изолатор. В никакъв случай не искаше да спечели жена, защото си пролича като бял ден какъв женомразец и изповядващ болен патриархат човек си. Всяко твое действие и синхрон го доказваха. Сега говориш глупости за да упражниш damage control, обаче една част няма да ти се вържем, защото не сме толкова наивни и вярваме на собственото си мнение повече отколкото на зле скалъпените ти обяснения “след дъжд качулка”. Ще оставя и две мнения от ютюб, които се припокриват с моето и се радвам, че и други мислят така.
Скрит текст:

Хората, които изпратих с негативни чувства от сезона са: Ренета, Кралев, Благой, Анита, Раду и Мартин&Добрин.

# 88

Хахаха, хайде да не ми казваш как да мисля и аз не съм участник в предаването, за да влизам в коментарите ти. Те всички са влезли с пачки пари и кредитни карти в игрите😄😄😄
Е щом е влязал с лична карта само и го потвърждават всички по предаванията, как да почерпи?! Даже самия Гешев го разказа като забавна история. Не, че съм фен на Мартин, ама това е последното нещо, за което да го обвиним. Какво да влизаш в коментарите ми, просто кажи че правиш съчинения без да имаш информация…

# 89
За един приятел питам - НадкасТ няма ли да коментират финала? Малко недовършена работа от тяхна страна.

Общи условия

Активация на акаунт